torstai 17. huhtikuuta 2014

Design Letters


Käytiin S:n ja Heinin kanssa lauantaina kiertelemässä Stockmannin Hulluilla Päivillä. Kaikenlaista kivaa siellä oli, mutta tällä kertaa matkaan tarttui vain nämä kaksi mukia. Olen pitkään ihastellut Arne Jacobsenin Design Letters mukeja eri blogeissa. Halusin niitä ehdottomasti kotiuttaa ja tuliaisen muodossa ne olivat oikein osuvat. Samalla ostin mukeihin mustat kannet, koska näin saan mukit käyttöön paremmin. Ja näin saan näitä ihanuuksia pidettyä paremmin esillä :)










Meillä meni eilinen ajomatka Leville loistavasti. Lapset olivat enemmän kuin kiltteinä, katselivat matkalla niin piirrettyjä kuin pelailivat erilaisia pelejä. Pienin nukkui suurimman osan matkasta ja hereillä ollessa oli pelkkää hymyä. En voi kuin ihmetellä miten matka menikin niin hyvin. Voin siis kannustaa muitakin uskaltautumaan lasten kanssa pidemmillekin automatkoille. Taukoja kannattaa suunnitella sopivin välein paikkoihin, joissa on leikkipaikkoja tai piipahtaa vaikka ystävien tai sukulaisten luona. Näin matka tuntuu paljon lyhyemmältä.


Tänään ollaankin vain lasketeltu ja lautailtu auringonpaisteessa. Illempana piipahdettiin vielä ystävän tyttären syntymäpäiväjuhlilla. Ollaan tasan neljä vuotta sitten tutustuttu synnärillä :) Sieltä asti ollaan pidetty yhteyttä ja piipahdeltu toistemme luona.



Nyt on pääsiäisloma alkanut kaikilla, joten voin toivottaa aurinkoista pääsiäistä kaikille!




18 kommenttia:

  1. Design Lettersin mukit on ihania! Meillekin on hiljattain kaksi niitä kotiutunut ja aina vain haluaisin lisää. :D Nuo kannet on tosi kätevät myös!

    Mukavaa, että teidän automatka sujui hyvin! Meillä automatkan pelastajina toimivat iPadin pelit, sadut ja ohjelmat. :) Ihanaa pääsiäislomaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo mukin on niin ihania, tykkään tosi paljon! Haaveissa on saada lisää :) Kannet tuntuu kyllä käteviltä, lisää käyttöä kyllä heti.

      Automatka meni niin loistavasti ja loma on ollut tähän saakka ihana! Lapset katselee omista tableteista ohjelmia ja pelaa pelejä. Ne sai ne just näitä matkoja varten synttärilahjaksi miehen vanhemmilta. Aika paljon tätä pitkää matkaa ajellaan vuodessa.

      Ihanaa pääsiäislomaa!!!

      Poista
  2. Nuo mukit on ihanat! Meillä ei ole vielä yhtään kirjainmukia, mutta haaveissa ovat!

    Kaunista lomailua ja pääsiäistä koko teidän perheelle♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkän minäkin noita haaveilin ja viimein ostin :) Tykkään kyllä kovasti. Kaappiin en malta noita laittaakaan :)

      Ihanaa pääsiäistä teillekin <3

      Poista
  3. Moikka! Juuri Stockan kantisalesta tilasin X ja D purkit kannella :) X xylitolpastilleille ja D D-vitamiineille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kans et olisko kantisalesta pitänyt tilata muutama lisää :) Aivan loistava idea olis just nuo x ja d tableteille :) Niihin tarkotuksiin nuokin on vaikka eri kirjaimet :)

      Poista
  4. On noi ihanat <3. Kylläö munkin täytyy käydä ne kannet ostamassa. Tuo ryhdikkyyttä :).

    Ihanaa Levi-elämää teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä kannet ostamassa, Ryhdikkyyttä tuo kyllä heti ja lisää käyttöä :)

      Levillä on ollut niin ihanaa! Oon niin nauttinut lomailusta perheen kanssa. Mukavaa pääsiäistä teillekin :)

      Poista
  5. Minäkin olen ihastellut näitä mukeja, mutta vielä eivät ole kotiutuneet perille asti! :) Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimein sain minäkin näitä meille, pitkään haaveilin ja nyt tekee mieli ostaa muutama lisää :)

      Oikein mukavaa pääsiäistä <3

      Poista
  6. Nuo kirjainmukit ovat kyllä kauniita:) Kiva kun reissunne on mennyt mukavasti ja ihan kun olette tuollalailla tutustuneet ja pitäneet yhteyttä, ystävystyä voi saada missä vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä kovasti noista :) On kyllä hauska miten tavattiinkin synnärillä :) Ja siitä asti ollaan pidetty yhteyttä ja nähty lasten kanssa. Meidän neiti teki silloin hyvän vaikutuksen kun kaksi vuotiaana meni osoittamaan kaveriani ja totesi "kato muumimamma" :D :D Hyvä aloitus, heh...

      Poista
  7. Nuo mukit on kyllä ihania. Miettinyt pitäisikö niitä ostaa meille lisää.

    Kiva että automatka meni mukavasti. Me ollaan lasten kanssa paljon liikuttu autolla ja aina mennyt hienosti, vaikkei mitään suurempia viihdykeitä olekaan mukana. Esikoinen on varsinkin tosi reipas kun ei matkapahovoinnin takia pysty tekemään yhtään mitään ns. ylimääräistä autossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ajatuksissa hankkia näitä myöhemmin lisää, tykkään kovasti. Ainakin yksi kirjain vielä :)

      Voi rassukkaa jos on oikein matkapahoinvoiva!!! Silloin matkustaminen ei ole kyllä yhtään mukavaa, kiva kun on kuitenkin reipas matkoilla <3 minä olen välillä tosi pahoinvoiva autossa, veneessä, laivassa, lentokoneessa... eli tiedän miltä se tuntuu,. Onneksi en ole enää aina vaan sillon tällön!

      Poista
    2. Ostettiinki pari vuotta sitten rannekkeet, mitkä auttavat tähän. On niistä ollut kyllä apua. Ei enää ihan yhtä herkästi oksenna, mutta silti saattaa tulla. Samanlaisia on aikuisillekin ja niistä on kai apua raskauspahoinvointiinkin. Sellaiset olisikin olleet hyvät itselleni aikoinaan.

      Poista
    3. Voi kun noista olisin tiennyt!!! Olisin kyllä ottanut varsinkin nuorimman raskausajaksi, se oli yhtä tuskaa... Otin sille Caribian risteilylle pahoinvointipillereitä ja niiden avulla ei tullut kertaakaan huono olo. Pelkäsin sitä kyllä aika kovasti, mutta pystyin nauttimaan lomasta täysin :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...