tiistai 2. joulukuuta 2014

2. ★ Puistoilua uusissa kengissä


Sunnuntaina saimme isin takaisin kotiin ja päätimme tehdä yhdessä jotain kivaa. Kotona olisi ollut puuhaa vaikka millä mitalla, mutta päätimme mennä koko perheen voimin kaakaolle ja glögille Naantaliin. Alkuun pientä puistoilua ja sitten lämmintä herkkujuomaa, mikäs sen mukavampaa.


Pikkujoulun ja joulunajan kunniaksi lapset halusivat laittaa tonttulakit päähänsä. Äitinä en voi kuin sanoa, että suloisen näköinen kolmikko <3


Lapset ottivat kaiken ilon irti puistosta. Isot puut ja niiden välissä juokseminen taisi olla kivointa. Ja niin kuin näkee, meidän joulu on täällä suunnalla aika lumeton, mutta se ei estä mukavia ulkoiluja.


Samalla sain miehen suostuteltua kameran taakse, nimittäin sain blogiyhteistyön merkeissä valita itselleni Crocsilta kengät. Minun ei tarvinnut edes mennä sivuja selailemaan, olen nimittäin tooodella pitkään kuolannut haaveillut omistavani Women´s AllCast Luxe Duck Bootsit. Olen kengistä tainnut puhua monille ystävilleni ja olen kuullut näistä pelkkää hyvää. Siksi onkin mukava jakaa nyt omat kokemukseni kengistä.


Olen kaivannut pitkään talvikenkiä, jotka oikeasti ovat lämpimät ja näyttävät vielä kaiken lisäksi hyviltä. Lasten kanssa ulkoilu kuuluu meidän talveen, joten jalkojen tulee pysyä lämpiminä. Aikanakin lapsille ostamani kengät ovat olleet tähän saakka ihan loistavat. Jalat ovat pysyneet lämpöisinä lumisina ja lumettomina päivinä. Ja myös kuivina vesilätäköissä hyppiessä. Kovia pakkasia ei vielä ole ollut, mutta sateisia ja kuraisia kylläkin. 

Pohjoisen matkoja ajatellen kenkien tulee olla hyvät, mummolassa ja mökillä kun ollaan päivät pitkät ulkona. Duck Bootit ovat kyllä lämpimät, vedenkestävät ja yllätykseksi tosi kevyet. Pohjien kuminystyröiden ansiosta kengissä on tarpeeksi pitoa talven liukkaille. Varsi on aitoa nahkaa ja sisällä on pehmoinen sherpa -vuori. Jalassa siis kuin unelmat, juuri sellaiset kuin haaveilin. 

Nyt siis vain odottellaan, että saisimme taas lunta. Jos totta puhutaan, en ehkä malta odotella lumen tuloa näiden kenkien kanssa, koska haluan lompustella näissä päivät pitkät. 



Crocsilla on nyt meneillään myös loistava joulukalenteri. Suosittelen siis menemään seuraamaan Crocsia facebookissa tai instagramissa, jos haluaa kuulla päivittäin vaihtuvat loistavat tarjoukset.


Näin joulukalenterin toisen luukun myötä toivon teidänkin jouluun mukavia perhepäiviä ulkoillen ja vaikka sitä lämmintä kaakaota maistellen. Tietenkin lämpimin jaloin <3


Laura


*Postaus on toteutettu yhteistyössä Crocsin kanssa

10 kommenttia:

  1. Meidän pukin konttiin paketoituu tänä vuonna useammat crocsit ;) enpä olisi vuosia sitten kun perus crocsit tulivat markkinoille kuvitellutkaan innostuvani näistä näin!

    VastaaPoista
  2. Nuo ovat huiput kengät! :-) Itsellä on toista talvea ( jos tätä toki talveksi voi sanoa! ) ja olen huippu tyytyväinen! :-)

    VastaaPoista
  3. Näyttääpäs niin hyviltä nuo kengät :) Mulla on sorelilta hieman vastaavat ja ne on ainakin tosi mukavat :)

    VastaaPoista
  4. Todella lämpöisen ja mukavan näköiset kengät. Kuinkahan sitä nuorempana suostui värjöttelemään kylmillä varpailla. Nykyisin on niin mukavuudenhaluinen, että lämmintä sen pitää olla :)

    VastaaPoista
  5. Oiiiii, ihanat tonttuset siellä! <3

    VastaaPoista
  6. Enpä tiennytkään että Crocsilla on noin makeita talvikenkiä! Varmasti lämpimät ja käytännölliset!

    VastaaPoista
  7. Nuo sinun kengät on niin kivat ja tosi suloisia kuvia muutenkin <3

    VastaaPoista
  8. Oih, miten suloinen tuo eka kuva on!!! ♥ ♥ Ja nuo tonttuhatut kyllä tekevät kuvan! ♥ Oon kyllä sellainen crocs fani kesäisin, mutta kai sitä olisi uskallettava kokeilla talvikenkiäkin :D Ihanaa keskiviikkoa! :)

    VastaaPoista
  9. Ostin noi viime talveksi. Ihan parhaat!! Niin lämpimät!

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanat kengät ja upea yhteistyö <3 pikku tontut :).

    Kengät ovat aivan sun tyyliset <3

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...