tiistai 17. helmikuuta 2015

Ihana valo - joka paljastaa kaiken!


Kylläpäs sitä onkin nauttinut lisääntyneestä auringonvalosta. Viikonloppuna valo oikein tulvi sisälle ja samalla kyllä paljastui pölyt ja muut mukavuudet. Pakko oli siis tehdä perusteellisempi siivoaminen ennen ystävien sekä appivanhempien saapumista meille. Siinä siivoilujen ohella innostuin ottamaan kuvia meiltä vähän eri kuvakulmista ja tulihan tuo meidän koiruuskin taas ikuistettua.

Pitkään olen pohtinyt meidän sohvan kohtaloa. Se on kulkenut meidän mukana pitkän matkan ja kohta alkaa olla aika antaa uudelle sohvalle mahdollisuus. Minkälainen se uusi sohva sitten olisi? Kovasti olen miettinyt mitä haluan ja mikä sopisi meille kooltaan, malliltaan ja tyyliltään. Tietty miehen mielipide pitää kysyä myös. Valkoinen sohva olisi aivan ihana, mutta mitenhän se kestäisi meidän menossa? Pestävät päälliset olisi siis ehdottomat. Myös vaaleanharmaa sohva olisi kiva, mutta toisaalta valkoiseen sohvaan voisi myöhemmin ostaa vaaleanharmaan päällisen vaihtelua tuomaan. Meidän sohva on ostettu Iskusta ja se on ollut kyllä todella kestävä. Nyt olen kuitenkin pohtinut hieman halvempaa mallia, koska lasten kanssa sohva kärsii varmasti, eikä tuo ihana koiruuskaan ole mikään paras kaveri sohvalle. Onneksi asian suhteen ei ole mikään kiire, mutta huomaan vaihtelevani mielipidettä useasti, joten hyvä aloittaa pohdiskelu jo tässä vaiheessa.


Ihanaa tiistai-iltaa!


Laura

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kivoja pohdintoja. Niin ihanaa kuin tuo kaivattu auringonvalo onkin, niin todellakin pöly näkyy ihan joka paikassa. :D Huh huh! Tsemppiä sohvapohdintoihin, se testaaminenkin on aika mukava vaihe. :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin mikä ihana valo ja päiväkin jo selvästi pidentynyt. Antaa pölyn näkyä ;D

  VastaaPoista
 3. Voih, tällaisista vilautuksista minun koirakuume vain kasvaa! <3 Itse olen katsonut kauhulla ikkunoita, miten ne lasit voikaan olla niin suttuiset, vaikka justiinsa syksyllä ne pesin!? :D

  VastaaPoista
 4. Hah todellakin valon lissäntyessä huomaa kaiken pölyn ja lian - ikkunan pesusta puhumattakaan!
  Sohavan hankinta on oikeasti aika haastavaa, mutta kun se "oikean" löytää niin sen tietää. :)
  Mun on ihana pakko nyt kirjoittaa mustaa valkoisella mitä olen jo pitkään ihaillut, nimittäin aivan käsittämättömän KAUNIITA, tunnelmallisia ja oman persoonallisen twististi omaavia KUVIA! Ihailen niitä aina vaan Instassa ja täällä, huokaus! <3

  VastaaPoista
 5. Kevätaurinko on niin paljastava...koko ajan saisi olla luutuamassa ja silti on pölyä..:)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia! <3 Itse hehkutan Ikean Ektorpien puolesta! Monta hyvää puolta niissä. Irtopäälliset, hyvä valikoima erilaisia päällisiä, todella edullinen hinta, mukavat istua ja listaa voisi jatkaa vaikka kuinka :D Ja itse olen tykännyt siitä, että samasta sarjasta saa nojatuoli, rahia yms, joilla saa luotua yhteneväisen linjan olkkariin. Että jos vaan malli miellyttää, niin suosittelen ainakin koeistumaan :)

  Kivaa viikon jatkoa sinulle Laura! <3

  VastaaPoista
 7. Samaa armotonta valoa ja niitä likaisia ikkunoita katselin minäkin tuossa viikonloppuna. Nyt vielä kohautin asialle olkiani, mutta perusteellinen siivous on täälläkin edessä :D Kauniita tunnelmakuvia ja mikä ihanuus koiruus <3

  VastaaPoista
 8. Pölylle ei mahda mitään. Vaikka kuinka siivoaisi niin parin tunnin päästä on taas pölykerros joka paikassa. Vai pölisenkö mä jotenkin tavallista enemmän? ;) Ihania kuvia olet räpsinyt valoisasta kodista!
  Blogissani on sinulle haaste, käypäs kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 9. Moikka Laura, onpas kiva tulla vastavierailulle : ) Enkä muuten ollut minäkään täällä lukijaksi kirjautuneena, mutta nyt asia on korjattu ja facebookissakin tykkään :D Sohvapohdinta kuulostaa tutulta - aika ajoin haluaisin vaihtaa meidänkin vanhuksen uuteen, ehkä vähän modernimpaan muotoonkin. Sohvan ostimme häälahjarahoilla, eli siis 17 vuotta sitten!!! Hyvin on kyllä kestänyt ja on muuten valkoinen ; ) Lasten ollessa ihan pieniä käytimme suojana valkoista päiväpeittoa, mutta muuten on sohva saanut olla ihan omana itsenään. Tällä hetkellä siinä päällä on torkkuhuopa, mutta enemmän ulkonäön kuin suojaamisen vuoksi. Päälliset ovat pestävät, eli suurimmat tahrat saa tarvittaessa kyllä pois. Sohva on kuitenkin isompi hankinta, joten hyvä sitä on ajan kanssa pohtiakin : )

  Ihanaa, aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Jep, saman efektin huomasin viikonloppuna kun piti vain imuroida....tasot olivat järkyttävän näköiset !! ehehe! Pakkohan se oli sitten laajentaa siivoussuunnitelmaa ;))

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...