torstai 21. elokuuta 2014

Design Kellari


Oletteko jo törmänneet uuteen upeaan liikkeeseen nimeltä Design Kellari

Pääsin tekemään yhteistyötä tämän upean Kouvolalaisen liikkeen kanssa. Design Kellari on toukokuussa avattu uusi liike Kouvolan keskustaan ja liike sijaitsee kirjaimellisesti kellarissa. Liike on lifestyle henkinen sisustusliike. Liikkeen yläkerrassa on Sisustusliike Dreams, joka tarjoaa laajan valikoiman maalaisromanttisen ystäville.Design Kellarin takana häärii Johan, joka halusi asua lähempänä rakkaitaan ja päätti irtisanoutua aiemmasta työstään muuttaakseen takaisin kotikonnuilleen Kouvolaan. Samaan aikaan heräsi idea omasta liikkeestä Johanin serkun sisustusliike Dreamsin alakertaan. Kaikki tapahtui lopulta todella nopeasti, koska liike oli jo neljässä kuukaudessa perustamispäätöksestä auki. Johan on skandinaavisen muotoilun ystävä ja tämän tyyppinen liike puuttui Kouvolasta. 
Design Kellarin valikoimiin kuuluu mm. Nicolas Vahén tuotteita ja Marviksen hammastahnat ja syksyllä liike on laajenemassa myös koruihin, pesuaineisiin ja kosmetiikkaan. Suomalaiset uudet merkit kuten BEdesign, Saana ja Olli, &Bros, DecoraFrame sekä Nani ovat liikkeen omistajalle lähellä sydäntä, koska hän kannattaa suomalaisuutta ja uusia yrittäjiä. Yhdessä uudet yrittäjät voivat tukea ja kannustaa toisia eteenpäin. Myös ekologisuus ja kierrätys ovat tärkeitä asioita. Johan on myös ylpeä saadessaan olla tanskalaisen by Lassenin jälleenmyyjä, jonka tuotteet ovat kauniita ja ajattomia. Omassa haavelistassa by Lassenin Kubus on keikkunut kauan ja sen toivottavasti saan joskus omaan kotiin hankittua.


Itselle valikoimasta löytyy monta suosikkia. Vahén tuotteita minun ei varmaan tarvitse edes mainita, sillä ne jotka ovat blogiani lukeneet tietävät meidän ihastuksen kyseisiin tuotteisiin. Tällä hetkellä itsekin mielelläni kannatan suomalaisia yrityksiä ja mielelläni hankin kotiini kotimaista designia. Saanan ja Ollin upeita tyynyjä olenkin ihastellut jo kauan ja Asuntomessuilla viimeistään suorastaan rakastuin BEdesignin tuotteisiin, jonka ehkä tekin huomasitte noista messupostauksista. Olen ihastellut &Brosin Carry Me Home pöytää ja sen voisin kotiuttaa meille heti. Ja nyt tuo Compleated valaisin ei näytä yhtään hullummalta. Olisi varmaan aika kiva ruokapöydän päällä. Mun haavelista taitaa tätä menoa vaan kasvaa ja kasvaa :)
Olen aika innoissani saadessani esitellä teille tämän uuden liikkeen, jonka omistajalla on hommassa sydän mukana ja palvelu on erinomaista. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen liike. Sain myös vihiä, että syksyllä on tulossa muutama muukin uusi ihana merkki tuotevalikoimiin. Niistä saa vähän vinkkiä kun käy kurkkaamassa Design Kellarin facebook-sivuja. Ainakin itse ajattelin yhden tuotteen heti ostaa, ehkä arvaattekin minkä :)


Meillä on muutto saatu aika hyvin tehtyä. Vanha koti alkaa olla hyvässä vaiheessa ja viikonlopun ajattelin keskittyä uuden kodin sisustamiseen ja tavaroiden järjestelemiseen kaappeihin. Pientä pintaremonttiakin haluaisin päästä tekemään, mutta sitä alan työstämään vasta kun kaikki on muuten saatu järjestykseen. Tavoitteena on vain ottaa muutama tapetti pois ja maalata seinät. Eli mistään sen suuremmasta ei ole kyse.


Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille!


Laura


*Postaus tehty yhteistyössä Design Kellarin kanssa

10 kommenttia:

 1. Ihanan oloinen uusi liike! :-) Kaikkia suosikkeja sieltä löytyi! :-)
  Tuollaiset persoonalliset ovat juuri niin parhaimpia! :-)
  Kiitos tästä esittelystä! <3

  Tsemppiä viimeisiin muuttokuvioihin! :-)

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka kivan oloinen liike <3 Mitähän sä ostit...mä en tiedä :))

  VastaaPoista
 3. En ollut kuullutkaan, mutta pitääpä poiketa, kun aika usein tuolla Kouvolassa eli vanhalla kotiseudulla käydään :-) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Kivoja tuotteita, ja monta omaa suosikkia löytyi valikoimista. Mukavaa viikonloppua tavaroiden järjestämisen parissa. Muutto on aina iso rutistus. Meillä on siivottu vinttiä, ja pelkästään jo sekin tuntuu vaativalta. Olisi helppoa heittää kaikki vain lavalle, mutta kierrättäminen tuo omat mutkansa matkaan. Toisaalta pääsee samalla uudistamaan kotia :)

  VastaaPoista
 5. Oi mikä liike <3 Tsemppiä järjestelyyn ja oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja olet bongannut tuosta sisustusliikkeestä!
  Nuo höyhenvalaisimet on vallan hurmaavia <3

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Oi, Kylläpä sinne vaan on valkkaantunut ihania tuotteita <3 Kaikki em miellyttävät kovasti nyt silmää!

  VastaaPoista
 8. Kyllä maailma on pieni, Johan on mun vanha työkaveri :D Ihanan näköinen liike hänellä!!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...