lauantai 7. joulukuuta 2013

Luukku 7. ★ Turku Design Now! joulumyyjäiset


Onpas olut ihanaa kun vanhempani ovat kyläilemässä. He ovat myös shoppailuintoisia, kaupoissa kiertelijöitä ja muutenkin lähtevät innokkaasti tutkimaan uusia sisustuskauppoja. Saan siis mukavasti seuraa kauppojen kiertelyyn ja saan myös itse jotain katseltua, koska he katsovat samalla lapsia. Ollaan siis tänään käyty hieman taas kaupoilla, ei kylläkään osteltu mitään sen suurempia. Mitä nyt kävin askartelujuttuja ym. tavaraa hakemassa Tiimarista, koska siellä oli tuotteet -50% ja sain vielä jotain juhlajuttuja -90% alesta. 

Eilen tosiaan vietettiin ihana itsenäisyyspäivä. Miehellä oli päivällä hieman töitä ja häntä odotellessa kävimme Turku Design Now! -joulumyyjäisissä kiertelemässä. Lapsetkin tykkäsivät, koska kierroksen päätteeksi tarjolla oli glögiä ja pipareita. Myyjäisissä oli useita paikallisia yrityksiä, mutta myös kauempaakin tulleita. 

Törmäsin ihanan Terraviivan valikoimiin myyjäisissä. Oletteko jo kuulleet näistä ihanuuksista? Terraviiva on Turkulainen yritys, joka valmistaa pääasiassa keraamisia sisustuslaattoja. Ja ihania laattoja ne ovatkin. Minulla oli isoja vaikeuksia valita mitä ostaisin, koska tarjolla oli ihania laattoja erilaisilla suloisilla teksteillä, laattoja kuvioilla ja pitseillä sekä ihania jouluisia piparikoristeita. 


Päätin kuitenkin pitkän (piiitkän) harkinnan jälkeen ostaa meille ihanan pienen pitsikuvioisen lautasen. Samaa lautasta olisi ollut myös isompanakin, mutta en huomannut varautua käteiseen, joten myyjäisten ostokset jäivät minun osalta tähän. Äitini osti ihania laattoja useampiakin, enkä malta odottaa kun näen mihin laatat lopulta päätyvät. 


Minun oli pakko jättää lautanen keittiöön esille, en vain malttanut laittaa sitä kaappiin piiloon. Lautasen päällä voi vaikka kynttiöitä poltella tai laittaa veskiin saippuan alukseksi. Näitä olisi ollut kiva saada lisää ja ehdottomasti myös se isompi versio.


Kävin heti tutkimassa, että Terraviivalla on myös Facebook-sivut, kannattaa käydä tutustumassa :)

Pitääkin etsiä myöhemminkin näitä käsiini! Muutama kiva muukin juttu jäi mieleen...



15 kommenttia:

  1. Hei onpa suloinen lautanen! Ihana tuo pitsikuvio!

    VastaaPoista
  2. Nää on ihania - mä ostin pari vuotta sitten Habitare messuilta 3 kpl pitsikuvioisia laattoja. Ovat tällä hetkellä koristeena pikku wc:ssämme. Haluaisin vielä yhden laatan tekstillä.

    t.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin voinut kans ostaa näitä lautasia useampia sekä laattoja. Harmi kun en ymmärtänyt käydä automaatilla... pitää käydä ostamassa lisää... ei ole onneksi liike kaukana :)

      Poista
  3. Onpas kaunis lautanen! Silmiini pisti toi oljypullo, meillä on saman valmistajan juustohilloja, nams!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on tosi kaunis! Tuo öljypullo on niin loistava, tuntuu kaikki Nicolas Vahen tuotteet olevan todella hyviä! Tuota chiliöljyä on tullut laitettua vähän vaikka mihin, nams :)

      Poista
  4. Todella kaunis laatta. Muutenkin olen aivan intona pitsikuvioihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä kauniita... tulee heti monta ideaa tehdä itsekin vaikka petonista vastaavia... mut mut nyt ei oikein ole betonin tekoon paras aika :)

      Poista
  5. Kivaa kun on tuollaiset vanhemmat jotka tykkää kierrellä kauppoja, meillä äiti kyllä viihtyy mutta isä ei!:D
    Nuo laatat on ihania, paljonko ne maksoivat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä vanhemmat suorastaan vaativat lähteä kauppohin kun tulevat pohjosesta käymään :) Tänään taas käytiin ihanissa liikkeissä <3 Laatat maksoivat 10€, pienet lautaset 12€ ja isot ehkä 15€??? mut en tiedä onko esim normihinnat hieman enemmän. Ilmeisesti noita olisi myynnissä myös Raision Myllyn pienessä sisustusliikkeessä... pitää käydä kurkkamassa :)

      Poista
  6. Aivan ihana lautanen!!! Niin kaunis!! :)

    VastaaPoista
  7. Oi kuinka kaunis lautanen!

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...