torstai 3. huhtikuuta 2014

Mihin legoihin päädyttiin


Muistatteko kun pähkäilin joku aika sitten noita Legolaatikoiden värejä. En edes tiedä miksi se oli niin vaikeaa, mutta tulipas pohdittua asiaa hieman enemmän. Meille päätyi lopulta isompi 8-laatikko valkoisena ja puolet pienempi 4-laatikko mustana.


Laatikot ovat olleet käteviä, vaikka pöyjä niistä saa useammin pyyhkiä. Laatikoiden avaaminen on ollut 4veelle hieman hankalaa, mutta isosiskon avulla laatikot avautuu helposti. Ehkä se onkin ihan hyvä ettei laatikko aukea hetkessä ja kaikki legot leviä ympäriinsä. Sillä meidän 1vee on myös legoista niin kiinnostunut, isoista ja tietty myös pienistä. 

Legolaatikot tilasin Lekmer.fi -sivustolta, johon voitin lahjakortin.






Meillä koti on tällainen monen tyylin sekoitus. Ostetaan mistä tykätään ja mikä mielyttää silmää. Uutta ja vanhaa sekoitellaan rohkeasti keskenään. Poikien huone ei ole vielä remontin jälkeen saanut mitään hyllyjä tai tauluja seinälle, joten se projekti on vielä kesken.  Kuvissa vilahtaa myös ihana Walldesignin Harlekiini ABC-juliste, johon testasin tänään mustia sekä valkoisia kehyksiä. Saa nähdä kummat siihen sitten lopulta laitan, molemmat kun sopii hyvin.

Loppuun vielä muutama yksityiskohta huoneesta.


Palloja meiltä löytyy todella paljon, lähes kaikista mahdollisista pallolajeista. Ne ovatkin molempien poikien lempileluja. Pallo on vaan paras :) Ainoa huono puoli on, että niitä myös lojuu ympäriinsä taloa ja niiden piilottaminen onkin hankalampi homma.




Loppuun on pakko laittaa vinkkiä kaikille Turun seudulla oleville sisustus- ja lifestylebloggaajille. Nyt Projekti Verkaranta -blogin Jutta sekä Arjen timantteja -blogin Anu ovat päättäneet koota tämän alueen bloggaajia yhteen ja ensimmäinen tapaaminen olisi tiedossa jo kesän alussa. Kaikki siis ilmottautumaan Jutalle tai Anulle huhtikuun loppuun mennessä. Jos et itse ole täältä tai et ole bloggaaja, mutta tuttusi on, niin ilmoita hänelle tapaamisesta. Olisi mahtava saada iso joukko kasaan! Aiheesta enemmän näiden leidien blogeista.

Ilmottautua voit lähettämällä mailia

Jutta / projekti.verkaranta (at) gmail.com
Anu / arjentimantteja (at) gmail.com


Ehkä nähdään siellä!



30 kommenttia:

  1. Ihana huone ja kätsiä nuo legot!!
    Mukavaa perjantaita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Nuo legot on kyllä käteviä ja hiukan erilaisia normi laatikoihin verrattuna!

      Mukavaa perjantaita!

      Poista
  2. Nuo lego säilytyslaatikot on tosi kivoja. Ja oih, tuo matto on ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä kivoja! Joo matto on ihana, alkuun mietin toimiiko lasten huoneessa, mutta kiitos ihanien lukijoiden vinkkien, laitoin liukuestematon alle ja johan on hyvä matto!!!

      Poista
  3. Kaunis huone ja tuo matto on ihana !

    Ps. Blogissani on kiva arvonta ! www.sarasfi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Pitääpäs tulla kurkkaileen!

      Poista
  4. Ihana huone♥ Ja hyvät Lego-valinnat teit:)! Kauniita yksityiskohtia poikien huoneessa! Ja on kyllä huippua, että teidänkin suunnalla saadaan ihan pian kasaan mahtava bloggaajaporukka♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi ♥ Oli kyllä helppo tehdä valinta kaikkien kommenttien jälkeen ;)
      Joo odottelen kyllä innolla tuota tapaamista! Huippua!!! Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan!

