torstai 14. toukokuuta 2015

Huoletta esillä + alekoodi


Niin kuin olen usein sanonut, rakastan yksityiskohtia. Pienet arjen kaunistajat tekevät kotipuuhista mieluisampia ja tämän vuoksi näihin pieniin asioihin on alkanut kiinnittämään enemmän huomiota. Sain Valkoisen Lautturin Tuulilta postia kokeilla Cilla´sin KÄSI -pesuainetta ja TISKI -käsitiskiainetta, jotka Cilla´s sponsoroi. Mielellänihän minä lähdin näitä ihania tuotteita kokeilemaan. 

Olen lukenut useista blogeista tuotteista pelkkää hyvää ja jo pullon kaunis ulkomuoto kiinnosti. Juuri tällaisia arkisia juttuja pitää mielellään esillä, koska niitä ei tarvitse piilotella ruman ulkonäön vuoksi. 


Cilla´s -tuotteet ovat kotimaisia ja ne on tuotettu tuulivoiman avulla. Tuotteiden raaka-aineet ovat biohajoavia kasvipohjaisia saippuaainesosia. Pesuaineissa ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntä-, väri- tai tuoksuainesosia. Eli siis tuotteet ovat hyvin ekologisia. Käytössä tuotteet tuntuvat miellyttäviltä ja tuoksua on juuri sopivasti. I like!

Jos Cilla´s on kotimainen, niin on myös Valkoinen Lautturi. Oman yrityksen perustaminen on kahden lapsen äidin pitkäaikaisen haaveen toteutus. Verkkokauppa on perustettu tämän vuoden tammikuussa, josta lähtien liike on laajentanut hiljalleen tuotevalikoimia kuunnellen asiakkaiden toiveita.

Valkoisen lautturin valikoimissa on paljon kauniita tuotteita ja tilaaminen käy helposti netistä. Tuuli pyysi vinkkaamaan, että Cilla´sin tuotteiden postikulut on vain 4,50€. Kauppaan on saapunut nyt myös ihana uutuus SIISTI -yleispesusuihke, jonka uutuus tuoksua on päässyt useissa blogeissa arvuuttelemaan. Ihan ei minun arvuutukset mennyt oikein, sillä veikkasin tuoksun olevan omenainen. Uutuus tuoksu on sitruuna-rosmariini, joka kuulostaa kyllä kieltämättä houkuttelevalta.

Ja mikä parasta, nyt teilläkin on mahdollista päästä tutustumaan tuotteisiin hieman edullisemmin. Nimittäin Valkoinen Lautturi tarjoaa blogini lukijoille Cillas´s tuotteet -10% alennuksella. Alennuskoodi on Cillas. Alennuskoodi on voimassa 25.5.2015 saakka.


Nyt on pakko jatkaa jääkiekon jännittämistä :)


8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia olet ikuistanut <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kuvia :) Mä olenkin kuullut näistä tuotteista, mutten ole itse testannut :).

  Kiitos vielä viimeisestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S <3 Siis ihan loistavia tuotteita. Kyllä tällaisista suomalaisista tuotteista mielellään kertoo muillekin, voin suositella :)

   Kiitos itsellesi viimeisestä <3 <3

   Poista
 3. Oooh olenkin noita aineita muutamissa blogeissa ihastellut. Ihania kuvia tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna <3 Ja et turhaan oo ihasellut. Tykkään itse tosi paljon ja tuoksut on todella hyviä. En malta odottaa, etä pääsen laittamaan nämä esille uudessa kodissa.

   Poista
 4. Tuoksu on ihana näissä tuotteissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Tuoksu on kaikissa tuotteissa on tosi ihana <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...