keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kevät yhtä juhlaa!


Viikko sitten juhlittiin meidän 4-vuotiaan pojun Lentsikka-synttäreitä. Juhlat alkoivat kaverisynttäreillä, jonka jälkeen jatkettiin vielä kummien ja sukulaisten kera. Juhlien järjestelyt jäivät täysin mieheni harteille, koska olin itse lauantaina Helsingissä ja synttäriaamuna työpaikan koulutuksessa. Ehdin kakun leipoa ja tehdä hieman valmisteluita, mutta muuten mieheni vastasi kaikesta. Ja täytyy kyllä antaa kehuja rakkaalle, koska niin hyvin kaikki oli tehty ja valmisteltu 






Niin kuin varmaan huomaattekin niin koristelut pysyi poikien juhlissa samoina. Aikaa ei vain ollut vaikka kuinka olisin halunnut enemmän kaikkea tehdä. Tosi paljon kivoja tulostettavia lentsikkajuttuja sai täältä, mutta meiltä harmi kyllä loppui just tulostimesta väri. Siihen hätään sain onneksi muutaman jutun tulostettua ystävän kautta, kiitos K tosi paljon! Kakkuunkin tuli tästä syystä laitettua sama pieni lippunauha (pillit kyllä vaihdoin :D )


 Mies oli leiponut meille viisi erilaista suolaista piirakkaa! Ja voin kertoa, että olivat kyllä niin paljon parempia kuin minun tekemät.







Lasten yllätyspussukoita jä jäljelle neidin synttäreiltä ja koristelin pussit lentsikat teeman mukaisesti. Sisälle sujautettiin tarroja, ilmapalloja, pieniä herkkuja, pojille muovisia ötököitä ja tytöille kaulakorut.


 Löysin pojulle synttärilahjaksi SPR:n kontista hauskan jalkapallopelin. Tätä onkin pelattu tosi paljon ja tuntui olevan synttäreilläkin tosi suosittu peli :) Niin suosittu, että yksi jaloista ehti menemään poikki. Onneksi sen saa korjattua.


Minulla onkin menny tämä päivä työpaikan koulutuksessa ja huomenna vielä jatketaan. Koulutukset ovat kyllä kivaa vaihtelua normaali työpäiville ja kiva kun saa loman jälkeen aloittaa hieman rauhallisemmin. 

Kiva myös huomata kuinka kevät on edennyt täällä päin ja kaikkialla vihertää. Kukkiakin näkyy jo vähän siellä täällä 


Aurinkoisia kevätpäiviä teille ja tervetuloa uudet lukijat 




27 kommenttia:

  1. Oi ei miten mahtavat synttärit!!! ♥ Ja ihan huikeutta että miehesi oli mukana niin paljon!! ♥ Mä en uskaltais edes ajatella miltä meillä näyttäis jos mies osallistuis juhlien laittoon! :D :D Kaikella rakkaudella :D ♥ Ihana kakku!!! Olin vähän ajatellut saman tyylistä ens viikonlopun kummipojan cars synttäriteemaan ja nappaan nyt kyllä sun teoksen ideat käyttöön, tosin en usko että tuon kuorrutuksen kanssa onnistun ikinä noin upeasti. (meen nyt kyllä mistä aidan saa matalimmin ;) Thanks kiitos ja ihanaa torstaita! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä ihana mies, saan luvalla kehua ♥ Sanoi hoitavansa juhlien järjestelyt ja syötävät. Ja hyvin hoitikin!
      Olin varotellut ystäviä, että voi koti olla hieman keskeneräinen kun he tulevat, mutta eipäs ollut. Tulin itse kotiin niin, että juhliin oli alle tunti ja lähes kaikki oli valmiina! ♥♥♥ Tuon sokeritaikinan laitto on mullekin aina ytä hankalaa! Harjoitusta vaatii vielä, ehkä joskus opin tosi taitavaksi, heh... Ihana kuulla, jos sait tästä ideaa!!! En edes alkut tekemään lentsikoita itse, koska niitä pojulla on aika paljon :) Ihanaa torstai-iltaa!

      Poista
  2. Aivan upeat pikkumiehen synttärit! <3 Todella hienot kattaukset ja teemakakku on kerrassaa upea! <3 Minä jäin kanssa ihastelemaan miehen osallistumista, meillä mies osallistuu juhliin olemalla paikalla. :D Ja ehkä parempi niin. ;)

    Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pajon Jenni ♥ Mulla on kyllä niin mies joka ei pelkää valmistella juhlia ja olla keittiössä ♥ Ekat synttärijuhlat nämä kuitenkin oli :) Paikalla oleminen onkin se tärkein juttu!!!! Monien miehet taas on sitten hyviä jossain muussa!

      Mukava torstai-iltaa!

