keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Pallovalot


Viime postailun myötä huomasin, etten ollut kirjoitellut mitään ennen joulua ostetuista pallovaloista. Päätin vielä kirjoittaa asiasta hieman tarkemmin. Pallovaloja tuntuu olevan vähän vaikka mitä merkkejä, on Paulit, Happy Lightsit, Iris Lightsit... ja moni monia muita merkkejä. Täytyy myös myöntää etten edes enää ole varma mitkä ovat ne aidot ja alkuperäiset... mutta sen tiedän, että kauniita nämä ovat!
Minä päätin kuitenkin tilata omani Etsyn kautta ZeCottonilta hyvin edulliseen hintaan. Sain kahdet 20 sarjan pallovalot alle yhtien Suomessa myytävien hinnalla. Pallovalot tulivat Thaimaasta ja ne maksettiin PayPalin kautta. Tilauksen vahvistuksen sai sähköpostiin ja seurantakoodikin tuli sinne. Tilaus taisi saapua noin kahdessa viikossa. Vinkkiä tästä luotettavasta ja edullisesta nettisivusta sain Merviltä eli kiitos kuuluu sinne.


Tilasin koko valkoisen sekä valko-harmaat 20 pallon valosarjat. Tein tilauksen ystäväni kanssa, joten siinä värejä valitessa höpistiin myös sisustuksesta niitä näitä. Taisimme samalla myös suunnitella joulun Lontoon matkaa.

Jos joku tästä innostuu, niin laita ihmeessä tilaus menemään. Nämä valothan menee niin jouluna, juhlana, arkena kuin juhannuksenakin :) eli minusta ne sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pallot ja valosarjat tulevat erikseen, mutta valot saa helposti laitettua palloihin kiinni niissä olevien viiltojen avulla. Paketissa oli mukava myös kuvalliset ohjeet.


Innostuin ottaman palloista kuvia ilman johtoa, koska nämä ovat näinkin todella kauniita. Nyt valot roikuvat meidän keittiössä juhlien jäljiltä ja siitä siirtyvät jossain vaiheessa johonkin toiseen paikkaan. 

Tänään julkaisen vielä Walldesign-arvonnan voittajan, pysykää kuulolla! Sitä ennen suuntaan kuitenkin Ikeaan ystäväni kanssa. Isommat lapset lähtivät isin kanssa kohti pohjoista nauttimaan vielä lumesta ja talvesta. Auto lastattiin täyteen talviurheilukamoja. Kovasti olisi tehnyt mieli lähteä mukaan, mutta ehkä ehdin vielä tänä keväänä sinne itsekin.


Ihanaa keskiviikkoa!
14 kommenttia:

 1. Samasta paikkaa tilannut valoja :-)♡ ja viimein tyytyväinen :-) ensimmäiset ei kauaa palanut mutta lähettivät uudet ja on toiminut kun unelma :-) pallovalot on ehdottoman parhaat ♡

  Kauniita kuvia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla että sait viallisten tilalle uuden. Oon kyllä tosi tykästynyt noihin!

   Kiitos kuvakommentista!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä. Mukavaa ja löytörikasta Ikean reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos sait tästä vinkkiä! Shoppailureissu oli kyllä mukava!

   Poista
 3. Tosi kauniit valot! Mä haluaisin myös tuollaiset harmaa-valkoiset tai sitten ihan pelkät valkoiset palloset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallovalot ovat kyllä kauniita. Niitä on niin monessa herkku värissäkin :)

   Poista
 4. Kävin heti tsekkailemassa tuota vinkkaamaasi valojen ostossivustoa, täytyy laittaa kyllä tilausta menemään. Kauan olen näistä kauniista valopalloista unelmoinut! Ihanat nuo harmaavalkoisetkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä sivuilla on kyllä paljon ihanan värisiä palloja. Valinnan vaikeus iski vaikka nuo perusvärit valitsinkin.

   Poista
 5. Onpa ne kauniit! Työkaverit tilasivat syksyllä myös noita samoja (?) valoja Thaimaasta. Huomattavasti edullisempia kuin täällä kotimaassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta ne tulee ainakin tosi edullisesti ja kun moni on luotettavaksi totenut niin uskallan suositella :) ihanathan ne aidotkin on, mutta tässä tein kyllä surutta säästöä :)

   Poista
 6. Kiitos googlen ja löysin tän sun postauksen :) Ja nyt on pallot tilattu (ja mun ei pitänyt hurataa näihin... :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, että löysit tämän. Aikaahan tästäkin on jo vierähtänyt, vaikka tuntuu, että just julkaisin tämän. Voin suositella näitä, niin ihania!!!

   Poista
 7. Googlen kautta löysin tänne etsiessäni vinkkiä pallovaloista. Muistatko tuliko noihin paljon postikuluja (tai muita) lisäksi? On kyllä niin paljon edullisempia tuolla noi valot...

  -A-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niihin muistaakseni tullut älyttömiä postikuluja. Ne postikulut näkyi hyvin siinä tilausvaiheessa ennen kuin laittoi itse tilauksen menemään eli ne pystyi siitä tarkistamaan. Tilasin kaverin kanssa samaan aikaan ja saatiin kyllä tosi edullisesi. Kahdet valot alle yhden normihinnan, jos olis Suomesta tilannut :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...