sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Heinässä heiluvassa mukana Parhaat Kotiblogit -lehdessä


Täällä vietellään rentoa viikonloppua. Eilen kylästeltiin koko päivä ja päivän pääteeksi tulin kotiin neljän lapsen kanssa. Saimme siis neidin kaverin meille yökylään ja iltahan menikin sitten leffaa katsellessa, saunoessa ja lasten kikattelua kuunnellessa.

Torstaina menin töiden jälkeen vauhdilla postilaatikolle kurkkimaan onko minulle tullut tärkeää postia. Posti toikin odotetun lehden vasta perjantaina, joten jännitys oli ehtinyt vielä enemmän kasvaa siinä odotellessa. Nimittäin torstaina ilmestyi uusi Kotiblogit -lehti, jonka sivuilta myös Heinässä heiluvassa löytyy. Olipas vain jännää nähdä oma koti lehden sivuilla. Menin heti sisustuspuolelta etsimään omia kuvia, mutta löysin itseni DIY-ideoiden joukosta. Mukavaa, että jutustani oli löytynyt kivasti ideoita myös sinne puolelle. 



En olekaan ennen kertonut täällä, että olen ehkä outo lintu.... Olen kieltäytynyt useista lehtijutuista ja haastatteluista (ei niitä nyt ihan hirveän montaa ole, ehkä 4-5), koska olen pelännyt tulla esille. Kummallista eikö olekin? Hiljalleen olen kuitenkin uskaltautunut avaamaan itseäni myös blogin ulkopuolella ja antanut itsestäni enemmän. Täällä uskallan kertoa paljonkin itsestäni, mutta jokin on minua estänyt kertomasti itsestäni myös julkisesti ihan isomman yleisön edessä. Muutenhan olen hyvinkin sosiaalinen ja avoin ihminen. 

Olen kuitenkin saanut niin paljon rohkaisua ja myös naurahduksia muilta bloggaajilta, jotka ovat kuulleet etten ole edes kertonut harrastuksestani kaikille ystävilleni. Ja niin totta, mitä ihmettä olen pidätellyt? Olen ehkä pelännyt juurikin kaikkien läheisten mielipidettä, hyväksyntää. Jokainen ystävä ja myös tutut, jotka tietävät blogista, ovat antaneet pelkästään positiivista ja kannustavaa puhetta. Näiden vuoksi olen alkanut hyväksymään pyyntöjä ja myös kertomaana enemmän harrastuksestani. Ehkä se viime kuun Kuukauden nainen -juttu oli osaltani juurikin ensimmäinen askel tähän suuntaan ja ehkä juurikin sellainen vähän isompi askel tulla esille suoraan omilla kasvoilla ja nimellä. Silloinhan myös useat tutut ja omat työkaverini saivat tietää koko asiasta :) 


Mutta takaisin tähän kivaan lehteen. Kotiblogit -lehti on täynnä upeita koteja, ideoita, herkkuja sekä inspiraatiota vaikka lomamatkoille. Mielestäni parasta tässä lehdessä on se, ettei se ole täynnä mainoksia, vaan itse jutut täyttävät lehden. Olin siis todella otettu, että minuakin pyydettiin tähän mukaan. Kiitos <3


Oikein leppoisaa sunnuntaita teillekin!


Laura

37 kommenttia:

  1. Täytyykin käydä hakemassa lehti, et pääsee lukemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, siellä on kauniita koteja ja ideoita :)

      Poista
  2. Oiiih, ihanaa, että teidän koti löytyy lehdestä♥ Ja miten mahtavaa, että pikkuhiljaa alat avautua blogiharrastuksestasi:)! Ethän sä voi saada muuta kuin positiivista ja kannustavaa palautetta♥♥♥ Ihanaista sunnuntaita ystis!

    VastaaPoista
  3. Ihana juttu oli kosistanne :) vielä onnittelut <3

    Itsellä oli silloin kesällä sama juttu, jännitti kovasti kun painosta tuota lehteä odotin...

    VastaaPoista
  4. Wau mahtavaa! :) Onnea! Pakko ostaa tuo lehti.

    VastaaPoista
  5. Olikin hyvä juttu! Ja muutenkin hyvä ja idearikas lehti.

    VastaaPoista
  6. Onnea 😊. Eilen ostin lehden.

    VastaaPoista
  7. Hieno juttu oli lehdessä!
    Ymmärrän sinua täysin. Minullakin vain läheisimmät ystävät tietävät blogistani ja työkaveritkaan ei tiedä harrastustani. Jotenkin sitä ajattelee, että mitähän muut ajattelevat harrastuksestani....En muutenkaan tykkää olla huomion keskipisteenä, vaikka olenkin sosiaalinen.

