keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Luukku 11. ★ 11.12.13


Olipas ihanaa tulla kotiin <3 
Lapsilla oli tänään seurakuntakerhon joulujuhla, jossa meidän neiti esitti Mariaa. Pieniä enkeleitä tanssi kuusen ympärillä, paimenet hoitivat lampaita ja lapset lauloivat. Olihan niitä ihana katsella.
Lapsilla oli mennyt erittäin hyvin isin kanssa ja kovasti täällä jo tuliaisia odoteltiin.
Joulua on ripoteltu pitkin kotia ja alkaa olla jo hieman joulufiilistä. Harmi, että kaikki satanut lumi oli aamulla sulanut pois. Toivottavasti tulisi pian lisää.

Tänään olikin sitten hauska päivä 11.12.13. Mahtoikohan moni mennä tänään kihloihin tai juhlistaa muuten tätä päivää? :)

Jos vaikka huomenna onnistuisin joulukalenteria hieman aikaisemmin laittamaan...6 kommenttia:

  1. Kauniita koristeita :-) tuovat ihanaa joulun tuntua ♡

    Lunta todellaki kaivataan kun meni kaikki pois. .. :-)

    Mukavaa päivää ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija :) Kuvassa onkin meidän tämän hetken ainoa punainen joulukoriste/-tonttu. Aika vähän on tänä vuonna punaista tullut laitettua. Mutta erilaisia tonttuja pitää olla :) Harmittaa niin tuo lumen lähteminen. En ole yhtään tottunut lumettomaan jouluun :(

      Mutta ihanaa päivää lumettomuudesta huolimatta sinullekin <3

      Poista
  2. Ihania koristeita! Teidän jouluilme on kovasti samaa makua omanikin kanssa :)
    Pidemmän ajan sääennusteen kävin kurkkimassa lumen toivossa mutta ei näyttänyt kuin plussaa 26 päivään asti (lukuunottamatta yhtä pakkaspäivää). Pahasti näyttää siis siltä että musta joulu on ilman puolesta tänne meille ainakin tulossa :( Niin tylsää! Mulle yksi suuri joulumielen luoja aattona on lumi ja kyllä tekee tiukkaa jos aattoaamun ulkoilun pulkkamäki reissu vaihtuu vesilätäköissä hyppimiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, että joku tykkään samanlaisista jutuista :) Tänä vuonna on kyllä vähän punaista, tonttu onkin ainoa. Hilittyä ja hallittua on ehkä tämän joulun teema :) Noh voi sekin vielä karata käsistä! Lumi on kyllä niin tärkeä elementti luomaan joulutunnelma. Harmittaa liukastella tuolla ja vähän välilä joutuu miettimään mitä lapsille laittaa ulos päälle. Toppapuvut joutuvat kyllä kovalle. Tuota sääennustetta en ole edes uskaltanut kurkata vaikka kuulinkin jo vihiä ettei lunta ehkä näy :( Toivonkipinää pidän vielä yllä :)

      Mukavaa päivää!

      Poista
  3. Voi ku ihania joulukoristeita! <3 Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :) Ihanaa tulevaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...