sunnuntai 24. elokuuta 2014

Uuden olkkarin ilmettä


Uudessa kodissa alkaa hiljalleen tavarat löytämään paikoilleen, vaikka aika vaiheessa tämä vielä on. Viikonlopun päätin kuitenkin vain olla lasten kans kotona ja sain hieman laitettua tavaroita paikoilleen. Olohuone, niin kuin muutkin huoneet ovat vielä hyvin vaiheessa. Päätin nyt kuitenkin muutaman kuvan ottaa teille, jotta pääsette vähän selville miten me nykyään asustellaan.


Matto ja verhot puuttuu, lipastoille on vaan nostettu tavarat laatikoista, sen enempää sisustamatta. Muistelimme olhuoneen olevan hieman isompi, mutta eipäs ollutkaan. Juuri ja juuri saimme tavarat tänne mahtumaan, vaikka aika paljon edellisestä olohuoneesta karimmekin huonekaluja. Sohvapöytä on liian iso tilaan, mutta saa luvan mahtua tuohon, ellen sitten jotain kivaa löytöä tee. Ilme alkaa olla just ihanan vaalea, valkoinen lattia tekee paljon! Toki kaipaan vähän kontrasteja, mutta enköhän niitä saa hiljalleen laitettua. Jos maltan :)

Verhojen kanssa tulee varmaan vähän ongelmia, koska huone on suht korkea ja verhotankojen tilalle on asennettu verhokiskot. Ne näyttävät olevan ihan katon rajassa kiinni, joten aiemmat verhot voin huoletta unohtaa. Saa siis nähdä koska teen asian suhteen jotakin.


Yritin turhaan saada koiruutta pois kuvista, sain vain syyttäviä katseita puoleeni. Kun sain karvakaverin pois sohvalta ja pääsin kameran kanssa asemiin, oli koira jo palannut takaisin sohvalle. Just.


Kerroinkin teille, että muutamat tapetit mulla häiritsee ja yksi näkyy tässä. Musta on ihan jees, mutta tuo kuvio ei meille oikein sovi. Edellisten asukkaiden tässä asuessa tapetti näytti hyvältä. Se sopi heidän tyyliinsä just eikä melkein. Voi siis olla, että alan tapetin repimishommiin heti kun saan muuten paikat laitettua. Mitään suurta en aio tehdä, koska ei me kuitenkaan tässä kauan tulla asumaan.




Tällaista siis meillä :) Nyt on hakusessa uudet ruokapöydän tuolit. Haaveilemani tuolit taitaa olla meille liian matalat. Ehkä etsin mielummin uudet tuolit kuin uuden miehen lyhyemmillä jaloilla :D ja pöytääkin pitäisi madaltaa...


Mukava kun niin moni on jo löytänyt tiensä ihanaan Saana ja Olli -arvontaan. Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, niin käyhän kommentoimassa tähän postaukseen.


Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa!


Laura

54 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää olkkari, niin raikas ja rento!
    Mukavaa viikkoa Laura<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sari <3 Ihana kuulla tuollaista palautetta!
      Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!!!

      Poista
  2. Onpa ihanan raikas olkkari ja koirahan sopii niin nätisti sohvalle, onneksi piti päänsä ja tuli kuviin mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu <3 Koira todellakin piti päänsä ja palasi aina sohvalle. Olkkari alkaa näyttää jo enemmän meiltä ja laatikkomeri alkaa hiljalleen asunnosta häviämään :)

      Poista
  3. Siellä näyttää jo ihanan kodikkaalta :-) ihanasti olet saanut paikkoja jo kuntoon laitettua :-) ja tosi kiva kun tulit meille vilauttaan uutta olkkaria :-)

    Tsemppiä, rauhassa teet niin hyvä tulee ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit <3 Kodikkuus onkin meille tärkeää ja hiljalleen se kodikkuus lisääntyy :)

