keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Ihana neule


Oi oi oi! Eilen saapui Puolasta odotettu paketti. Tilasin ihanan hennon vaaleanpunaisen neuleen Päiviltä monday TO sunday HOME -blogista. Pelkäsin jo jääväni ilman neuletta, koska kysyntä oli ylittänyt odotykset. Sain kuin sainkin, koska laitoin viestiä Päiville heti kun näin postauksen ihanista neuleista. Upean väriset neuleet tuottivat valinnan vaikeutta, koska olisin voinut ottaa ne kaikki. Päädyin kuitenkin tähän niin minun väriseen vaaleanpunaiseen ja olen kyllä tosi tyytyväinen. Ihana harmaa tähti kruunaa neuleen. 





Vielä en ehtinyt neuletta laittaa päälle, koska ilta meni pakkaillessa. Lähdemme tänään ihan aamutuimaan ajamaan pääsiäisen viettoon Leville. Neuleen nappasin mukaan, en malta odottaa miltä se tuntuu päällä. Kuvia ottaessa huomasin ettei meiltä löydy kaunista naulakkoa missä voisin vaatteita kuvailla. Eihän tuo pojun koripalloteline mikään paras tähän hommaan ollut :) Hayn hengaritin voisivat olla aika yksinkertaisen kauniit.

Pääsiäislomalta odotan upeaa kevätsäätä eli auringon paistetta, lunta (!!!), laskettelua ja lautailua, hiihtämistä, rentoa oleilua, pääsiäisaskarteluita... ja tietenkin hyvä ruokaa! Minulla on teille monta postausta jonossa, joten ihan joka päivänä en tule teille lomasta höpöttelemään :)


Ihanaa ja aurinkoista viikon jatkoa!




31 kommenttia:

  1. Kaunis neule ja ihana tuo tähti <3 <3. Kivaa matkaa Leville, nauttikaa lomasta!! Mä toivon,että ilmat ovat upeat pääsiäisenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo neule on kyllä niin ihana, harmi kun ehtinyt siitä parempia kuvia ottamaan, tykkään tosi paljon!
      Loma on alkanut kiitos tosi ihanasti! Päivä oltiin heti laskettelemassa ja lautailemassa. Toivottavasti sää olis jatkossakin yhtä hyvä :)

      Ihanaa pääsiäistä!

      Poista
  2. Ihana, ihana neule! <3 Turvallista matkaa, ja ihanaa lomaa teille! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä söpö ku mikä :) Kiitos, matka meni erittäin hyvin ja lomakin on alkanut erinomaisesti <3

      Poista
  3. Mulle tuli eilen samanlainen ihanuus Puolasta :)
    Nyt ollaan samiksia - ihanaa lomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä!!! Ollaan siis samiksia :) En yhtään ihmettele että näitä on niin moni tilannut ettei kaikile paitoja ole riittänyt.

      Ihanaa pääisiäistä myös sinulle!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Päälläkin oli tosi hyvä!! Ihanaa pääsiäistä myös sinulle :)

      Poista
  5. Tykkäisin myös tosta neuleesta, ihana!
    Hauskaa Levin reissua <3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosi kaunis päälläkin (nyt on testattu ja rakastuttu <3)

      Ihanaa pääsiäistä teillekin <3

      Poista
  6. Ihana neule! Voisin haluta itsellekin tuollaisen. Paljon maksoi?
    Mukavaa ja rentouttavaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei nyt MArru laitat pika pikaa tilauksen menemään, ohjeet löydät Päivin blogista. Viimeisessä postauksessa (17.4.) näkyy sähköposti, uusia paitoja on taas saatavilla :) Neule maksoi 59€, plus 5€ postikulut ellen väärin muista. Suosittelen!

      Ihanaa pääsiäistä!!! <3

      Poista
    2. Tulipas vauhdilla kirjoitettua :) Siis laita tilaus sähköpostiin, tässä vielä linkki vaatteisiin mitä oli myynnissä http://mondaytosundayhome.blogspot.fi/2014/04/get-set-for-summer.html Ihan kaikkia ei enää ilmeisesti ole tarjolla, mutta laitat vaikka muutaman vaihtoehdon noista tähtipaitojen väreistä :) Suosituimpia on nimittäin tulossa lisää...

