maanantai 25. marraskuuta 2013

Joulukorttikuvaukset

Meillä oli tänään joulukorttikuvaukset ja eihän kaikki mennyt ihan niin helposti. Miten saada kolme lasta samaan aikaan pysymään kuvassa paikoillaan, ehkä jopa katsomaan kameraan tai vielä jopa hymyilemään? Lähes mahdoton tehtävä! 

Rekvisiitaksi valitsimme tänä vuonna Turkista ostetun vanhan puisen matkalaukun, josta mainitsinkin hieman silloin kun esittelin samasta paikasta ostettua lyhtyä. Isi viihdytti lapsia ja äiti kuvasi. Aina kun kaksi oli hyvin kuvassa, kolmas teki jotain ihan omia. Kuvan keskimmäistä herra sai olla ihan omassa elementissä ja keskityttiin pitämään isommat tyytyväisinä ja keskittymään kuvauksiin. Katsotaan mikä kuva lopulta päätyy korttiin, voin kertoa ettei kovin montaa vaihtoehtoa löydy, vaikka otin varmaan lähemmäs sata kuvaa.

(Tytön mekko: My Cinnamon Girl, vauvan body: Newbie, farkut: name it, pojan paita: Silver Jungle, farkut: Emporio Armani)

Nyt sen huomasi kuinka paljon helmpomaa oli yhtä lasta kuvata :)









Pienin muru menee jo niin kovaa vauhtia joka paikkaan, ettei matalalla olevat tavarat ole enää turvassa. Koirakin saa jo varoa, koska muru saattaa tarttua tiukastikin kiinni koiruuden turkkiin. 


Tässä näkee niin hyvin meidän perusmeininkiä kotona :) Kaikki samassa ryppäässä touhuamassa jotakin, koiran ruokakupit nostettuna ylös pöydälle ja leluja siellä täällä lattioilla (tässä nyt ei kyllä näy kuin yksi lelu).



Muistakaa lähettää joulukortit ajoissa, postin työntekijät ovat uhanneet lakolla...

Hieman blogissa ulkonäkö on muuttunut, anteeksi jos olit juuri kokeilujeni aikana seikkailemassa blogissa. Tuliko liian yksinkertainen? Bannerikin voisi vaihtaa hieman jouluisempaan, katsotaan...



33 kommenttia:

  1. Ihania <3 Varsinkin tuo toinen missä vauva yksinänsä tutkii jouluvaloja! Tosi kivat rekvisiitat olet kuviin asetellut. Voin kuvitella, että kolmen kanssa on kuvien otto vaikeaa, kun kahdenkin kanssa takkuaa. Mä oon nyt kahtena päivänä lahjonut näitä toffeella kuviin, yllärihyvin on toiminut ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Petra <3 Pieni herra oli kovin tohkeissaan valoista kun ne siellä huomasi isompien sisarusten lähtemisen jälkeen. Onhan tuossa joulukorttikuvaamisessa omat hankaluutensa. Yleensä lapset tykkää ilmeillä ja korteja kuitenkin lähetetään vanhemmille sukulaisille jotka eivät ehkä ymmärtäisi irvistyksiä :) Kaverit taas voisivatkin kokea ne hauskoiksi :)

      Poista
  2. Kivaa rekvisiittaa olet kuviin laittanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin rekvisiitta löytyi helposti, oli pari muutakin ideaa, mut tuo oli kaikista helpoin toteuttaa :)

      Poista
  3. ihana tunnelma! Ei se täydellinen pose, vaan mukava fiilis :) meillä oli eilen kans kuvaukset ja vartissa räpsittiin jotain... Aika haastavaa oli saada alle 2v ja vastasyntynyt samaan kuvaan jotenkin järkevästi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) hyvin sanottu, ei se täydellinen poseeraus vaan se tunnelma! Me räpsittiin myös kuvat vartissa, pienin olisi vihtynyt paljon kauemminkin. Tiedän kuinka hankalaa alle 2vee on pysymään kuvissa, vauhtiviivat ovat taattuja :) Vauvan tuoksuista aikaa teille <3

      Poista
  4. Voi kun ihana tunnelma ja lapset ☆☆☆
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi, ihania nuo tähdet! Jos huomaat tämän viestin niin kerrohan mulle miten saat noita ihania merrejä, ei tarvitsisi <3 tällaista käyttää. ☆ (kopioimalla onnistuu kyllä)

      Poista
  5. Lapset ja nuo kuvat! :) <3 Ihania! :)

