lauantai 8. marraskuuta 2014

Lampe Berger - ilmanpuhdistaja


Nyt se on löytynyt, ihan unelma tuote! 

Kerroin alkuviikosta meidän ihanasta illasta Sisustusliike Adalmiinan Helmessä ja siellä ihastuin Lampe Bergerin ilmanpuhdistajaan. Saimme tutustua tuotteeseen paikalla olleen maahantuojan johdolla ja pakkohan se aloituspakkaus oli kotiin ostaa.


Tämä ranskalainen keksintö on puhdistanut ilmaa jo vuodesta 1898 lähtien ja se on patentoitu yli 20 maahan. Alunperin tuote kehiteltiin sairaaloihin puhdistamaan ilmaa, estämään virustautien leviämistä. 

Pullon salaisuus on sen yläosassa sydänlangassa kiinni oleva katalysaattori, joka kuumentuessa hajottaa ilmassa olevia molekyylejä ja puhdistaa jopa 60% huoneilman epäpuhtauksista. Samalla se poistaa pahoja hajuja ja raikastaa huoneilman. 

Katalysaattoriin sytytetään tuli, jonka annetaan palaa 2 minuuttia, jonka jälkeen tuli sammutetaan puhaltamalla. Tämän jälkeen laitetaan varovasti suojakorkki päälle ja annetaan vaikuttaa 20 minuuttia jokaista 10 neliötä kohden. Tässä kohtaa on syytä tarkistaa oman huushollin neiliöt. Lopuksi päälle laitetaan tiivis korkki, joka sammuttaa katalysaattorin. 

Kuulin, että sammuttamisen jälkeen vaikutus kestää vielä 4 tuntia!


Nyt siis pahat hajut saa kyytiä!

Meillähän on kotona koira ja kaikella rakkaudella häntä kohtaan, välillä ilmassa on ikäviä tuoksuja. Puhumattakaan pienestä vaipan kanssa viipeltäjästä. Meillä myös kokkaillaan usein ja täytyy myöntää etten rakasta kalan hajua tai tuoksua seuraavana päivänä, kun rakas on innostunut edellisenä iltana uppopaistelemaan erinäisiä ruokia.

Lampe Berger on allergiatestattu Ranskassa ja sen on todettu toimivan hyvin myös allergisille ihmisille. Olenkin kuullut. että keväällä pahimpaan siitepölyaikaan oireet saattavat helpottua tai kotona ollessa oireita ei ole lainkaan.

Saatavilla on useita eri tuoksuja, mutta suosituin taitaa olla ihan neutraali eli hajuton öljy. Pulloja on myös saatavilla usean eri mallisena ja muotoisena, väreissäkin on valinnanvaraa. Itse tykkään tosi paljon juurikin tästä yksinkertaisesta pullosta.Koska rakastan valokuvaamista oli pullo pakko ikuistaa useamman kuvan kera. Viimeinen kuva oli pakko vielä lisätä tänne loppuun, jotenkin tuo tuli on vaan niin mainio.


Onko Lampe Berger teille jo tuttu?


Meillä on nyt valmistauduttu huomista isänpäivää varten, kakku on valmiina jääkaapissa ja lahjat odottaa piilossa kaapissa. Nyt ensimmäistä kertaa kiitän meidän kahta jääkaappia, miehellä on kielto mennä toiseen kurkkimaan. Aiemmin olen vain jaksanut ihmetellä miksi meillä on kaksi jääkaappia-pakastin yhdistelmää :)


Oikein ihanaa tulevaa isänpäivää ja leppoisaa lauantai-iltaa!


Laura

16 kommenttia:

 1. Samoin sinne mukavaa isänpäivää! :)

  VastaaPoista
 2. Toi on tosi kiinnostava juttu, luin siitä aiemminkin jossain blogissa ja kiinnostaisin kyllä kokeilla ja ehkä mahdollisesti pukin pakettiinkin jollekin sujauttaa.
  Mukavaa isänpäivää teillekin. :)

  VastaaPoista
 3. En olekaan tuollaisesta aiemmin kuullut, aivan huipulta kyllä vaikuttaa ja on kauniskin vielä. :)
  Ihanaa isänpäivää teille! <3

  VastaaPoista
 4. Uusi tuttavuus minullekin tämä, mielenkiintoinen! :-) Viimeinen kuva on kyllä hauska :-D

  VastaaPoista
 5. Ei ole tuttu! Kerrotko kokemukset parin viikon jälkeen :)) Oikein ihanaa isänpäivää sinne :)

  VastaaPoista
 6. Oho, kaikkea sitä löytyykin. Tuo olisi kyllä tarpeen meilläkin, kun kaikenlaisia hajuja välillä ilmaantuu :)

  VastaaPoista
 7. Ihan uusi juttu minullekin :o
  Laitahan kokemuksiasi sitten myöhemmin!

  VastaaPoista
 8. Enpä ole ennen kuullut tuollaisesta, mielenkiintoista...

  VastaaPoista
 9. Ihan huikee! Pakko saada!
  -johan-

  VastaaPoista
 10. Voi siinähän hyvä joululahja minulle itselleni!! Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 11. Olen näistä lukenut muutamaan kertaan ja hankinta listalla ollut. :-) Tästä sai runsaasti vielä lisätietoa, kiitos tästä! :-)

  Kauniit kuvat! :-)

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa todella hyvältä ja ei näytäkään kovin pahalta. Olipas kiva postaus ja kauniit kuvat taas kerran :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 13. Ooo. Aivan uusi tuttavuus. Ehottomasti pitää jostain löytää tällainen meille.

  VastaaPoista
 14. Ihan uusi juttu mulle! Kuulostaapa ja näyttääpä kivalta vekottimelta! :)

  VastaaPoista
 15. Jo tuon kauniin pullon takia voisin tuon ostaa! Ihana! ♡

  VastaaPoista
 16. Mielenkiintoinen ilmanpuhdistaja! En ole ennen moisesta kuullutkaan.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...