maanantai 11. toukokuuta 2015

Pieni tuunaus


Viime reissulla Sesongissa lapset saivat Johannalta kivoja pieniä liitutaulutarroja, joita saa liikkeestä omien toiveiden mukaan teetettynä tai valmiina. Tarroja, jotka jo suunnitteltiin aivan toiseen tarkoitukseen, mutta sattumien kautta tarrat odottelee edelleen käyttöä. Enköhän saa aiemman suunnitelman toteutettua, mutta sitä ennen sain päähäni tuunailla lapsille uuden pastillirasian. Xylitolipastillit on meillä käytössä päivittäin ja sen vuoksi niiden pitää olla kätevästi esillä ja tietysti myös kauniisti. Aiemmin pastillit olivat Design Lettersin kannellisessa mukissa, joka toimi tosi hyvin, mutta halusin ottaa mukin toisenlaiseen käyttöön. Pastillit siis tarvitsivat uutta paikkaa.


Pastillit pysyivät tällä kertaa niille tarkoitetussa rasiassa, mutta ulkonäkö tuunattiin lasten kanssa enemmän keittiöön sopivaksi. Tarrojen joukosta lapset saivat valita yhden mieluisimman, enkä yhtään yllättynyt, että viikset pääsivät rasian kylkeen. 
Aina pitää jotain tuunailla ja välillä nämä meidän tuunailut on niin pieniä, että jopa hävettää niitä esitellä. Mutta pakkohan tämä oli teillekin näyttää :) Kyllä tämä viiksivallu toimittaa nyt paremmin pastillirasian virkaa.

Bloggeri on muuten taas tökkinyt. Jostain syystä eilinen postaus ei päivittynyt muiden blogien lukulistoille. Syytä en tiedä, mutta aina näitä näyttää välillä sattuvan. Toivottavasti tämä oli vain ohimenevä juttu.


Oikein hauskaa uutta viikkoa!


10 kommenttia:

 1. Pienet tuunaukset ovat niin pop :) sellaisia on huippu kiva tehdä :)

  Saman ongelman kanssa täällä välillä oltu, välillä kun hitaasti päivittyy listoille postaus.

  VastaaPoista
 2. Kiva idea ja ihan esittelemisen arvoinen! :) Sadeterkut! <3

  VastaaPoista
 3. Hihhih tulipa hyvä mieli näistä kuvista! :)

  VastaaPoista
 4. Pikku tuunailut ovat parhaita - jopa meikäläinen pystyy niistä mallia ottamaan;)
  Blogissani odottelee sinua haaste;)

  VastaaPoista
 5. Tämähän on hieno idea! Se mistä saa iloa, niin on varmasti esittelyn arvoinen. :)

  VastaaPoista
 6. Pienet tuunaukset on mun mielestä just niitä parhaita! Juuri tälläiset, jossa jostain tärkeästä, mutta vähemmän nätistä, loihditaan kerralla katseenkestävä. Hyvä idea :)

  VastaaPoista
 7. Wow, miten kaunista!!! Ihana idea tuo pastillirasia!

  VastaaPoista
 8. Kiva rasia ja eihän se tuunaus aina tartte olla niin suurta. Pikkuinenki juttu on kiva. Me Suomalaiset ollaan niin vaatimattomia :/

  Hyvää viikkoa sinne!!!

  VastaaPoista
 9. Hauskat viikset :) Hyvä idea ja lapsiltahan niitä tulee! Halit sinne täältä sateisesta pohjoisesta <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...