      Poista
    3. Kiitti linkistä. Pitääpä huomenna tutkia tarkemmin :)

      Poista
    4. Käy ihmeessä kurkkimassa :)

      Poista
  7. Ihana neule. Mukavaa lomaa, mekin monena pääsiäisenä Levin tunnelmissa, tänä vuonna jäi väliin. Nyt harmittaa, on siellä vaan niin mukavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihana :) Tykkään tosi paljon!

      Me ollaan lähes aina pääsiäinen Levillä mökillä. Pyritään kyllä käymään täällä useamminkin. Nytkin tuntuu olevan tosi paljon ihmisiä viettämässä täällä pääsiäistä, joten yksin ei tarvitse olla :) Harmi kun ette tulleet, olis ollut mukava törmätä :)

      Poista
  8. Oi ihana neule! Kelpais tännekkin!<3
    Mukavaa lomaa ja pääsiäistä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita ihmeessä kkiä tilaus menemää. Nuo menee hetkessä :)

      Ihanaa pääsiäislomaa teillekin!!!! Jos olette sinne matkalle nyt lähdössä ;)

      Poista
  9. Kylläpä on kaunis neule!! <3 Mulla ois kans aihetta päivittää vaatekaappia, jaksais vaan lähtee sinne vaatekauppaan ja sovittamaan -ei ole mun lempparipuuhaa.. Varsinkaan jos lapset on mukana! :D Ihanaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nin aihetta päivittää kaappia, tuntuu, etten koskaan hanki itselle mitään vaan aina lapsille. Jotenkin sitä huomaa kulkevan aina samoissa vaatteissa ja kaapissa lojuu vanhoja (en raski luopua) vaatteita, jotka pitäisi laittaa eteenpäin.
      Tämä oli kätevä one size neule ja tosi hyvin istui päälle. Harvoin uskallan tällä tavalla edes tilata mitään, mutta nämä neuleet iskivät ja kovaa :) Ja säästyin juurikin siltä shoppailulta ja sovituksilta lasten kanssa, huh!

      Poista
  10. Todella kaunis neule, ihan hempeät värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tosi kaunis neule! Tykkään tosi paljon :) Vähän hemppistä saa välillä olla :)

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin minun makuun! Tykkään kaikissa väreissä!

      Poista
  12. Hih! Ja mie niiiiin tilasin silloin myös (suht heti) vaaleanharmaana tuon saman neuleen, mutta nehän pirulaiset loppuivat alta aikayksikön :( On se kyllä niin kaunis ja nyt vain toivon TAAS, että niitä tulisi lisää :D Ihanaa lomaa teille!!!! <3 Itsekin tahtoisin niin kovin lautailemaan taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi kun et saanut!!! Mutta nyt niitä taas saa ja sinä varmaan saatkin oman pian :) :) Olin niin kahden vaiheilla harmaan kanssa. Valkoinenkin olis ollut ihana. Harmaa taisikin olla suosituin ja varmasti sen vuoksi loppuikin heti.

      Ihanaa pääsiäistä teillekin <3 Pääsin tänään piiiitkästä aikaa taas lautaileen, nautin niin paljon :)

      Poista
  13. Tuo on todella kaunis neule! Itsekkin ihastelin noita, mutten vielä ole laittanut tilausta menemään, nyt varmaan pitäisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ihmeessä laitat ja heti! Ensimmäinen erä loppui heti ja nyt on tulossa lisää eli tilausta vaan menemään :)

      Poista
  14. Oi miten kaunis neule. Ihanan hempeä. Ja hei, aivan ihana tuo edellinen asukuvapostaus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina <3 asukuvaa kovasti jännitin, mutta onneksi olen saanut hyvää palautetta eikä se enää niin häiritse :) askel siis eteenpäin... heh... tämä neule on niin ihana. tykkään tykkään tykkään!!!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...