tiistai 30. heinäkuuta 2013

Jalanjäljet tyynyliinaan

Meidän lapset ovat erittäin onnekkaita kaikista mummoista, mummeista, mammoista, ukeista ja papoista. Yhteensä heitä on yhdeksän. Lisäksi lapset ovat halunneet kutsua kahta erittäin läheistä ihmistä varamummeiksi :) Halusimme antaa jouluna lapsista mukavan muiston kaikille isovanhemmille. Jotenkin minulle pienet jalat ovat ikuistamisen arvoisia ja tästä idea lähtikin.

Ostin ihan Tiimarista valkoista kangasväriä ja ajan säästämiseksi ostin valmiit tyynyliinat Sokokselta. Maalasin lasten jalkapohjat valkoiseksi ja painoin jokaisen jalan erikseen tyynyliinaan. Lisäksi kirjoitin pensselin avulla jokaiselle oman nimen. Näin jokaisesta tyynyliinasta tuli persoonallinen ja omansa näköinen. Ja tietenkin lapset olivat erittäin innoissaan lahjojen tekemisestä. Maalin kuivumisen jälkeen painatukset tulee silittää, jottei kuva lähde pesussa pois.Näissä kuvissa olevat tyynyliinat ovat nyt omissa elementeissään ryppyisinä :)
Samalla idealla tehtiin isille isänpäivälahjana t-paita, joka oli kyllä mieleinen lahja.
Nyt suunnitelmissa on tehdä tyynyliinat myös itselle kaikkien kolmen lapsen jalanjäljistä ja keksiä niihin joku kiva teksti. 

Nyt vaan lasten kanssa tekemään kivoja lahjoja :) 

Tuli vielä mieleen, että toimisikohan tämä mitenkään esim. koirien kanssa...

7 kommenttia:

 1. Hei,aivan mielettömän ihana lahja.Kaunis toteutus.Saajat olivat varmasti mielissään..Minä"varastan" tämän idean sinulta ja teenkin Jouluksi näitä lahjoiksi..Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Varasta ihmeessä, laita sit kuvia sun toteutuksesta :) Kaikki lahjan saajat tykkäsivät kovasti. Niitä näyttää olevan sänkyjen päällä ja sohvilla :)

  VastaaPoista
 3. Voi että mikä idea tämäkin! Miten keksit kaikkea näin ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä idea on lähtenyt ihan omasta päästä. Mulla on niin kumma veto noihin varpaisiin :D koko ajan kuvailen niitä ja otin jopa kaikkien kolmen lapsen varpaista yhteiskuvan seinälle <3

   Poista
  2. Ostin juuri uuden ihanan pellavaisen tyynyliinan joka odottaa kaikkien kolmen jalkoja :) ja se tulee ihan itselle <3

   Poista
 4. Oi kuinka ihana idea! Tämän pistän korvan taakse muistiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kun pääsit tänne ja liityit lukijaksi :) Tämä oli kyllä mieluinen lahja isovanhemmille.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...