perjantai 15. toukokuuta 2015

Jännittää


Paljon kaikkea kivaa on mahtunut tähän viikkoon ja ollaan vasta perjantai-illassa. Helatorstai ja erityisesti keskiviikkona olleet kesäiset Sviibit laittoivat minun pään aivan sekaisin. Tänään olin aivan maanantaissa ja tuntui kummalta jäädä taas viikonloppua viettämään. En voi kyllä yhtään valittaa.

Meillä on taas tiedossa muutoksia. Me ei tunnetusti pysytä paikoillaan, vaikka kuinka haaveilen siitä. Jokin saa meidät aina liikkeelle johonkin suuntaan. Olemme kai aika levottomia sieluja tai sitten kaipaamme elämäämme aina vaihtelua Tiedä sitä sitten. 

Nyt voin kuitenkin kertoa, että minua jännittää... ja aika kovastikin. 
Kotosalla on nyt seesteisen rauhallista ja tavarat ovat paikoillaan. Hetken päästä asiat voivat olla kuitenkin toisin. Minun haaveilema tuolien maalausprojekti on jäänyt ajatuksen tasolle ja tällä hetkellä keittiön pöydän ympärillä on aika sillisalaatti erinvärisiä tuoleja ja hieman eri mallisia. Kivaa vaihtelua tämäkin. Voin muuten paljastaa, että olen taas tehnyt löydön. Kyllä, lisää tuoleja :D


Jännityksestä huolimatta tahdoin tulla toivottamaan teille hyvää viikonloppua!


16 kommenttia:

 1. Tsemppiä jännitykseen!! Kaikki tulee menemään juuri niin kuin pitääkin <3 <3 Luota siihen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jännittää kyllä, vaikka kaikki menee varmasti ihan hyvin!

   Poista
 2. Kaikki menee just sillain kuinka on tarkoitettu menemään<3 Tsemppiä jännitykseen murunen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Uskon, että just noin se menee. En silti voi olla jännittämättä :)

   Poista
 3. No nyt muakin jännittää! :) Miten muuten niiden kahden salolaisen tuolin kanssa kävi? Olitko löytänyt silloin melkein samaan aikaan jostain mustat vastaavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan pian kertoa mikä täällä näin jännittelee :) Monta juttua tiedossa... kääks :) Löysin joo samaan aikaan kaks uutta tuolia, en tosin sieltä Salosta. Olit kyllä niin ihana kun muistit mua sillon!!

   Poista
 4. Ollaaampas sitä salaperäisiä :D Minun silmääni tuolit toimivat just noin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vähän turhankin salaperäistä, mutta tietyn syyn takia en vielä paljasta suunnitelmia. Toivottavasti kuitenkin jo alkuviikosta pääsen asiani kertomaan :) Täytyy myöntää, että tuo mustavalkoinen ilme on nyt aika kiva, vaikka joukossa on se yksi luonnonvärinenkin :)

   Poista
 5. Jännitys on ihan hyvästä! Palaset vaan loksahtaa sit paikoilleen ;) Nuo tuolit on hyvät just noin!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...