lauantai 13. heinäkuuta 2013

Sinkkiämpäri ja lampunvarjo

Nyt on meidän perhe kotiutunut lomamatkalta ja viikonlopun suunnitelmissa on olla kotona, harvinaista näin kesällä. Lapset pääsee leikkimään naapureiden lasten kanssa ja meillä on suunnitelmissa purkaa laukut, pestä pyykkiä ja huoltaa pihaa. Rikkaruohot ovat vallanneet pihan ja auto odottaa sisäpesua. Meidän 3,5kk herra saattaa olla toista mieltä. Pieni nukkuu vielä sen verran paljon, että siinä ajassa me ehditään yleensä touhuta kotihommia. 

Lomamatka Alanyaan meni loistavasti. Kotiin päästiin viime yönä puoli viiden aikaan. Lapsetkin olivat reippaita ja vältyttiin suuremmilta kiukkupuuskilta. Laitan kuvia matkasta heti kun saan kuvat järjestykseen. Sitä ennen on pakko tehdä näitä suunniteltuja hommia...

Kävin lasten kanssa ennen lomalle lähtöä kiertelemässä hieman kauppoja ja käteeni tarttui tämä edullinen sinkkiämpäri Biltemasta. Se oli niin loistavan kokoinen ja näköinen, että kotiinhan se piti saada kaikille uusille virkkauslangoille. Olen ostellut kivoja lankoja kaikkiin uusiin ideoihini ja hieman myös uusia inspiraatioita odottelemaan. Esimerkiksi Novitalla on tullut kivoja uutuuksia, sävymaailmat on kivan hempeitä. Pian laitelen teille kuvia uusimmista hurahduksista virkkaussaralla :)


Suunnitelmissa oli virkata langoille matonkuteista kori, mutta en voinut vastustaa tätä. Ja virkattuja koreja meiltä löytyy jo muutenkin, joten tämä on kiva piristys. Erityisesti nuo nahkaiset kahvat ovat kivat. 


Hemtexiltä matkaan tarttui pyötäliinan seuraksi lampunvarjostin, joka nyt odottaa lampunjalkaa. Kiva edullinen löytö. Jos joku etsii lampulle varjoa jonka voi kiinnittää lamppuun, ei jalkaan, tämä on hyvä vaihtoehto.


Nyt töihin, ihanaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...