      Rauhassa hyvä tulee, vähän kiirusta on nyt pitänyt, joten ei tässä nopeasti mitään tapahdukaan :)

      Poista
  4. Ihanalta näyttää! :) Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  5. Ihana, ihana, ihana! Näyttää niin kauniilta ja raikkaalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 Mukava kuulla, että vanhat huonekalut näyttävät edelleen kivoilta :)

      Poista
  6. Ihanan valoisalta ja kodikkaalta näyttää. Koiruushan sopii hyvin kuviin, voisi luulla, että olet sen siihen oikein asetellut;)
    Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valoisalta asunto näin viikon asumisen jälkeen on tuntunut. Musta seinä toki pimentää tilaa, mutta eiköhän sekin tässä hieman vaalene :) Koiraa ei tällä kertaa ole aseteltu vaikka ehkä voi siltä vaikuttaakin :)
      Oikein ihanaa viikkoa sinullekin <3

      Poista
  7. Kiva kun olette asettuneet! Ja raikkaalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asunto alkaa tuntumaan kodilta ja täällä on hyvä olla! Tämä on kyllä ihanan "raikas" asunto :)

      Poista
  8. Ihanan valoisaa ja kodikasta teillä jo! Uudessa kodissa huonekalut aina aikansa etsivät oikeita paikkojaan, mutta hyvin olet saanut kaiken paikalleen.

    Mukavaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Huonekalut ja tavarat etsivät paikkaansa, mutta aika tyytyväisiä ollaan tähän järjestykseen olohuoneessa. Telkku on niin vaikea saada toiseen paikkaan ellen sitten vähän kokeile jossain vaiheessa toista järjestystä :)
      Oikein mukavaa viikkoa <3

      Poista
  9. Näyttää tosi hyvältä jo nyt <3
    Ihanan valoisaa ja avaraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mukava kuulla <3 Hiljalleen saadaan tavarat paikoilleen ja muuttolaatikot kokonaan asunnosta pois. Tekstiilejä pitää kyllä lisätä, jotta sitä kodikkuutta tulee lisää :)

      Poista
  10. Teillä näyttää jo ihan kodikkaalta. Ihanan valoisaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika <3 Valoisaa on ja toivottavasti myös kodikasta, meidän näköistä :) Ihana kun viimein sain turhat huonekalut myytyä :)

      Poista
  11. Ihanan valoisaa ja kodikasta!
    Karvakamut osaa olla oikeita linssiluteita juuri silloin, kun niitä ei kuvata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen <3 Meidän karvakamu osaa ainakin tulla aina kuviin kuin kuviin :) Yritin turhaan ajaa koiruutta pois sohvalta!

      Poista
  12. Niin kaunista ja kodikasta, vaalea lattia tekee jo niin paljon! Nimim. vanha tumma parkettilattia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaalea lattia tekee tosi paljon. Vaalea oli edellisessäkin vaikka jossakin valossa se kellersi. Mutta tässä on valkoinen laminaatti ja on aika kiva :) Tumma parketti oli niin in yhdessä välissä. Eikä se paha ole vieläkään.. kellertävä ehkä on...

      Poista
  13. Ihanan valoisaa, vaaleaa. Harmonista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valoisasta ja vaaleasta tykkään, vaikka tätäkin on kiva välillä rikkoa joillakin väriläiskillä :) Kiitos <3

      Poista
  14. Miten teillä voi olla jo tuon näköistä ;) ?
    Meillä on nyt muutto takana ja jokapuolella on vielä ihan sekavaa... Laatikoita, remppakamoja, Ikean kasseja täynnä tavaraa jne... Mulle iskee kohta paniikki, haluan matot lattialle ja verhot seinään... mutta kun ne pitäisi käydä ensin ostamassa :D
    Rose

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Voin kertoa sulle salaisuuden ;) Kameran takana on laatikoita edelleen ja yläkerrassa on vielä huoneet aika vaiheessa. Ja nyt on vasta tämä osio kodista kunnossa kun aikaa on vaan niin vähän laittaa kotia. Ja väsykin välillä iskee :) Eikös se oo niin et hiljaa hyvä tulee teilläkin :) Meiltäkin uupuu juurikin nuo matot ja verhot. Matto ainakin pitää ostaa, uudet verhot löysin jo aiemmin anttilan alesta, toivottavasti ne sopii tänne. Tsemppiä teille!!!

