lauantai 14. joulukuuta 2013

Luukku 13. ★ Myrskyä ja tähtiä


Kylläpäs vain täällä myrskysi toissa yönä. Seija riehui 13.päivän perjantain kunniaksi niin, että kattokin tuntui lähtevän yöllä lentoon. Meiltä ei onneksi mennyt sähköt poikki eikä kattokaan lähtenyt, mutta puhelin- sekä nettiyhteys pätkivät. Kilometri meidän talolta sähköt olivat pitkälle päivää poissa laajalta alueelta, eli meillä oli todella hyvä tuuri. Kyllä sen vaan huomaa kuinka ollaan riippuvaisia sähköstä. Tankilla ei voinut käydä ja kauppakaan ei voinut avata oviaan. Ja varmasti monissa kodeissa kävi sama juttu kuin kaupassa, pakastimessa ja kylmässä olevat ruoat menivät piloille. Toivottavasti tämä oli viimeinen tämän vuoden myrsky. 

Eilisen johdosta kirjoittelu jäi ja nyt kuitenkin päätin julkaista tämän 13.päivän luukun. Askartelin taas lisää tähtiä, tällä kertaa hieman pienempiä. Syksyllä keräsin lenkillä puista tippuneista oksista nipun, joka oli tarkoitus kiikuttaa sisälle jouluna ja koristella. Viimein sain siihen tehtyä hieman koristeita . En saa tänä vuonna oikeaa joulukuusta, joten sen vuoksi tuota luontoa jossain muodossa on pakko kannella sisälle.


Kerroinkin, että oltiin menossa neidin tanssiesitykseen torstai-iltana. Jännitystä oli ilmassa... 


Ja mikä esitys 
Nämä pienet 5-6 -vuotiaat tanssivat 5 tanssia! Asuja vaihdettiin hörhelöhameista kissoiksi ja lopulta ketuiksi. Ja taisi viimeisenä tulla jokaisen tytön lempikappalekin, Robinin Boon kah :) Iso kiitos tanssiopettajalle, huikeaa työtä. 
Toivottavasti tämä ihana pieni tanssiporukka pystyy jatkamaan toimintaansa vielä ensi vuonna.


Pian seuraavaa luukkua auki... 

Muistakaa lukijat käydä osallistumassa arvontaan :)4 kommenttia:

 1. nuo lapsukaisten esitykset on vaan aina niin parhautta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut niin mukava viikko. Näkee mitä lapset ovat syksyn aikana harjoitelleet. Ei tuo meidän 3,5vee vielä käy kuim Satujumpassa mut sekin on mukava harrastus :)

   Poista
 2. Tanssiesitys kuulostaa ihanalta! :) Meidän tyttö (kohta 5 v) harrastaa kans tanssia, ja heidänkin jouluesitystään oli ilo katsella. Ihana huomata, miten pienetkin oppii uusia, ja haastaviakin asioita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten esityksiä on niin ihana seurata, niitä tehdään sydämellä, innostuksella. On kyllä niin kiva huomata miten taito kehittyy ja keskittyminen on jo iham eri luokkaa kuin viime vuonna <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...