sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Vitamiinikone


Oletteko koskaan kuulleet Vitamiinikoneesta?  Minisun on tehnyt hauskan testin, joka kertoo lyhyisiin kysymyksiin vastaamalla millaiset vitamiini sopivat juuri sinulle. Sain Vermanilta sähköpostia, jossa kysyttiin haluanko kokeilla Vitamiinikonetta, joka suosittelisi minulle sopivat vitamiinit juuri kyseiseen vuodenaikaan. Ja tottakai minä halusin, koska vitamiineja tulee muutenkin popsittua joka päivä. Samalla heräsi kiinnostus nähdä millaiset vitamiinit voisivat sopia minulle ja näin helpottaa valintaa kaikkien purkkien joukosta.Kone suositteli minulle Minisun Multivitamiinia, D-vitamiinia sekä Super Defencea. Tein vitamiinikoneen jo talviaikaan, joten jätin Super Defencen lomamatkalta pois. Se olisi ollut ehkä liikaa näin kesäaikaan, mutta syksyllä se tulee todellakin tarpeeseen. Kiitos Vermanille mukavasta paketista. 

Oletteko te kuulleet Vitamiinikoneesta? Tai jopa joskus kokeilleet sitä?Meillä on tänään paistanut aurinko pilvettömältä taivaalta ja ilma on ollut todella lämmin. Nyt vuorien suunnalta kuuluu taas ukkosen ääniä, saa nähdä tuleeko se päälle vai meneekö ohi. Päivä on mennyt altaalla rentoutuen ja ystäviä odotellessa. Onneksi kohta odotus palkitaan, kun mies lähtee illalla hakemaan ystäväperhettä tänne. 


Aurinkoista sunnuntain jatkoa ja vielä onnittelut kaikille ylioppilaille sekä muille valmistuneille!


4 kommenttia:

 1. En ole tainnut kuulla, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta. Varsinkin nyt flunssasta toipuvana olisi kiva tietää mitkä rohdot toisi voimat takaisin :D. Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin hyvä idea, ainakin voi saada osviittaa millaiset vitamiinit itselle sopii, ostaa niitä sitten tai ei :)
   Ihanaa viikkoa sinullekin <3

   Poista
 2. Hauskalta kuulostaa! Kokeilemisen arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kokeilemisen arvoinen minunkin mielestä ja aika hauska idea. Voisi olla hyvä idea monellekin tuoteperheelle, esim. rasvojen ja voiteiden mahdottomassa viidakossa :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...