    VastaaPoista
  8. Mahtavaa... nyt pitää kipitellä ärrälle lehtiostoksille:)))

    VastaaPoista
  9. Mahtava juttu! Taidan käydä salaa selailemassa lehden, nyt olen ostokiellossa ennenkuin kolme jemmassa olevaa lehteä on luettu. Mulla on siis paha tapa ostaa lehtiä, selata ne nopeasti, mutta lukeminen jää hamaan tulvaisuuteen...
    Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihanaa, täytyypä muistaa osta lehti seuraavalla kauppareissulla. :)

    VastaaPoista
  11. That's what I like! A cup of coffee and a magazine! Great :)

    VastaaPoista
  12. Mä yritinkin vähän lehtihyllyllä päätellä missä juttusi voisi olla.. :) mulla on hei ihan sama arkuus blogin suhteen.. Jotenkin nolottaa ja mietin mitä muut ajattelevat. Blogi on kuitenkin jotenkin pinnallista, ja pelkään että ihmiset eivät ymmärrä.. Esim. jos ei itse harrasta blogeja tai varsinkaan kirjoita, niin ei välttämättä ole sellaista "blogilukutaitoa", eli jotkut luulevat että koti on aina tiptop ja aina on muka onnellista ja ihanaa, lapset aina kauniisti ja koskaan ei hermoa kiristä. Sitten he pitävät blogielämää teeskentelynä.. Ja tiedän että esim. sukulaiseni eivät ymmärrä, joillekin ystäville olen kertonut. Mutta nykyään olen alkanut ajatella, että miettiköön muut mitä miettii, ei kaikkea tarvitse ymmärtää! Elämä on liian lyhyt sen miettimiseenmitä muut ajattelevat, yritän pyristellä siitä irti koska se on rajoittanut minua aina jollain tasolla..

    Ja olen jopa harkinnut alkaa tehdä tätä ihan koko nimelläni, koska työni ja blogi tavallaan tukevat toisiaan.. Mutta saa nähdä, milloin rohkeus riittää ja olenko valmis siihen, että nimeni googlettamalla päätyy blogiin. Toisaalta käytän koko nimeä Instassa, twitterissä ja LinkedInissä ja niistä on linkki blogiin, joten periaatteessa olen jo tullut ulos kaapista.. :) mutta siis rohkeasti vaan esiin!

    VastaaPoista
  13. Yep, samaa havaittavissa täällä :) En ole juuri kenellekään kertonut blogistani ja nyt viime viikolla päräytin koko henkilökohtaiselle facebookilleni, että kirjoitan blogia :) ! Hah! Niin rakas tämä harrastus on ja niin nautin siitä, joten miksi piilotella ;).

    Hyvä sinä!! Nyt vaan enemmän esille woman ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. psst. nyt ohjeen blogissa oman sivun luomiseen!! ;) <3

      Poista
  14. Minäkin olen arka oman itseni esiin tuomiseen. Ehkä siksi blogini kirjoitustyyli on suppeaa ja pinnallistakin. En ole vielä uskaltanut avata sitä salaista arkkua. Minun bloggaamisesta tietää lähipiiri, mutta koska muiden mielenkiinto bloggaukseen ei ole kovin suurta, ei siitä niin hirveästi puhuta. Siksi onkin ollut ihana tavata muita bloggareita ja löytää ihania ystäviä, jotka jakavat samansuuntaisia ajatuksia. Mutta pikkuhiljaa ehkä meininki muuttuu rohkeammaksi. Kivaa viikkoa sinulle! Pitänee käydä hakemassa lehti ja kurkistaa. On varmasti hyvä juttu teidän kodista!!!

    VastaaPoista
  15. Ostin lehden perjantaina ja aivan ihania juttuja oli :) onnea sinulle!

    VastaaPoista
  16. Onnea lehtijutusta!
    Mä oon kuule just samanlainen. En oo oma-aloitteisesti kertonut blogista kuin muutamille. Vieläkin lähipiirissä on paljon ihmisiä, jotka eivät asiasta tiedä. En ees tiedä, mikä siinä niin hävettää, koska mä en jaa mitään henkilökohtaisia juttuja blogissa ja muuten oon kyllä todella sosiaalinen.

