tiistai 3. joulukuuta 2013

Luukku 3. ★ Ihana puukirjain


Näin kalenterin kolmannessa luukussa minun on pakko esitellä teille yksi kiva juttu...
Meille kotiutui tällainen aivan ihana puukirjain, joka on tehty Intialaisista taloista kierrätetystä puusta. Kirjain on ihanasti kulunut ja siitä näkee ajan patinaa. Tilasin kirjaimen Live with me Sisustusliikkeen nettikaupasta meidän poikien tulevaan yhteiseen huoneeseen. 

LWM pursuilee kaikkea ihanaa! Tosi hienoja teollisuushenkisiä lamppuja, upeita kylttejä ja huonekaluja. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen liike, jonne aion seuraavalla Tampereen reissulla mennä käymään.Huomasin, että tämä minun olohuoneen lempipaikka on kummasti ollut viime aikoina varattuna...
Pitkien katseiden jälkeen sain kuitenkin jalkani suoristaa...Pakko vielä laittaa vinkkiä huomenna Tampereella liikkuville, sillä kurkkasin LWM:n facebook-sivuille ja huomasin siellä mahtavia uutisia!

Huomenna 4.12. on loistava tilaisuus lähteä jouluostoksille, koska tiedossa Tähtitarjouksia Keskustorilta Laukontorille! Aleksis Kiven kadun puodit ovat avoinna klo 10-21 eli shoppailuaikaa on ruhtinaallisesti. Tiedossa upeita tarjouksia! 

 Ihana LWM on myös tapahtumassa mukana eli vink vink sieltä voi löytyä vaikka mitä kivaa pukinkonttiin. Ainakin LWM:n fb-sivuilla näytti olevan tosi kivoja tarjouksia.


2 kommenttia:

  1. Hei! Kivat nämä sinun joulukalenteri-ideat! Kaunis tuo olohuoneenne tapetti... Haluaisitko kertoa, mikä tapetti se on? Meille menisi hyvin makuuhuoneeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hmm... pitääpäs kurkata tuota meidän talokansiota jos vaikka olisin tapetin nimen sinne laittanut. Tapetti on kuitenkin ostettu Kodin Terrasta.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...