maanantai 11. elokuuta 2014

Huikea kirppispäivä!


Olipas meillä vaan Blogikirppis, huh huh. Sunnuntaina järjestimme ensimmäisen kerran Åblogien kanssa kirppistapahtuman Vilkkimäen meijerin pihapiirissä Liedossa.


Tapahtuman suosio yllätti meidät kaikki. Autoja oli parkeerattu useiden kilometrien matkalle ja tila loppui täysin kesken. Jo paljon ennen tapahtuman alkua paikalla kierteli ihmisiä ja klo 15 alkoivat älyttömät hulinat. Pöydät tyhjenivät nopeasti ja parhaat tavarat vietiin käsistä. 

Yllättävän suosion vuoksi myyjiä ja myytävää olisi saanut olla paljon enemmän, mutta tähän osataan varautua jatkossa. Tällä kertaa myymässä oli 11 sisustus- ja lifestylebloggaajaa. Olimme kutsuneet myös ystäviämme mukaan, joten yhteensä meitä oli 24. Myös meijerin pihapiirin liikkeet palvelivat asiakkaita.

Kuvassa väsyneet mutta onnelliset bloggaajat: Mari, minä, Teija ja Anu.
(Ei kannata edes kysyä mitä teen :D )Kiitos kaikille mukana olleille ja suuren työn tapahtuman eteen tehneille! Ihana kun ihmiset löysivät tapahtumaan niin sankoin joukoin. Kiitos kärsivällisyydestä parkkeerausongelmien kanssa, toivottavasti ensi kerralla mukaan pääsee useampi bloggaaja ja myös ne ihmiset, jotka eivät saaneet autojaan parkkeerattua.


Nyt tämä yöbloggaaja painaa pään tyynylle ja aamulla lähtee viemään esikoista eskariin. Neitiä ja äitiä taitaa jännittää yhtä paljon :)


Kauniita unia!


Laura

16 kommenttia:

 1. Valtavan suosittu tapahtuma :-) ja paikkakin näyttää kyllä todella hienolta :-) tosi kiva että päivänne oli mukava :-)♡

  Tsemppiä arkeen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä älyttömän suosittu tapahtuma ja yllätti meidät totaalisesti! Paikka oli upea ja puitteet olivat sen puolesta todellakin kunnossa. Ens kerralla ollaan viisaampia ja toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan kivaan päivään :)

   Kiitos Seija, tsempit otetaan vastaan <3

   Poista
 2. Kiva kun näkee tapahtuman kuvissa kun niitä ei itse ehtinyt napsia :) Kiitos päivästä, Laura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin napsinut vain muutaman kuva :) Harmi kun kukaan ei käynyt kurkkimassa autojonoja enempää :)

   Kiitos tosi paljon Kati huikeasti päivästä, järjestelyistä ja tilasta!!!!

   Poista
 3. Varmasti mahtava päivä ja mahtavasti porukkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä ihan huikea päivä. Oltaispa osattu varautua tuollaiseen yleisöryntäykseen :)

   Poista
 4. Tungosta kyllä riitti, ite koitin tähdätä että oisin hieman ennen kolmea paikanpäällä nuuskimassa kojuja, mut yllättävän kova liikenne ja autotiellä menevät pyöräilijät hidasti matkaa niin paljon että pääsi perille vasta lähemmäs neljää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että kuitenkin pääsit paikalle. Tungosta riitti ja moni oli joutunut kääntymään takaisin, tosi harmi. Jos oltais tiedetty, että tulee noin paljon ihmisiä, oltais voitu tuohon liikennejärjestelyyn vähän panostaa. Kyllä ne pyöräilijätkin varmaan kiittivät meitä :)

   Poista
 5. Olipa huippu päivä! Kivoja kuvia olet ottanut. Ei siellä myyntipöydän takana edes tajunnut, miten paljon autoja ja ihmisiä alueella oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin huippua, kiitos sulle myös järjestelyistä! Autoja oli tuollakin pellolla tosi kauas asti ja tie oli ihan tukossa...

   Poista
 6. Ihanat puitteet, ja varmasti mukava tapahtuma :)
  Harmi,että oli niin kaukana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä puitteet kohdillaan ja mukava tapahtuma. Olisinpas vain osannut itsekin vähän enemmän panostaa tässä muuton keskellä myyntitavaroihin ja tuoda niitä enemmän, mutta ens kerralla oon viisaampi :)

   Poista
 7. Se on kyllä aina niin upeaa kun pienellä porukalla saadaan aikaan iso ja mukava tapahtuma. Sitä yhteisöllisyyttä parhaimmillaan. Tsemppiä F:lle eskariin, meillä aloitetaan vasta ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pieni porukka meitä oli tätä järjestämässä ja vielä pienempi, jotka oikeasti kaiken järjesti. Harmi, että moni ei päässyt mukaan esteiden vuoksi. F kiittää, oli kuulemma kiva ja jännä päivä!!! Ai siellä aloitetaan vasta viikon päästä, tosi mukava! Saavat vielä hetken lomailla.

   Poista
 8. Vaikka ihmisiä oli ihan liikaa niin oli oikein mukava käydä! Toivottavasti uusi kirppis järjestetään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla!!! Niin mukava oli nähdä, että monen ikäistä ihmistä oli tullut paikalle. Suloisin oli ehkä yksi vanhempi rouva, joka kertoi, että luuli blogikirppiksen tarkoittavan jotain tietokonekirppistä. Päätti silti tulla paikan päälle katsomaan :D

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...