      Poista
  3. Aivan huikeen upean näköinen kakku ja kaikki. Mehulasi/pilli idea on myös niin huippu. En muista ennen nähneeni vastaavaa. Onko ne kierrätetty(lasit) isoista pilttipurkeista? Kyllä on ilo ollut myös vierailla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!!! Joo nuo on isoja pilttipurkkeja, kansiin on tehty reiät porakoneella ja tarkistettu ettei teräviä reunoja jää reikien ympärille. Lopuksi kannet suhutetaan spraymaalilla halutun värisiksi :)

      Poista
  4. Upean näköiset synttärit, ja tuo kakku on ihana, varmasti sankarin mieleen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Souliina ♥ Kakku oli kyllä mieleinen lentsikkamiehelle ♥

      Poista
  5. Kiva teema ja houkutteleva herkkupöytä. Aivan huikea tuo kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuisen jännitin tuon kakun suhteen, koska aikaa aamulla ei ollut hirveästi. Piti olla nopea :)

      Poista
  6. Kivat juhlat ja hyvät herkut! Meilläkin suunnitelmissa samanlainen kakku reilun viikon päästä pidettäviin 5v-syntäreihin :D Taitaa meillä myös tuo mies viä voiton - ainakin suolaisten leipomisessa/ruoan laittamisessa ;) Mutta muuten en taitais luottaa juhlien järjestämiskykyihin! Heh. Ja tosi hauska tuo peli!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Haluan niin nähdä teidän kakun sitten :) Meilläkin mies on kyllä paljon parempi kokkaaja kuin minä ja näköjään meee jo piirakoissakin ohi! Tuo peli on kyllä huippu ja lapset tykkää. Maksoi 10€, niin pakkohan se oli kotiuttaa :)

      Poista
  7. Oi kuinka hieno kakku ja ihanan näköiset tarjoilut. :)

    Taidan lainata sinulta kakkuun tuota viiri-ideaa, kun meillä juhlitaan lauantaina viisi vuotiasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi :) Ehdottomasti teet viirinauhan kakkuun, helppo ja kiva koriste! Taitaa tämä kevät olla muillakin yhtä juhlaa <3

      Poista
  8. Tuo kakku ja kaikki.... :-) Iik, ihania! :-) Ihana teema! <3 Ja ihanasti mies osallistunut! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Seija :) Lentsikat on niin kova sana, vaikka pojulla li kyllä vaikeuksia valita lentsikoiden ja Spidermanin väliltä. Tämä oli ehdottomasti enemmän minun mieleen :D

      Poista
  9. Upea kakku ja koko teema :). Ja osaisinpa minäkin tehä suolaisia piirakoita.. ei ne vaan koskaan onnistu :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heini, minäkin luulin osaavani :D :D ehei... nyt kyllä kaikki vastuu tuolta saralta täytyy siirtää paremmalle!

      Poista
  10. Hyvä mies sinulla :-)
    Ja ihanan kaakun teit!

    Ja mikä löytö tuo peli-varmasti mieluinen lahja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on kyllä hyvä mies <3 <3

      Peli oli kyllä löytö ja oli kuin uusi. Siksi sen lahjaksi viitsinkin ostaa! Pojilla oli sen kans vaan niin kivaa, ettei jalat ihan pysyneet perässä mukana!

      Poista
  11. Voi kun ihanan näköiset juhlat teillä on jälleen kerran ollut! <3 Täytyy kyllä sanoa, että sulla on harvinaislaatuinen mies, kun on hanskannut lasten juhlat!! Että ihan viisi piirakkaakin oli leiponut, wau! Meillä menis kattaukset ja tarjoamiset miten sattuu, jos mies joutuis niistä vastaamaan :D

    Toi lentsikkateema on ihana!! Meidän pojilla lähestyy myös synttärit, ja aihetta olen pohdiskellut. Toi teema sopis meillekin paremmin kuin hyvin, vanhempi poika kun on innostunut tosissaan lentsikoista! Ehkä tätä nähdään siis meidänkin kemuissa :) Mistä muuten hommasit nuo lentsikkaleutaset yms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli <3 Mun mies on kyllä aika ainutlaatuinen. Täällä just nautin 6 ruokalajin illallista. Yllätys oli suuri kun tulin töistä kotia, lapset lähtivät hoitoon ja mies tuli menun kanssa vastaan<3 <3 nyt vaan nautin :)

      Lentsikka juttuja oli vaikka kuinka kivoja tuolla mihin laitoin linkin. Käyhän kurkkaamassa! Harmi kun meidän tulostin ei toiminut. Lautaset ostin Turusta Muovitukusta, olivat aika halpoja siellä verrattuna moniin muihin paikkoihin. Muut teinkin sitten itse. Voisin kuvitella, että pojat kuin pojat suunnilleen täsä iässä tykkäis tästä teemasta :)

      Poista
    2. Eikä? Voi ku herttaista! <3 Katsoinkin jo linkin takaa noita juttuja. Siellä oli tosiaan yhtä sun toista kivaa koristeluun, kiitti linkistä! Kyllä me samalla teemalla mennään, sen verran minäkin tästä innostuin! :D

      Poista
  12. Tuo kakku on kyllä niin hieno <3. Ihanan näköiset juhlat teillä on ollut ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos S :) Juhlat oli kyllä tosi mukavat! Mutta onneksi synttärit on vaan kerran vuodessa :P

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...