    VastaaPoista
  6. Ei vitsi! Meillä menee kyllä hyvin yksiin nää postaukset välillä! Juuri äsken laitoin postauksen ihan samalla otsikolla ja sitten vasta huomasin tämän sun postauksen :D Pakko oli tulla taas heti tänne kertomaan, ettet ihmettele mun ainaista matkimista :D
    Itse päivittelin, miten vaikeaa oli saada kahdesta lapsesta onnistuneita kuvia ja teillähän niitä oli kolme! Ihania kuvia joka tapauksessa ja kauniit rekvisiitat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin heti postauksesi jälken kurkkaamassa ihania kuviasi, hauskasti meni taas yhteen :) Älä Maria huoli, meillä on ollut ongelmia myös aikaisempina vuosina... otin kesällä muruista yhteiskuvia ja sillon kaikki meni todella hyvin. Sanoinkin miehelle, että miksi joulukorttikuvaukset ei mene ikinä noin kivasti. Lapset ovat ehkä jo joulun jännityksen vallassa :)

      Poista
  7. Suloisia pikkuisia ja upeita kuvia :)

    VastaaPoista
  8. Joulukorttikuvat on kyllä usean kuvattavan kanssa sellainen haaste että saa nähdä kuinka käy meidän kuvien tänä vuonna. Joka vuosi ajattelen että jätän väliin mutta lopulta kuitenkin siihen ryhdyn :D
    Kauniilta näyttää teidän kuva-asetelmat ja tunnelmallinen kuva varmasti on luvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bianca! Jokainen liikkuva tekijä tekee kyllä haastetta ja se, että liikkumatila on aika rajattu. Olisikin kiva jos olisi kamera jolla ottaa kuvaa lapsista liikkeessä, voisi saada kivoja kuvia. Mutta ne liikkumiskuvat ovat usein pelkkää suttua ja siinä on vaara että joku karkaa kuvasta.

      Poista
  9. Ihania kuvia! Hyvin olet saanut tunnelman kuvattua

    VastaaPoista
  10. Hurmaavia kuvia, siis aivan ihania, tuo laukku, valot ja ja ja...... <3 Ja kuinka suloinen pieni mieskin tuossa yksin kuvassaan :-) Näitä oli tosi ilo katsella :-)

    Mekin koetettiin joulukortteihin meidän kissa neitejä kuvata ja se oli v a i k e a a tänäkin vuonna! :-D

    Mukavaa pakkaspäivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija! Tuo laukku on kyllä ihana, en voinut vastustaa sitä vaikka kuljettaminen Suomeen oli aika haasteellista. Valot on suunniteltu meidän joulukuuseen, nuo helmet ovat minusta ihania ja valot ovat tarpeeksi pitkät.

      Sinun kissakuvat ovat aina ihania. Oon parina vuotena yrittänyt lisätä koirankin joulukuviin, mutta siitä ei ole vaan tullut mitään. Just ku lapset ovat hyvin niin koira katselee ihan muualle tai häipyy :)

      Meillä pakkaset kestivät vain hetken... nyt on jo ihan lauhaa ja se pienikin kuura/lumikerros hävisi...

      Poista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin aistia kuvista tunnelman.. :) Ihania naperoita ja ihan herkku tuo matkalaukku..! :)

      Poista
    2. Tuosta sai kyllä ihania tunnelma kuvia, vanha laukku kyllä kummasti tuo sitä jotain ja tietty lampaantaljat <3

      Poista
  12. Ihanaa elämänmakuista tunnelmaa. Tuo matkalaukku on kiva idea rekvisiitaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämänmakuista on hyvin sanottu <3 Laukku oli myös helppo tapa saada pieni pysymään paikoillaan :) meillä mennään jo kovaa...

      Poista
  13. Voi kuin kaunista tulee...ihana laukku ja lapset.. <3

    VastaaPoista
  14. Voi että kun ihania ja kauniita kuvia! <3 Kivat joulukortit on teillä tulossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli <3 voi hyvin olla, että juurikin tämä kaunis kuva lähtee postitse kaikille, siinä on jotenkin sitä ihanaa tunnelmaa...

      Poista
  15. Aivan ihania kuvia ja suloisia pieniä!!! :) Ja aivan ihanuus on tuo matkalaukkukin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni <3 Pitäisi kyllä keksiä paikka tuolle laukulle, tällä hetkellä se vaeltee ympäri taloa ja etsii itselleen sopivaa kohtaa :)

      Poista
  16. Heips! Blogissani on sinulle mukava haaste. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tulenkin heti sen kurkkaamaan :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...