lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä ♥


Tänään on vietetty suurta rakkauden täyteistä päivää, viestejä on kilahdellut puhelimeen ja ystävät ovat soitelleet. Ja osan kanssa saimme viettää laatuaikaa. Tärkeä päivä monille, minulle ainakin. Tämä päivä muistuttaa ystävien tärkeydestä ja ihan ilman mitään muistamisiakin, saa ajatukset kääntymään ystävien puoleen ja miettimään kuinka onnekas olen kaikista upeista ihmisistä elämässäni. Lapsuuden ystävien kanssa on muodostunut siteet, joita ei tunnu horjuttavan mikään, mutta myös aikuisiän ystävät ovat saaneet oman paikkansa sydämessäni. Voin siis olla kiitollinen ja myös onnellinen. 

Tällä hetkellä elän niitä ns. ruuhkavuosia ja sen kyllä huomaa. Kiirettä riittää ja arki on hyvinkin vauhdikasta. Sen varmaan allekirjoittaa jokainen pienten lasten äiti ja isä. Jokainen tietää sanomattakin, että usein elämä menee työn ja lasten ehdoilla, omaa aikaa on hyvin vähän. Siitä haaveilee, mutta kun se oma aika koittaa, huomaa usein kaipaavansa pian jo sen kaaoksen keskelle. Siihen on vaan niin tottunut ja siellä on turvallista olla. Usein myös ystävien kanssa aika saattaa olla vähäistä. On ystäviä joita näkee usein, mutta on ystäviä, joita näke harvemmin pidemmän välimatkankin vuoksi. Silti ilman sanomistakin ystävät tietävät syyn ja kun heitä näkee, ei tunne olleensa hetkeäkään erossa.


 Perjantaina kotiin palatessa minua oli kotona vastassa kukkalähetys. Olin tietenkin yhtä hymyä... kuka minua muistaa. Tämä kaunis kukka-asetelma oli ystävänpäivän toivotus Kukkapalvelu Iiriksestä, josta haen usein meille kukkia. Miten ihana ajatus oli muistaa kauniilla kukilla ja selvästi mietittynä, mihin voisin kukat laittaa. Olen otettu  Kiitos!

Sain tänään ystävän lapsineen meille kylään. Päivän ohjelmaan kuului pulkkailua, luistelua, syömistä ja herkuttelua. Kohokohta taisi kuitenkin olla elokuviin pääsy ja vielä yhden ystäväperheen liittyminen meidän seuraan. Kävimme katsomassa Risto Räppääjä ja Sevillan Saituri. Olipas vain hyvä elokuva. Pieninkin oli elokuvissa ensimmäistä kertaa ja hyvin jaksoi katsoa koko elokuvan. 


Nyt tahdon toivottaa teille oikein ihanaa ystävänpäivää!Laura

21 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ystistä <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ystävänpäivää, olisipa voinut myös halin antaa kun nähtiin. Se siinä tohinassa jäi 💖 Ihana tuo asetelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nuo kysymysmerkit on sydämiä.. 😄

   Poista
  2. No niin olis voinut mut eihän kaikkea aina ehdi :D <3

   Poista
 3. Hyvää ystävänpäivän iltaa myös sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kivalta! :) ja oikein hyvää ystävänpäivää Laura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella ihana päivä <3 <3 näillä sydämil toivottelen ystävänpäivää näin myöhässä :)

   Poista
 5. Onpa ihanan rakkaudentäyteinen kirjoitus :) Kiva kuulla, että leffa oli hyvä, meillä pojat pääsevät mummon kanssa sitä katsomaan hiihtolomalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla,että tykkäsit <3 LEffa oli kyllä tosi kiva, voin lämpimästi suositella sitä lapsille ja myös aikuisille!

   Poista
 6. Oikein ihanaa ystävänpäivän yötä sinulle♡

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus! Ystävät ovat tärkeitä♥♥♥ Oon niiiiin iloinen, että ollaan sun kanssa tutustuttu ja ystävystytty♥ Ja oih, vähänkös ihana yllätys tuollainen kukkalähetys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävät todellakin ovat tärkeitä, kiitos niiiiin paljon itsellesi. Kyllä sain niin paljon viime kesänä kun tutustuin teihin <3 heti tuntui, että nyt on löytynyt ystäviä isolla Y:llä!

   Poista
 8. Ihanaa sunnuntaita! Ja upea kukkakimppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikkoa! Kukkakimppu on niin kaunis ja ihana yllätys!

   Poista
 9. Kauniita kukkia! Ihanan kuuloinen päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kukkia niin mielellään ihastelee <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...