tiistai 12. heinäkuuta 2016

Keittiö lähes valmis


Uuden kodin keittiö on remontin myötä saanut aivan uuden ilmeen. Keittiö on nyt valoisa ja avara, käytössä on paljon laskutilaa, mutta myös tilaa säilytyksellä. Projekti alkoi vanhan keittiön purkamisella ja uuden keittiön asentamisella. Välillä maalailtiin seiniä ja lattiaa. Nyt ollaan kuitenkin siinä vaiheessa, että enää puuttuu liesituuletin, välitilan levy, pistorasioita ja tiskikone pitää kytkeä. Ja tietty muutama lista asentaa sekä puuttuva sokkeli.

Posti oli ikävästi ruhjonut yhden kaapinrungon ja tästä syystä projekti on hieman viivästynyt, mutta sitä nyt tuntuu tuossa laitoksessa välillä sattuvan. Nyt keittiö kuitenkin tuntuu jo valmiilta, vaikka viimeiset jutut on vielä laittamatta. Erityisen iloinen (hypin riemusta) olen keittiön ihanasta uudesta hanasta. Se on juuri sellainen kuin halusinkin ja sopii keittiöön täydellisesti.

Lähemmin pääsette tutustumaan keittiöön myöhemmin ja silloin toivottavasti kuvailen jo valmista keittiötä. Iso kiitos projektin onnistumisesta kuuluu ystävälleni Sannalle, jonka kautta hankimme HTH-keittiön. Tasot tulivat toisesta paikkaa, mutta siihen palaan myöhemmin. Jos haluat nähdä mistä lähimme liikkeelle keittiön remontoinnista, pääset näkemään vanhan keittiön tästä. Jos taas haluat muistella keittiösuunntelmaan, se löytyy täältä. 


<3


psst... me kannettiin jo iso osa huonekaluista talolle

35 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköinen keittiö!

  Rose

  VastaaPoista
 2. Oi että! Aivan ihana keittiö, kaunis, valoisa ja avara, juuri täydellinen <3 Näyttää kyllä tosi hyvältä teillä jo, ihan pian asustelette tuossa ihanuudessa jo, tsemppiä viime metreille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Keittiö on kyllä nyt valoisa ja avara. Ja uskon, että myös toimiva.
   Vielä kun loman jälkeen jaksetaan painaa remontti sisällä loppuun. Onneksi meillä on kuitenkin ensin loma :)

   Poista
 3. Niin kaunis! Ja hana on just eikä melkein <3 Silloin kun meidän hanaa hankin, ei tuota kulmikkaalla putkella olevaa saanut vielä mustana, siksi meillä on kaareva musta keittiössä, ja tuo kantikas kromattuna sitten kodarissa. Asuntomessuilla näki näitä paljon myös :-) Ja onnea muutosta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde <3 Hana on minustakin täydellinen. Etsin itsekin pitkään kulmikkaamman mallista mustaa hanaa, mutta onneksi Sanna vinkkasi tästä Tapwellin hanasta ja tilasi sen meille.

   Poista
 4. Kyllä näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
 5. Upean ajaton ja tyylikäs! Minunkin unelmieni keittiössä on musta allas ja hana. Niin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja <3 Minullakin on pitkään ollut haaveena saada valkoinen keittiö mustalla hanalla ja altaalla. Ajattomuutta haimmekin keittiössä, koska en usko, että keittiötä hetkeen remontoidaan :D

   Poista
 6. Upean näköistä saa kun maalaa joka ikisen nurkan valkoisella maalilla. Tuo hanan väri muuttaa kyllä koko talon ilmettä.. #tekemisentaso

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana kuulla, että tykkäät. Talo oli todella tumma ja pimeä. Itseasiassa minun mielestä aika synkkä ja ehkä surullinenkin ;) Valkoinen tekee kyllä ihmeitä. Sitä voi sitten huoletta myöhemmin maalata jos haluaa. Nyt nautitaan kuitenkin sen valoisuudesta ja luomasta avarasta ilmeestä.

   Poista
 7. Oi, niin ihanan valoisa keittiö ja nuo valaisimet seinällä ovat vain niin upeat!!

  VastaaPoista
 8. Upea muutos!!!!!
  Ihanan selkeää ja seesteistä <3

  VastaaPoista
 9. Kaunista ja ihana lattia <3 Täälläkin pitkään jo haaveiltu valkoisesta lattiasta. Tympii jo 16 vuotta vanha pyökin värinen laminaatti...jos sitten joskus. Onnea uudelle keittiölle, kelpaa kokkailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Valkoinen lattia on meille kyllä todella hyvä. Valkoinen koiruuskin vaikuttaa asiaan aika paljon :) Olisin tykännyt myös vaaleasta puusta, mutta jouduimme tekemään laittaan paikkailuja joten oli parempi maalata koko lattia valkoiseksi.

   Poista
 10. Ihanat nuo lamput ja allas.Kyllä on avara ja valoisa keittiö tulossa.Niin elegantti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku <3 Keittiöstä taitaa tulla kyllä meidän kodin paras paikka :)

   Poista
 11. Todella kaunis keittiö ja niin ihanat lamput!

  VastaaPoista
 12. Oi onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää keittiö ;DD

  VastaaPoista
 13. Ihastelen täällä teidän projektia ja odottelen malttamattomana lopputulosta. :) Mikä teidän valkoisen sävy seinissä on tässä keittiössä ja esim. tuossa pojan huoneessa kun uusinta postausta lueskelin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka mukava kuulla <3 Meillä on seinissä Tikkurin sävy paperi. Minusta se on kauniin sävyinen seinissä. Anteeksi kun vastaaminen kesti!

   Poista
  2. psst... mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...