    VastaaPoista
  17. Pitääpä kurkata lehteen. Onnea! :)

    VastaaPoista
  18. Upea juttu oli lehdessä! Minunkin oli heti lehti haettava kaupasta. Ja todella hyvä asia nostaa esille tuo ujous ja arkuus blogin suhteen. Saman asian kanssa kamppailen minäkin ja todellakaan juurikaan kenellekkään en ole kertonut blogistani. Juurikin ajatellen että sehän on vain raapaisu meidän elämästä ja enimmäkseen positiivinen sellainen. Ajattelen liikaa mitä muut ajattelevat ja mitä uskallan kirjoittaa jne. ja miten osaan tuoda itseni sellaisena kuin olen. Nuo asiat ei sitten kuitenkaan ole yhtään minua face to face, olen hölöttävä hömppä ja luotan ihmisiin, kerron itsestäni avoimesti jne. Hassua. Pohdin tätä usein. Kiitos kun kirjoitit. Juuri tällaista Lauraa ja Heiluvaa Heinää ainakin minä tykkään lukea. Eli oikea suunta! Upeat kuvat!

    VastaaPoista
  19. Ihana blogi löytyi täältä :) Täytyipä klikkautua lukijaksi.
    Pitää suunnata lehtihyllylle kaupassa.

    VastaaPoista
  20. Hyvä juttu lehdessä, lukijanasi bongasin sen heti. Lehtijutuissa sun ei kuitenkaan tarvitse olla fyysisesti huomion keskipisteenä ja positiivista huomiotahan jutut ovat. Koskaan ei kaikki tykkää eikä sillä ole mitään väliä! Terkuin freetoimittaja koivuladesignesta.

    VastaaPoista
  21. Täytyypä mennä heti ostamaan lehti. Hienoa että olet rohkaistunut <3

    VastaaPoista
  22. Sinä ihana nainen. Minäpä meen ostamaan tuon lehden itselleni. Ihan sun jutun vuoksi! Tsemppiä ulostuloon, sä rokkaat; ) ♡

    VastaaPoista
  23. Hieno juttu! Täytyy haalia lehti käsiin. :)
    Meidän miehet muuten tuntevat toisensa. Kävi ilmi äsken, kun hän oli huomannut miehesi Facebook-päivityksen ja alkoi kyselemään, että tiedänkö tällaisen blogin. :)

    VastaaPoista
  24. Ihana sinä -onneksi uskalsit tulla esille <3
    Varmasti kaikki lähimmäisesi ovat onnellisia puolestasi -MYÖS MINÄ OLEN SINUSTA TOSI YLPEÄ <3

    VastaaPoista
  25. Onneksi olkoon Laura! Ihana, kun olet päässyt mukaan tekemään Kotiblogit-lehteä.
    Täytyykin heti lounastunnilla kipaista Cittariin lehteä ostamaan.

    Tapaamisiin torstaina <3

    VastaaPoista
  26. Ihan huikeeta! Onnittelut vielä tätäkin kautta upeasta jutusta!
    Valoisaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
  27. Löysin nyt vasta blogisi ja melkoinen tovi meni lukiessa, niin uppouduin maailmaasi. Ihania asioita, kuvia, juttuja. Terkkuja täältä Napapiirin tuntumasta

    VastaaPoista
  28. Ihana juttu, jotain muuta kautta huomasinkin mistä lehdestä on kyse. :) Ja itsellä ihan sama juttu, vain harvat tutut ja ystävät tietävät harrastuksesta ja harvalle olen siitä itse kertonut. :D Mutta tosiaan, ihana harrastus, täytyisi itsekin rohkaistua asian kanssa. :) Ja täytyy hakea viikonlopuksi ehdottomasti luettavaa.

    VastaaPoista
  29. Kuullostipa tutulle, itsellä oli vielä vuosi sitten ihan sama juttu :) pitääkin kurkkia lehti, mahtava juttu kun olet saanut rohkeutta♡

    VastaaPoista
  30. Höpsö sinä! <3 Kukas sen kissan hännän nostaa, ellei kissa itse! ;) Kyllä todellakin on sinun blogisi ja sinä bloggaajana huomion arvoinen, joten go girl! :) Ihan huippua, että pääsit lehteen!!

    VastaaPoista
  31. Oli kyllä kiva juttu sinunkin blogistasi lehdessä :) Pitkästä aikaa oli muuten täyden kympin arvoinen lehti, todella hyviä juttuja kaikki!

    https://instagram.com/hannankotona/

    VastaaPoista
  32. Hyvä Laura ♥ ♥ Todelllaki go girll!! Olet todellakin huomion arvoinen ja ansainnut! Rohkeasti vain esille- vaikutat todella kultaiselta tyypiltä!!

    Siis niin pitkään on pitänyt käydä ostamassa tuo lehti mutta kiireiden vuoksi en ole kerennyt. Jospa nyt talvilomalla vihdoinkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...