maanantai 13. lokakuuta 2014

Vihreä


Vihreä, väri jota meiltä löytyy niin vähän.










Mukavalla värihaasteella mennään ja päivän värinä vihreä. Tätä ei meiltä juurikaan löydy, mutta muutamia juttuja bongailin :) Olisi pitänyt vaan sukeltaa muumimukien ja -kulhojen joukkoon ja kuvailla niitä!


Löytyykö Jenniltä Keski. -blogista viidelle päivälle viisiä väriä?


Meidän 4vee innostui tänään menemään ekaa kertaa BMX-kisoihin kilpailemaan potkupyörällään. Kotona ei juurikaan enää potkupyöräillä, koska pyörällä ajaminen ilman apupyöriä on se juttu. Mutta aina sitä uusi lajeja pitää mennä kokeilemaan. Alkujännityksen laannuttua poju kokeili jonkun aikaa menoa ja ei kun baanalle. Isi yritti pysyä juosten vauhdissa mukana, muttta turhaan. Poju potkutteli ylpeänä ekana maaliin. Voi sitä voiton riemua ja isoa hymyä :D Sen verran poju innostui lajista, että taitaa potkupyörä vaihtua oikeaan pyörään. Saa nähdä!


Oikein ihanaa alkanutta viikkoa!


Laura

21 kommenttia:

  1. Miten ihana tuoli! <3 Ja kauniita vihreän sävyjä muutenkin. :)

    Kiito kivasta haasteesta, ilman muuta otan sen vastaan! Mukavaa tiistaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ♡ ihana jos tartut haasteeseen jossain vaiheessa :) tää on ollut aika kiva, pientä etsiskelyä kameran kanssa kotona :)

      Mukavaa tiistai-iltaa!

      Poista
  2. Tuolia täälläkin ihastellaan ♡ se on kyllä niin söpö :-)

    Kaunista syyspäivää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoli on kyllä tosi mieluinen! Oon niin onnekas kun sain sen pelastaa matkalta kaatopaikalle. Tiedän jopa tuolin tarinan, se on käsintehty ♡

      Ihania syyspäiviä sinullekin Seija!

      Poista
  3. Kauniita vihreitä. Ja tuo tuoli on tosiaan söpö. Siellä taitaa olla aika vauhdikas kaveri. Tuollaisista onnistumisista se kipinä syttyy :) Kivaa päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga ♡ tuoli on kyllö niin ihana ja myös meidän lasten lemppari! Meillä todellakin asuu vauhdikas kaveri, tykkää tosi paljon urheilla. Kiihtyy myös nollasta sataa nopeasti ;) oikein kivaa viikkoa!!

      Poista
  4. Kuvasi pysäyttivät! Harmoninen kokonaisuus sai minut liittymään lukijaksi! 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!!! Tosi ihana kuulla, että tykkäsit ♡ Sydämellisesti tervetuloa, toivottavasti viihdyt!

      Poista
  5. Onnea pienelle voittajalle! On varmaan ollut riemussa pitelemistä;)
    Kauniita vihreän sävyjä - ja pikku tuoli on suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poju kiittää ja kumartaa :) hymy oli kyllä todella iso ja mitalli on nyt kannettu mukana joka paikassa.
      Vähän meiltä vihreitä löytyi, tuoli on kyllä näistä ehdoton ykkönen :)

      Poista
  6. Ihania vihreän ja sinertävän savyjä <3
    Oi, tuo tuoli! Juuri kotiutin meille samanlaisen hieman isommassa mittakaavassa. Se on tosin joutunut vähän etsiskelemään paikkaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Oi mun pitää kyllä tulla kurkkiin sun tuolia, mulla on älytön tuolirakkaus meneillään. Voisin koko ajan kotiuttaa uuden tuolin meille :) nyt yritäm hetken hillitä itseä ellei joku kiva tuoli tuu kirpulla vastaan :)

      Poista
  7. Onnea mestaripotkuttelijalle! Aika mahtisuoritus aloittaa heti huipulta :) Upeita kuvia ja tuo tuoli on aivan ihana - kaunista, kaunista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Potkuttelija kiittää onnittelusta! Saa nähdä riittääkö innostusta potkutella vai kiinostaako oikeat pyörät enemmän :)
      Voi miten kauniisti kirjoitit, kiitos!

      Poista
  8. Onpa kauniit kuvat! Mistä tuo matto vihreän tuolin alla on? Onko se Ferm Livingin Halfmoon-sarjaa..? Kiitos jo etukäteen! -maija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija! Matto on itseasiassa Ellokselta eli mukailee juurikin tuota Half Moon -sarjaa, josta en sillon löytänyt mattoa.

      Poista
    2. Kiitos vinkistä! Katselin läpi Elloksen ja vähän muitakin-ei vain löytynyt ko.mattoa...:( olisikohan lopetettu tms.? Onko maton hankinnasta jo paljon aikaa? Olen nimittäin hakenut lasten aulaan mustavalkoista, sellaista grafiikaltaan leikkisän pehmeää ja vielä tuollatavoin räsymattotyyppistä jo ihan jonkun aikaa. Ja kun luin blogiasi -joka muuten on ihana-siellä se oli! Muistaisitko maton nimeä, jos vaikka löydän jostain ulkomaiselta sivustolta. Kiitos kauheasti! Terv, Maija, uusi lukijasi :-)

      Poista
  9. Huoh, minäkin ihastelen tuolia..miten joku sen olisi kaatikselle rohjennut viedä :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! Minä kans ihmettelen samaa, miten tuon olis voinut heittää kaatopaikalle. Ei kai kokenut sillä olevan niin paljon arvoa.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...