      Poista
    2. Kiitos :)
      Nyt kun pari päivää sain laitella kamoja paikoilleen niin pikkuhiljaa alan uskoa, että kaikelle paikkansa... Mutta juurikin tuo, että aikaa pitäisi olla, että rauhassa saisi tavaroita laitella ja tehdä hankintoja. Mutta hiljaa hyvä tulee :)

      Rose

      Poista
  15. näyttääpä kivan raikkaalta ja valoisalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Vanhat huonekalut ja uusi tila :D

      Poista
  16. Siellähän näyttää kivalta!

    VastaaPoista
  17. Voi wau, miten kaunista!
    Iloista viikkoa sulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Micu <3 Oikein ihanaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  18. Näyttääpä kivalta. Oli muuten kiva tavata ihan livenä silloin Åblogien kirppiksellä. Ehdin nyt vasta tänne taas jättämään viestiä. Toivottavasti teillä on ollut kanssa mukava eskarin aloitus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin kiva tavata pikaisesti kirppiksellä :D hauska, että tunnistit minut heti vaikket tiennytkään kuka oon :)
      Eskarin aloitus on mennyt tosi hyvin, yllättävän hyvin ja muutenkin lapset viihtyy tosi hyvin hoidossa. Pienin on ollut kuin unelma. Sopeutui niin hyvin hoitoon, eikä ole kertaakaan jäänyt itkemään :)

      Poista
  19. Siellä on ollut varmasti täysi tohina. Näyttää todella kodikkaalta! Kiva, kun laitoit kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tohinaa on riittänyt. En ihan uskonut, että omakotitalon tyhjentäminen olis ollut noin kova homma. Tietenkin asiaa on hidastanut nuo ihanat muruset. Kitos Marianne, niin kiva kuulla tällaista palautetta.

      Poista
  20. Kivalta näyttää :) Onnea uuteen kotiin ja kivoja sisustamishetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Tästä on hyvä jatkaa sisustamista!

      Poista
  21. Valoisaa ja vaaleaa. Vaikka tapetti onkin mieleeni, ei se kyllä ihan teidän tyyliä ole... (siis sen mitä olen teidän tyylistä saanut blogin kautta irti :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis tuo tapetti on ja sopii kyllä varmasti moneen kotiin, mutta ei jotenkin istu meille. Mustasta tykkään kyllä kovasti, mutta pientä olohuonetta se pienentää entisestään. Lisäksi tuo tapetti katkeaa keskeltä seinää ja jatkuu valkoisena keittiön puolelle (sama tapetti, eri väri), joten ei mene niin hyvin meidän huonekalujen kanssa.

      Poista
  22. Hienolta näyttää ja kiva lattia!!!! :)) Tsmeppiä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S <3 Eikö oo niin kiva lattia :) Yksi mihin asunnossa tykästyin :)

      Poista
  23. Hei,
    Sohvasi on vallan soma, kertoisitko mistä se on? Minkä kokoinen se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Sohva on ostettu Iskusta jo aikaa sitten. Taitaa olla jo yli 10 vuotta vanha. Pitkään mallia kyllä myytiin, mutta nyt en sitä sivuilta löytänyt. Tämä on aika iso sohva, noin 3-4 istuttava. Kokoa en muuten ole mitannut, voin toki mitata jos haluat :)

      Poista
    2. Ei tarvi,kiitos. Alan katsella...

      Poista
  24. Teillä on niin kaunis ja ihanan valoisa koti.

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...