lauantai 4. lokakuuta 2014

Keittiössä


Keittö on usein kodin sydän, koska siellä vietetään paljon aikaa ruokaa laittaen sekä seurustellen. Myös päivän kuulumiset vaihdetaan ruokapöydän ääressä. Niin se tapahtuu meilläkin. Tämän kodin keittiö on täysvalkoinen. Aika peruskeittiö tämä on, mutta onneksi ihan toimiva. Tietenkin aina haaveilen siitä unelmien keittiöstä, mutta tämän keittiön ääressä kokkailut sujuu kyllä ihan hyvin. Jos jotain olisin toivonut, niin mikro olisi ollut kiva saada vähän vähemmän näkyvälle paikalle. Ehkä jopa kaappiin piiloon. Nyt se komeilee paraatipaikalla keskellä keittiötä.


Jännättiin aika paljon mahtuuko meidän iso ruokapöytä sille varattuun tilaan, mutta siihen se meni juuri ja juuri. Huh! Pöytä on selkeästi liian iso tilaan, mutta eihän pöytää tähän tilaan ole suunniteltukaan. Onneksi ei kuitenkaan jouduttu laittamaan pöytää varastoon ja ottamaan jotain varapöytää tilalle. 


Mies toi työmatkalta Puolasta tuliaiseksi lisää erilaisia öljyjä. Valkosipulia ollaan jo maistettu ja todettu tosi hyväksi.


Keittiön lempparituotteisiin kuuluu ehdottomasti Musta 5101 -tuotteet sekä Mayn musta kori,  Nicolas Vahén tuotteita unohtamatta.  Myös tuo Maison Bellen keittiön puhdistussuihke on ollut tosi hyvä. Nyt huomasin, että myös Mustalle on tulossa vastaava tuote. Sitä pitää kyllä päästä testailemaan!


Nappasin nämä kuvat jo viime viikolla ja nyt keittiön ilme on hieman muuttunut, koska meidän uudet ruokapöydän tuolit ovat tulleet. Jee! Oon kyllä tosi tyytyväinen. Tänään en kuitenkaan ehtinyt nappaamaan uusia kuvia, koska meidän mammaporukka saapui lastensa kanssa meille. Ihan hyvin neljä naista ja kymmenen lasta mahtui meille. Todettiin, että tuolit tuli kyllä just oikeaan aikaan. Muuten oltais saatu istuskella olohuoneen pöydän ympärillä :)



Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa teille!


Laura

13 kommenttia:

  1. Aika hyvin tuo mikro tuonne maastoutui, piti ihan ehtimällä ehtiä, kun katsoin kuvaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, olet kyllä ihan oikeassa, ettei tuo mikro kyllä tuossa kuvassa juurikaan edes näy. Luonnossa ehkä paremmin :) Maastoutuu onneksi jo värinsäkin puolesta hyvin :)

      Poista
  2. Näyttää kivalta ja ihanan vaalealta! Onpa huippua, että teidän tuolit on tulleet!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Niin ihanaa, että tuolit tulivat, oon super tyytyväinen :)

      Poista
  3. Ihana kun olette saaneet uudet tuolit :-) täällä odotetaan postausta ehdottomasti :-)

    mukavaa viikonloppua ♡♥

    VastaaPoista
  4. Tuoli postausta ootellessa;)!
    Ihanalta näyttää keittiössä jo nyt:)

    VastaaPoista
  5. Kaunis ja raikas keittiö, mikro ei kyllä hypi yhtään silmille kuvissa.

    VastaaPoista
  6. Ei mitenkään erikoisen näköistä.

    VastaaPoista
  7. Kivoja yksityiskohtia keittiöstä ja tykkään kyllä kovasti tuosta teidän pöydästä, meilläkin on haavelistalla uusi lankkupöytä :) Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  8. Kauniilta näyttää ja samoja suosikkituotteita kuin minulla :)

    VastaaPoista
  9. Kivoja keittiöjuttuja! Tuollaiset makuöljyt ovat varmasti tosi hyviä :-)

    VastaaPoista
  10. Kivalta näyttää ja just kodikkaalta!!

    VastaaPoista
  11. Nätiksi olet keittiötä laittanut. <3

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...