tiistai 18. marraskuuta 2014

Pallovalot olkkariin ja arvonnan voittaja


Nyt on pallovalot löytäneet tiensä olohuoneen nurkkaukseen. Nuo tuovat ihan kivan ilmeen verhottomaan tilaan. Verhoja meille ei näillä näkymin ole tulossakaan, koska jos päätämmekin asua tässä vain esim. kevääseen, en halua turhaan hankkia uusia verhoa. Ikävä kyllä vanhan kodin kaikki verhot ovat liian lyhyitä tänne. Meillä kun on tässä kodissa huonekorkeutta 2,7m. Ehdin innoissaan ostaa tänne jo ihanat harmaat pellavaverhot, mutta ne saa nyt odotella aikaansa kaapissa (harmi).

Kuvan oton jälkeen kiikutin olkkariin mustan metallitähden ja se on nyt kuvassa olevan taulun paikalla. Muuten kaikki joulukoristeet on vielä varastossa, tietenkin varaston peränurkassa, kaikkien tavaroiden takana. Mies ei vielä yllätys yllätys innostunut koko varaston purkamisesta, taidan joutua itse hommiin :)Ja nyt siihen arvonnan voittajaan :)

Pekka Punkarin Digikamerakoulu -kirjan arvontaan tuli yhteensä 206 arpaa, joista Random.org poimi arvonnan voittajan arvalla numero 88.


Paljon onnea Lehtori!

Kolmella arvalla mukana. Nykytilanteessa olisi aikaa uudelle harrastukselle.
riitta.m.lehtonen@luukku.com


Laitan voittajalle sähköpostia tulemaan.


Muistuttelen, että vielä ehtii hyödyntämään Docendon mahtavan tarjouksen. Koodilla ÅBLOGI saat -25% alennuksen kaikista myynnissä olevista kirjoista. Jos jäit ilman valokuvauskirjaa, sen saa nyt todella edulliseen hintaan. Docendolla on nimittäin juuri nyt todella hyviä tarjouksia monista kirjoista ja meidän koodi alentaa hintaa vielä merkittävästi!Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!


Laura

11 kommenttia:

 1. Mulla on sama ongelma verhojen ja varaston kanssa: vanhat verhot ovat liian lyhyitä uuden kodin ikkunoihin ja varasto on niin täynnä, että etuosan joutuu purkamaan käytävälle jos haluaa jotain varaston perältä. Hieman hankalaa oli käydä kaivamassa joulukoristelaatikko esiin sieltä perimmäisestä ja alimmaisesta nurkasta. *huoh* Pitäisi varmaan helpottaa omaa urakkaa hankkiutumalla eroon ylimääräisistä rojuista...

  VastaaPoista
 2. Kaunis asetelma, ja iki-ihanat pallovalot! :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanat pallot! Tohon Living Deauvilleen on tullut muuten paaljon ihania värejä lisää. Nuita palloja siis. Ja kaikkea kivaa joulujuttua, kannattaa käydä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka ihanat kuvat ♥ Pallovalot kuuluu ehdottomasti tähän vuodenaikaan, ne on niin tunnelmalliset :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kuva Laura <3 <3 <3

  VastaaPoista
 6. Kauniit valot!! Mukavaa tiistaita sinne <3

  VastaaPoista
 7. Nätit valot ja kuanista talvista tunnelmaa.

  VastaaPoista
 8. Pallovaloissa on tunnelmaa. Tuo pieni kuusi on myös todella söpö. Olen myös aikeissa hankkia sellaisen tuomaan vehreyttä sisätiloihin :)

  VastaaPoista
 9. Kaunista ja selkeää, pallovaloja hain minäkin tänään poikani opiskelijakämpille. Ne olivat ainoa joulukoriste, jota hän ensimmäiseen omaan kotiinsa halusi. Tunnelma lisääntyy kohti joulua kun mennään. Nautitaan kaikesta!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...