      Poista
  5. Ihanan valoisia kuvia! Ja legot ajaa asiansa huoneessa täydellisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina! Legot hoitaa kyllä niille tarkoitetun homman just hyvin ja mahtuvat kätevästi vielä sängyn alle säilytykseen :)

      Poista
  6. Ihanat nuo Lego laatikot, näpärät kun saa kasattua päällekkäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä näppärät. Poju vaan totes, että niitä pitää saada lisää, koska linnahan niistä pitää rakentaa. Pakko oli todeta, että nyt ihan pysty niin montaa ostamaan :D

      Poista
  7. Onpa mageet Legot. Muutenkin kiva huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Huoneesta löytyy kyllä paljon kaikkea :)

      Poista
  8. Noi on kyllä hauskat nuo legot :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykästyin kyllä noihin. En osannut ajatella että ostaisin muovisia laatikoita, mutta niin se vaan maku muuttuu :)

      Poista
  9. Kaunis huone, nuo laatikot on tosi kivat ja tuo lattiatyyny, ihanat värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu! Lattiatyyny on ollut kyllä tosi kovassa käytössä. Sitä raahataan kotona paikasta toiseen :)

      Poista
  10. Hyvä valinta! Minäkin olisin ottanut juuri tuon yhdistelmän noista Legoista. :) Ja itse asiassa pitäiskin noita jossain vaiheessa tilata. Ihania yksityiskohtia teidän poikien huoneessa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jemina ♥ Nuo noisi suosikeiksi ja molempia niin ihastelin. Näin sain molemmat värit pojille :)

      Poista
  11. Kivat säilytyslaatikot! :) Hyvä valinta! Näyttää niin kivalta tuo huone!! Mä tuskailen täällä meidän poikien huoneen remppaa, joka ei ole vielä alkuvaiheessakaan :/ Liian monta projektia yhtä aikaa menossa, ja aika on lapsiperheessä kortilla! Tosin, ollaan yritetty pitää sellainen periaate, ettei tehdä kiireen kanssa ja stressillä, vaan sitten kun on sopiva aika siihen. Tavarat tahtoo vaan olla nyt sellaisessa odotustilassa, ei viitsi mitään laitella kun tietää et kohta menee seinäpinnat uusiksi.

    Kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli!!! On niin paljon parempi tuo huone nykyään ja monilla säilityslaatikoilla saa mukavasti lelut piiloon.
      Tiedän niin tunteen kun aika kauan itsekin odottelin et laitetaan poikien huonetta uuteen uskoon ja muutetaan samalla tyttö toiseen huoneeseen. Tämä on niin paljon parempi vaihtoehto!!! Lapsiperheessä todellakin aika on kortilla ja projektit tuntuu venyvän. Tsemppiä teille remppailuihin ku ne saatte alkuun :) ps... laitan sulle pian mailia

      Poista
  12. Kaunis lastenhuone ja nuo legolaatikot on tosi kivat!
    Pitäisiköhän tilata kummitytölle tuollaiset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä tosi kivat. Ainakin olin näkevinäni siellä vielä tarjouksen. Saa legot kätevästi säilytykseen :)

      Poista
  13. Loistavat valinnat! Olen muuten huomannut tuon pölyongelman myöskin, ei nimittäin mitkään ihan kivoimmat boxit pyyhkimisen kannalta. Ainakaan tällaiselle vähän huonolle pölyjenpyyhkijälle ;) Mutta kivat ne on kuin mitkä! Ja kestävätkin vielä. Sitäpaitsi uskon, että nämä on niitä lapsen harvoja omia pienesineitä joita lapsi saattaisi joskus antaa jopa omalle lapselleen ;) Ainakin meillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jutta! Pölyongelma on kyllä täällä se mikä häiritsee :D heh... sitä taitaa olla kyllä joka paikassa kotia! Ainakin nyt kun auringon ihana valo yllättää nurkat kuin nurkat :D

      Joo uskon, että nämä säilyy pitkään ja kun legoja ei olla koskaan laittamassa pois. Ne on ikileluja ja samalla ne saivat arvoisensa laatikot :)

      Poista
  14. Todella kivan näköinen huone! Minäkin olen katsellut noita Legoja sillä silmällä. Pölyjuttu on huonompi asia, mutta mitäpä sitä ei kauneuden eteen tekisi ;) Kiitos kun vinkkasit bloggaajatapaamisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäpä sitä ei kauneuden eteen tekisi :D heh... pölyjä nyt tuntuu olevan aina ja sehän tietty selvää että muovi kerää pölyä. Mutta eipäs tuo haittaa! Hyvät ne kuitenkin on! Kiitos kun järkkää blogitapaamisen!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...