torstai 12. toukokuuta 2016

Rankkoja päiviä


Kyllä nyt tuntuu... Eilen nimittäin kannettiin yli 600 kg erilaisia rakennuslevyjä talolle ja tänään vielä 400 kg. Olisikin kannettu vain lyhyt matka, mutta ei. Pihan poikki talon yläkertaan ja siellä perimmäiseen nurkkaan. Saatiin taas kerran oma Crossfit-treeni, joten mikäs siinä. "Muutamat" betonisäkit ja levyt kantaneena, tietää tehneensä talolla fyysistä hommaa. Puhumattakaan laatta- ja betonilattian purkamisesta. Onneksi kohta voidaan huokaista helpotuksesta...

Kotona sisustus junnaa paikoillaan, mutta viikonloppuna ajattelin pyöräyttää sopivan hetken koittaessa olohuoneen järjestyksen uusiksi. Ehkä me ollaan tuota järjestystä jo hetki katsottukin. Onneksi lapset huolehtivat äidin maljakkojen täyttämisestä, koska vähän väliä pihalta kannetaan sisälle erilaisia oksia tai kukkia. Tällä kertaa oksat muistuttivat enemmän pääsiäisestä kuin keväästä, mutta pitihän nuo maljakkoon sujauttaa.



Meidän tulevat päivät ovatkin aivan jotain muuta kuin remonttia. Lähdemme nimittäin tänään ajamaan kohti etelää. Tiedossa on rakkaan ihmisen saattaminen haudan lepoon. Pitkää aikaa emme kuitenkaan voi matkalla olla, vaan joudumme lähes samantien palaamaan takaisin kotiin. Tiedossa on siis hyvinkin rankka reissu niin henkisesti kuin fyysisestikin. 


<3


21 kommenttia:

  1. Paljon voimia!

    VastaaPoista
  2. Hurjasti tsemppiä teille ja voimia rankkaan viikonloppuun<3

    VastaaPoista
  3. Haba kasvaa :D

    Ajakaa varovasti ja halirutistus koko perheelle <3 Soitellaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haba kyllä kasvaa... :)

      Kiitos <3 Oli kyllä rankka reissu ajoineen ja muutenkin!

      Poista
  4. Voimia remppaan! Ja, kauniit oksat, rakkaudella sinulle tuotuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Rakkaudella tuodut oksat, risut ja kukat on niin ihania <3

      Poista
  5. Voimia viikonloppuun ja tsemppiä rempan keskelle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Onneksi pahimmat kantamukset on nyt viety sisään.

      Poista
  6. Kovasti voimia <3 täällä eletään myös isossa surussa.

    VastaaPoista
  7. Voimia ja tsemppiä remppaan! Mä niin odotan jo että miltä talo näyttää kun muutatte sisään! (portaikko oli ennen niiin kaaamea :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saija! Portaikko todellakin oli aivan kaamea! En edes tiedä miten osasin nähdä siinä potentiaalia muutoksen jälkeen :D

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...