maanantai 16. helmikuuta 2015

Ideoita hakemassa


Kävin viikko sitten Rakenna & Sisusta -messuilla Turun Messukeskuksessa hakemassa vähän ideoita tuleviin projekteihin... tai toivottavasti siihen yhteen vähän isompaan. No messuille meno ei mennytkään ihan niin kuin piti, koska meidän poju sai aiemminkin mainitsemani aivotärähdyksen, joten mies ei päässytkään minun matkassa messuille. Kävin kuitenkin kiertelemässä paikat meidän neidin kanssa, pienimmän istuessa mukana vaunuissa.

Messuilla näkyi enemmän rakennuspuolta kuin sisustuspuolta, jota olisin ehkä kaivannut jopa vähän lisää. Rakennusideoita olisi ollut mukava hakea miehen kanssa yhdessä, mutta yksin lasten kanssa kiertäessä messut jäivät tällä kertaa vähän nopeammaksi visiitiksi. Napsin kameralla jotakin kuvia messutarjonnasta. Keittiöitä olisin halunnut kuvata enemmänkin, mutta niissä tuntui olevan aina niin paljon porukkaa, joten jouduin karsimaan niiden kuvaamista.


Ihastuin näihin pieniin kaminatakkoihin ja onhan tuo kalanruotoseinä vaan hieno. Myös erilaiset polttopuiden säilytyskorit ja telineet tuntuvat kiinnostavan...

Yksi messujen must-see -osasto oli Projekti Verkaranta -blogin Jutan Danske Bankille suunnittelema osasto. Kaikki oli mietitty viimeisen päälle ja osasto oli täynnä kaikkea kaunista. Jutta olikin valinnut osastolle turkulaisia taitajien ja yrittäjien tuotteita, joten harhateille näillä ei voinut mennä. 

Tässä vielä vähän lisää sisustuspuolta, mitä messuilta bongailin.
Erilaisilla messuilla käynti on kyllä minun mieleen, ehkä kuitenkin paremmalla ajalla ja pidempi hermoisilla kavereilla. Tosin en voi kuin kehua lapsia, jotka olivat kyllä todella kiltisti koko kierroksen ajan. Neidin mielestä herkkujen kerääminen messuosastoilta oli ihan parasta puuhaa :)


Oikein mukavaa viikkoa kaikille!


Laura*Postaus toteutettu yhteistyössä Turun Messukeskuksen kanssa

19 kommenttia:

 1. Paljon inspiroivia kuvia :) Mukavaa viikkoa sinulle myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, anteeksi että vastaamisessä on vierähtänyt.. lähes vuosi!!

   Poista
 2. Kiitos virtuaalikierroksesta messuille! :) Minä kävin toissa talvena vastaavilla Kuopiossa, mutta ne oli kyllä sisustuksen sijaan ympätty täyteen raksajuttuja. Kiinnostavia nekin, mutta talo oli jo melkein valmis niin olisin kaivannut enemmän sisustuspuolen ideoita. :D Iso peukku kärsivällisille lapsosille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olisin kaivannut vielä lisää sisustuspuolen juttuja messuille. Tykkäsin kyllä, että monet olivat panostaneet osastoihin, mutta sisustuspuoli jäi hieman rakennusjuttujen varjoon.

   Poista
 3. Onpas ollut kivoja kohteita, kivoja ideoita. Toi Iittalan Tanssi-sarja on kyllä kaunis. Aurinkoista tiistaita :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja inspis-kuvia, kiitos näistä! :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja poimintoja messuilta! Tänä vuonna nämä messut jäivät itseltäni väliin, mutta saman olen huomannut aiempina vuosina, että sisustuspuolta saisi niillä olla enemmän. Tuo kalanruotoseinä on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuspuolen lisäämisen puolesta minäkin liputan, ehkä sekin vielä tulevina vuosina kasvaa :) Tuo kalanruotoseinä on kyllä upea :)

   Poista
 6. Sulla sentään oli kamera mukana, mä unohdin omani kotiin :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos näistä inspiraatiokuvista, siellähän oli vaikka mitä ihanaa! Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
 8. Oo sä olet saanut kyllä upeita kuvia messuilta! Omani oli valtaosa joko täynnä ihmisiä tai jotenkin tärähtäneitä.

  Ja kiitos kauniista sanoistasi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun tekemä osasto oli kyllä messujen ehdottomasti kaunein osasto <3

   Poista
 9. Roppakaupalla ihania ideoita! <3

  VastaaPoista
 10. Muistatko miltä osastolta nuo kalanruotoseinän kuvat ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palasin noihin kuviin ja kyseessä on pala paneeli 90x960 valkoinen. Osastoa en nyt millään muista :( Se oli jonkin ison firman osasto, siellä oli myös saunoja ja pesuhuoneita.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...