sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7. ★ Insjö - laukku laukun sisällä


Sunnuntai-iltaa! 
Joulukalenterin 7.luukun myötä esittelen teille aikasta mukavan lahjaidean monelle käsilaukun käyttäjälle, jolla laukun sisältö ei aina ole ihan järjestyksessä.

Sain yhteistyössä Helsinkiläiseltä Insjöltä itselleni bagInbagin, joka on siis nimensä mukaisesti laukku laukun sisällä. Kätevä laukku pitää käsilaukun sisällön järjestyksessä ja kaaoksen hallinnassa. Laukku siis todellakin minulle, koska laukkuni eivät koskaan ole koskaan järjestyksessä. 


Tämä pienempi Injön Inari Tuuli Cotton bagInbag on tehty korkealaatuisesta kankaasta ja sisäpuoli on helposti puhdistuvaa nailonia. Laukun yksityiskohdat ovat aitoa nahkaa. 


Laukkua on saatavilla myös isompaa kokoa isompiin käsilaukkuihin, joihin kaikki tavarat todellakin hukkuvat. Se olisi oiva meidän hoitolaukkuun, jossa ei ole sisällä minkäänlaisia lokeroita. Siinä laukussa kaikki on aina hukassa ja tavarat todellakin epäjärjestyksessä.
Insjön omilla sivuilla kuvaillaan laukkuja näin: "Insjö bagInbag laukut on suunniteltu helpottamaan elämän pienissä ärsytyksissä. Me autamme järjestämään käsilaukkujen tärkeät, jokapäiväiset esineet ja löytämään ne nopeasti. Insjö laukkua käyttämällä myös käsilaukkujen vaihtaminen on helppoa, kaikki oleellinen seuraa mukana etkä enää ikinä unohta mitään toiseen käsilaukkuun!"Tämä pieni laukku nielee sisäänsä yllättävän määrän tavaraa ja lisääkin sinne mahtuisi. Pienen koon puolesta laukku menee laukkuun kuin laukkuun sisälle. Pieni laukku on helppo ottaa isommasta laukusta ja sitä voi käyttää vaikka sellaisenaan nopeilla kauppareissuilla, joihin ei halua raahata koko laukkua mukaan.

Sain myös nahkaisen Töölö Brown Cable Organiser -johdon pidikkeen, jonka avulla esim. kuulokkeiden johdon saa laukussa kätevästi nippuun ja pysymään siistinä laukun sisällä. Siitä en tietty huomannut napata kuvaa, koska innostuin niin kuvailemaan tätä laukkua.Jos te haluatte tilata itsellenne tai lahjaksi Insjön bagInbagin, lukijani saavat koodilla LATU1 ilmaiset postikulut tilauksiin. Koodi on voimassa koko joulukuun ajan.


Oikein ihanaa 2. adventtisunnuntaita!


Laurapsst... teillä on vielä hetki aikaa osallistua käynnissä olevaan arvontaaan.*Postaus on toteutettu yhteistyössä Insjön kanssa

5 kommenttia:

 1. Onpas näppärän oloinen laukku kaikkine pikkutaskuineen! :)

  VastaaPoista
 2. Oih, mä niin odotan omaani tulevaksi :))

  VastaaPoista
 3. Äää näitä mä oonkin jo ihastellut moneen kertaan, mutta enpä ole vielä tilannut. :) Kannattaisiko? ;)

  VastaaPoista
 4. Täällä omaa kanssa odotetaan :)

  VastaaPoista
 5. Oon kans näitä ihmetellyt ja miettinyt toimivuutta. Kiva saada nyt kuulla kokemusta käytöstä.

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...