torstai 11. heinäkuuta 2013

Kesätuulta

Vähän ennen lomalle lähtöä pihallamme kukki ihanat pionit. Joka vuosi niitä ihastellaan uudelleen ja uudelleen. Harmiksi kukinnat tulevat usein juuri sateisten päivien uhatessa ja tästä syystä ne lakastuvat nopeasti. Olen niitä yrittänyt tukea, mutta silti tulos on sama. Tänä vuonna halusin ottaa kauniit kukat maljakkoon ja nauttia niistä myös sisällä. Nämä kaunokaiset myös tuoksuvat hyvälle.Olen kauan miettinyt millaisia mattoja seuraavaksi meille hankin. Meidän ihana koiruus kun levittelee karvojaan joka paikkaan, hankaa itseään mattoihin ym ym.. Meillä ei matot voi oikein hyvin. Ja onhan noi lapsetkin oma lukunsa :)

Nyt päätin ostaa paljon puhutun muovimaton. Löysin Askosta harmaan muovisen tähtimaton. Vähän alkuun epäilin onko muovimatto meidän juttu, mutta parin päivän käytön jälkeen ostos on ollut loistava. Muutaman päivän aikana pinta pehmeni ja muovinen tuntuma väheni. Voihan olla, että kyllästyn mattoon nopeasti, tykkään yleensä suosia luonnonmateriaaleja. Matto ei kuitenkaan ollut kallis sijoitus, joten se helpotti päätöstä kokeiluun. Tämä pääsi nyt keittöön testaukseen ja voi olla, että siitä tulee myöhemmin kodinhoitohuoneen matto. Koiruus halusi välttämättä kuvaan :)

4 kommenttia:

 1. Ihana koiruus se siellä! ;) Ja hienon näköinen matto! Katoin just eilen vähän samanlaista mattoa jotex.fi sivuilta. Kiva kuulla kokemuksia muovimatoista koska eka ajatus itelläkin on että ei ois mun juttu..paitsi sitten keittiöön.
  ps. ihania lomakuvia oli kun kattelin! :)
  -KP ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun piipahdit :) joo mulla oli kans aika epäilykset muovimattoa kohtaan, mut se vaan paranee käytössä. Tuntuu pehmeältä eikä niin muoviselta kuin aluksi. Just kävi kaveri kylässä ja totesi, että tämähän on kiva eikä yhtään muovinen. Voihan niitä toki huonompi laatuisiaki olla.

   Poista
 2. Täytyy pistää harkintaan kun pikku hiljaa tuo oman huushollin sisustus edistyy :) Harmillista etten näe jos oot vastaillut kommenttiin jotain vaan täytyy etsiä ja katsoa erikseen(plus muistella mihin on itse kirjoittanut ;) ).
  Kivaa päivää sinne ja pitää soitella pian! <3 :)
  -KP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa harmittelen minäkin kun kirjoittelen muille. Siinä olisi hyvä parannusehdotus tälle bloggerille!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...