lauantai 30. elokuuta 2014

Kahvia kapselista


Mahtavaa mikä tunne! Me olemme viimein täysin muuttaneet ja asumme onnellisesti uudessa kodissa. Väliaikainen tai ei, tässä on nyt hyvä olla! Nyt uutta kotia innolla laitellaan ja päässä muhii monen monta kivaa ideaa.

Me ollaan myyty paljon ylimääräistä tavaraa pois ja niillä on tarkoitus hankkia jotain uutta kivaa kotiin. Mies on antanut minulle aika vapaat kädet valintojen suhteen, vaikka sanookin mielipiteensä ennen lopullista päätöstä. Pari päivää sitten sain kuitenkin puhelun, että nyt hänkin haluaa hankkia jotain itselleen. Uusi kahvinkeitin oli kuulemma välttämätön. 


 Kun pääsin kotiin, ei keittiössä ollutkaan ihan peruskahvinkeitin vaan Nescafen Dolce Gusto Genio kapselikahvinkeitin. Ajattelin miehen ostavan Moccamasterin, koska siitä hän oli jo kauan puhunut, mutta olikin päätynyt viime metreillä tähän keittimeen. Kapselikahvinkeittimen pieni olemus miellytti minua heti, koska aiempi keitin vei aika paljon tilaa. Yleensä juon aina teetä ja aika harvoin kahvia, mutta erikoiskahvit ovat aina olleet mun mieleen. Päätinkin heti kokeilla kahvin tekoa ja helppoahan se oli. Erikoiskahvi valmistui hetkessä.


Hieman leikkimällä sain kahvin näyttämään aika kivalta :) Kuppi meni siinä kokeillessa kyllä väärin päin, mutta se ei makua tai ulkonäköä haitannut. Aloin heti miettimään mitä makuja tähän onkaan saatavilla. Onko teillä kokemuksia kapselikahvikeittimistä? Onko lempparimakuja mitä minunkin kannattais kokeilla?
Meidän uusi keittiö on aika toimiva ja kaappeja on kivasti. Materiaalit ovat aika perusmallia, mutta olen tyytyväinen keittiön valkoiseen olemukseen. 

Nyt minun on pakko lähteä purkamaan lisää laatikoita, joten toivotan teille 
oikein ihanaa lauantai-iltaa!


Laura

15 kommenttia:

 1. Hei meilläki tommonen!;):D

  VastaaPoista
 2. Kylläpä näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 3. Hei meilläki tommonen!;):D

  VastaaPoista
 4. Onnittelut uuteen kotiin ja tuo kahvikin plus kone näyttää oikein mainiolta :)

  VastaaPoista
 5. En ole ikinä maistanu tuollaista kahvia, mutta varmaan on hyvää!
  Siellä näyttää hienolta, mukavaa iltaa sulle laatikoiden purun kanssa<3

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, onnea uuteen.kotiin ♥

  Kapseli keittimet on aika veikeitä ja kivoja tehdä erilaisia kahveja :-) vaikka tee ihminen itse täysin olenkin. Mutta muille kiva tehä :-)

  Lauantain iloa :-)♥

  VastaaPoista
 7. Ihanaa viikonloppua uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 8. Onnea uuteen kotiin ❤ Voi kumpa voisinkin juoda kahvia. Olen ollut jo kymmenisen vuotta ilman kahvia, koska vatsani ei kestä sitä ollenkaan. Kuulemmat kapseleista saa aikas herkullisia kahveja. Kivalta ja näppärältä näyttää. Minulla on muuten sinulle haaste blogissani, jos kerkeet tarttua =)

  VastaaPoista
 9. Tuollaiset kapselikahvikeittimet ovat arjen luksusta! Minullekin maistuu erikoiskahvit aina silloin tällöin, vaikka
  normisti siemailen teetä.
  Ihanaa alkavaa syyskuuta Laura <3

  VastaaPoista
 10. Meiltä löytyy myös vastaavanlainen kapselikeitin. Mun lemppari on Caramel Latte Macchiato, kannattaa testata. ;) Teillä on tapahtunut vaikka mitä, muutto ja kaikkea. :)

  VastaaPoista
 11. Miten olen missannut näin kivan blogin?! Onnea uuteen kotiin ja kokeile ihmeessä Latte Macchiatoa :)

  VastaaPoista
 12. Kätevä :))

  VastaaPoista
 13. Näyttää niin herkulta kahvilta ja vielä sydänkin mukana <3 Kivaa asettumista uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 14. Onnea teille uuteen kotiin <3 Eletään täällä nyt aikalailla samoissa fiiliksissä. ;)
  Kätsyltä näyttää, tykkään itse paljon capuccinosta ja ainakin viikonloppuisin on saatava herkullinen kahvi aamiaisen kylkeen.

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...