perjantai 29. elokuuta 2014

Muistutus arvonnasta!


Tulin muistuttelemaan käynnissä olevasta arvonnasta, jonka palkintona on Saana ja Olli tuotteita. Jos ette ole vielä käynyt osallistumassa, niin teillä on vielä muutama päivä aikaa osallistua arvontaan. Muistakaa anonyymit laittaa toimiva sähköpostiosoite. Olisi kiva laittaa paketti matkaan ennen meidän matkalle lähtöä.

Arvontaan pääset tästä.


Tänään luovutetaan vanhan kodin avaimet ja pääsen viikonloppuna viimein keskittymään uuteen kotiin. Asunnosta luopumisen haikeus on mennyt ohi ja odotan innolla tulevaisuutta. Muutto yllätti minut täysin. Jotenkin olin ajatellut, että siitä vain pakataan tavarat ja muutetaan, mutta sitten huomasin, että kolmen pienen lapsen kanssa pakkaaminen ei olekaan ihan niin helppoa. Kävin samalla läpi kaikki kaapit ja komerot, tavaraa kierrätykseen, myyntiin ja mukaan. Ja voin kertoa, että kylläpäs kaappeihin olikin kertynyt tavaraa. Omakotitalosta pienempään rivitaloasuntoon muutto teki myös omat haasteensa.

Nyt voin siis lopettaa muuttamisesta höpöttelyt ja alkaa keskittymään uuden kodin sisustamiseen. Sisustussormet syyhyää!!!


Oikein ihanaa perjantaita kaikille!


Laura2 kommenttia:

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...