lauantai 19. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste: 2/5 Lomaillaan


Arkikuvahaastetta päätin tehdä hieman tiputellen ja tänään innostuin hieman kuvailemaan meidän lomamaisemia. Kuvat ovat otettu Leviltä Sammun tuvalta, jossa ollaan nyt lähes joka päivä käyty munkilla ja kaakaolla. Paikassa on vain ihana tunnelma ja kauniita yksityiskohtia. Ulkona saa nauttia upeasta ilmasta nauttien kahvilan antimia tai paistaa kodassa omia makkaroita. Lapset (ja aikuiset) saavat tutustua poroihin ihan läheltä ja se vasta jännää onkin. Paikassa henkii perheyrittäjyys ja yhdessä tekeminen. Ja mikä parasta, munkit ovat oikeasti ihan parhaita <3


Joka päivä Sammun tupa on kuhissut ihmisiä. Moni tulee hiihtäen tai kelkalla, mutta myös autolla. Suosittelen käymään paikassa, jos tänne lomailemaan tulette.


Haasteen tarkoituksena on ottaa viitenä päivänä kuvia omasta arkielämästä ja haastaa jokaisena päivänä yksi bloggaaja mukaan.

Tänään haastan mukaan HoOn Lumimäellä -blogista :)


Arkikuvaaasteen 1/5 postauksen voit lukea täältä :)

18 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana tunnelma kuvisa! Tullee ihan omat Lapin mummila reissut mieleen.♡
  Nauttikaa siellä lumesta,auringosta, munkeista ja toisistanne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä huippu loma jälleen, sai kunnolla nauttia lumesta ja ulkoilusta <3 Munkkeja tuli kyllä syötyä ihan luvattoman paljon!

   Poista
 2. Ihanat Lapin kuvat :-)♡ tunnelma varmasti tuolla kohdillaan :-)
  Pääsiäinen kuulostaa oikein onnistuneelta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma oli kyllä kohdillaan ja monena päivänä tuli tuolla käytyä. Joka päivä oli uusi porokaveri paraatipaikalla moikkaamassa ihmisiä :D

   Poista
 3. Onpa upeat maisemat, aivan jo unohtaa miltä näyttää kun on lumi vielä maassa ;) Ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin ihan unohtanut miltä tuntuu lasten kans tehdä kaikkea kivaa lumessa. Tuli kyllä urheiltua koko talven edestä :) Nyt taas jaksaa ensi talveen. Vaikka keväästä ja kesästä tykkäänkin enemmän :)

   Poista
 4. Onpa siellä upean näköistä ja luntakin vielä ihan kunnolla. :) Ihanaa loman jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta oli kyllä ihan kunnolla! Yllätyin itsekin kun sitä oli vielä 40-50 cm eli ihan reilusti. Lumiraja nousi upeiden kelien johdosta kyllä tosi pohjoiseen pääsiäisen aikana ja loman aikana näki hyvin miten lumi väheni tuollakin.

   Poista
 5. Vaikuttaa ihanalta paikalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä kovasti lomailla Levillä. Se on kyllä ollut aina se toinen koti pohjoisessa :)

   Poista
 6. iiiiik! :D Tämän haasteen jo sainkin yhdeltä toiseltakin, MUTTA en vain ole saanut aikaiseksi tehdä sitä... (lue: laiska!) Nyt tämä haaste on kai oikeasti "pakko" tehdä, kun sinä ihanakin minulta sitä toivot ;)
  Ja voih. Me ollaan oltu tosi monena vuonna Ylläksellä kevättalvesta ja nyt kyllä täytyy sanoa, että hiukan sydämessä nytkähti kun näitä kuviasi katselin. Tuli niin ikävä tunturiin - talveen, rauhaan, poroihin jne. :D Kiitos kun annoit tämän hetken minulle kuviesi kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä tartut siihen nyt. Minäkin teen tätä vähän tälleen omalla tavalla :D Näyttää tätä moni toteuttavan omalla tavallaan eli tyyli vapaa :) älä kuiten ota paineita, teet jos teet :) en suutu tai mieti mitään jos et tee :)

   Me ajeltiin teidän ohi tänään, samalla mietin, että missähän täällä te asutte :) me ollaan lähes aina pääsiäinen levillä ja se on aina sitä vuoden parasta aikaa olla siellä. Ylläksellähän on varmasti ihan sama keli kuin levillä kun niin lähekkäin ovat. Ihana kuulla, että tykkäsit kuvista!

   Poista
  2. Hih! Kyllä ihan varmasti haasteen teen - jossain vaiheessa :D Hehee... Olette varmaankin ajaneet meän ohi ja varmaan talon nähneetkin. Lumimäki on nimittäin aika hyvin esillä (korkeammalla muusta maastosta mäen vuoksi ja varsinkin pohjoisesta tullessa näkyy erityisen hyvin tielle). Tuntuu ihan hassulta, että olette tuosta ajaneet ohi ;) Joskus kyllä vielä tuutte kylään!

   Poista
  3. Arvaa vaan arvuuttelinko missä päin se Lumimäki oikein on :D katse kierteli joka puolelle :) Mentiin kerrankin sitä kautta kun yleensä mennään Rovaniemen kautta, yllätys :) Nyt päätettiin ajaa koko matka suoraan. Matka oli kyllä hurja, mutta siihen on jo tottunut. Pitää kyllä ehdottomasti joskus pysähtyä teille jos kutsu on voimassa <3

   Poista
 7. Ihania kuvia ja tunnelmia! <3 Me vietimme lomamme Kuusamossa, ja kyllä sielläkin riitti lunta ihan kivasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli <3 Oi te olitte Kuusamossa, sielläkin on tähän aikaan tosi kaunista ja varmasti mukavaa! Toivottavasti teidän loma oi kiva!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...