maanantai 10. helmikuuta 2014

Paperikassi


Piipahdin Naantalissa Sisustusliike Living Deauvillessä ihastelemassa heidän ihanaa liikettään. Sieltä tuli napattua jotain pientä matkaan ja yksi niistä ostoksista oli tämä Nicolas Vahén paperikassi. Kassissa on neljä lokeroa öljypulloille, mutta laitoin nyt  sinne meidän pippuri- ja suolamyllyt. Kaikki Vahén tuotteet ovat olleet loistavia ja öljypullot eivät meillä kauaa tiskillä seiso, vaan ne tyhjenevät hyvinkin nopeaa. Olenkin niitä ostellut miehelle lahjaksi, koska tiedän niiden olevan aina tosi mieluisia. Ei siis haitannut yhtään, että kannoin tämän kivan kassin keittiön pöydälle :)








Me taidetaan olla aika hyvän ruoan ystäviä. Mies rakastaa kokata ja minä toimin enemmän apukätenä tai virallisena maistelijana. Meillä onkin haaveena joskus saada keittiö, missä on kunnolla työskentelytilaa ja siellä kokatessa pystyy samalla seurustella olohuoneeseen. Keittiö on ollut aina meidän huoneista varmaan suurimmalla käyttöasteella eli sen olisi kiva olla hieman tilavampi. 

Tässä taas kerran meidän haaveita :)



22 kommenttia:

  1. Voi ku kiva paperikassi!! Haluu kanssa! :D Me kaivataan kans lisää lasku- ja työskentelytilaa keittiöön, sitä ei kyllä ole koskaan liikaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään niin tuosta kassista :) Lisää laskutilaa olisi ehdottomasti meilläkin hakusessa ja lisää kaappitilaa. Tuntuu ettei nyt ihan mahduta tähän keittiöön. noita astioita kun on hieman kerääntynyt :)

      Poista
  2. Tuo on niin hieno :-) voisin itse saman kotiuttaa :-) muutenkin tuo sarja on ♡

    Mukavaa tiistaita ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mulla on paketit vieläkin laittamatta matkaan eli kiitti vinkistä, sinä ja Heli :D
      Vahén tuotteet on kyllä superhyviä!

      Poista
  3. Ihania haaveita :). Oikein kaunis tuo pussukka ja sopii hyvin yhteen leikkuulaudan kanssa.

    Kivaa päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haavelista tuntuu kyllä olevan mulla ihan loputon, olenkohan koskaan ihan tyytyväinen :D Aina jostakin päästä olisi jo jotain haavetta ja ideaa toteutettavana, Onneksi ihan kaikkea ei aina saa...
      Tuo kassi oli kyllä niin kiva, että se oli pakko kotiuttaa!

      Poista
  4. Onpas näppärä kassi! Itse haaveilen myös tilavasta keittiöstä, joka on avoinna olohuoneeseen. Mietimme ratkaisua myös nykyiseen asuntoon remontin yhteydessä, mutta tilat ei antanut myöden. Toivottavasti sitten seuraavassa asunnossa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan myös suunniteltu avoin toteutus myös tähän keittiöön, miutta päätetty ettei tähän sitä tehdä. Ehkä siis siellä seuraavassa meilläkin :)

      Poista
  5. Oi että, ihana kassi! Nicolas Vahen tuotteet on kyllä kauniita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahén tuotteet on niin herkkuja. Osa kyllä aika hintavia, mutta välillä niitä on kyllä kiva hankkia. Erityisesti ne sopii hyvin lahjaksi!

      Poista
  6. Kaunis kassi!
    Minä haaveilen myös uudesta keittiöstä, joka olisi käytännöllisempi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi ihana suunnitella uusi keittiö itse, kaikki mitä sinne tarttis :)

      Poista
  7. Ihana kassi! Sopii ihanasti teidän keittiöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa se kivasti nököttää keittiön nurkalla :)

      Poista
  8. Nätti pussukka! Toivottavasti haaveenne toteutuu lähitulevaisuudessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti toteutuu... nyt kyllä ollaan jopa jo hiukan epävarmoja mitä halutaan ja mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Kaikki on siis ihan auki.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...