keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Nyt se tapahtui - omat sivut


Pitkään olen miettinyt, että pitäisi blogilleni saada järkevämpi osoite. En kuitenkaan ole jaksanut asiaa enempää tutkia. Nyt viimein päätin ryhdistäytyä ja hankin blogilleni oman verkko -osoitteen heinassaheiluvassa.fi. Kiitos ihanan ystäväni, joka oli nähnyt vaivaa ja tehnyt ohjeet meille muillekin bloggaajille. Jos siis siellä on muitakin omasta osoitteesta haaveilevia, menkäähän kurkkaamaan Beauty of Life -blogista selkeät ohjeet.


Vinkkinä, älkää tehkö tätä väsyneenä tai flunssaisena niin kuin minä tein... luulin tekeväni ohjeiden mukaan ja olin tietysti hyppinyt joitenkin kohtien yli. Nooh. Onneksi hyvien ohjeiden avulla pääsin palaamaan korjaamaan virheeni. Tämä ei kuitenkaan ihan riittänyt, koska palvelimessa oli eilen ongelmia ja se ei päivittynyt normaalisti. Tänään sain viestiä ongelmista, jotka korjattiin ja näin sain viimein ihka omat sivut. Tuntuu aika kivalta.

Nyt on blogi siirtynyt tylsästä blogspot.fi päätteestä yhteen selkeään osoitteeseen. Miten uusi osoite muuttaa blogini seuraamista? Ei mitenkään, voitte rauhassa jatkaa samaan malliin kuin aiemminkin.Jaksan ihastella näitä ihania kukkia, jotka kävin ostamassa Kukkapalvelu Iiriksestä Kotiblogit -lehden kuvauksiin. Kannoin Kubuksen liikkeeseen ja pyysin keväistä asetelmaa. Kauniin keväinen tästä tulikin ja kukat pysyivät hyvinä kauan. Palvelu oli kuten aina, erinomaista. Kiitos!

Kiitos kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Nyt lähdenkin vastailemaan kaikkiin kommenteihin, nimittäin flunssa pitää minut tänään sängyn pohjalla.

EDIT: Voi olla, ettei päivitykseni näykään teillä, joten Bloggerin käyttäjät voi päivittää blogini nopeasti alla olevan kuvan mukaan :)
Pitäkää itsenne terveenä!


Laura

32 kommenttia:

 1. Ihan huippu juttu!
  Toivottavasti saan aikaiseksi seurata sun jalanjälkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä niin hieno juttu ja pitkään ttä suunnittelin... kauan se ottikin. Onneksi S laittoi hyvät ohjeet! Seuraile vaan perässä :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Kyllä täytyy itsekin jossain vaiheessa tuota osoitettua pohtia. Olisi se selkeämpää kyllä.

  Tosi kaunis kukkaasetelma! Täytyypä tutustua Kukkapalvelu Iirikseen. ->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin kätevää kun voi vaihtaa osoitteen ilman, että kaikki blogista katoaa. Ja oma on aina oma :) suosittelen :)
   Käy ihmeessä tutustumassa, se on sun työpaikkaa lähellä, Myllyssä :) Palvelu on kyllä hyvää!

   Poista
 3. Jee, onnea onnea uusista sivuista ;) <3 Kiva, että ohjeista oli apua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle <3 Olit iso apu :) Syykin selvisi kun tuo Woima ei toiminut eilen...

   Poista
 4. oi kunpa saisin minäkin muutettua monimutkaisen osoitteen pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan Minna vaihtamaan osoite, käy niin kätevästi... jos vaan seuraa ohjeita tarkkaan ;)

   Poista
 5. Heinoa, että sait tehtyä oman osoitteen blogillesi! <3 Itsekin tutkin eilen asiaa, kun on pitkään täälläkin ollut harkinnassa, mutta oma nimeni onkin jo varattu. :P Saa nähdä keksinkö jotain vai jatkanko näin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 No voi harmi kun sun osoite on jo käytössä. Kävin heti kurkkimassa mitä firmoja on kahdella osoitteella mitä sulle ajattelin... höh. Ehkä ne vapautuu jossain vaiheessa...?

   Poista
 6. Oi, mahtavaa! Onnea omasta osoitteesta! :) Nohevoituisinkohan minäkin, hmmmm.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3 siitä vaan sinäkin omaa tekemään...

   Poista
 7. Hieno juttu!! Olisi kyllä kiva siirtää uuteen osoitteeseen.. Eli voiko valita minkä nimen tahansa? Minullakin osoite on edelleen sen vanhan nimen "kotivalossa" -mukaan. Ehkä uusi osoite selkiyttäisi sitäkin.. Paranemisia sulle Laura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Siitä vaan testaamaan Viestintävirastolta kurkkaan onko haluttu osoite vapaana ja sitten voitkin muuttaa osoitteen haluamaksesi :) Sulle uusi osoite olis varmasti mieluinen :)

   Poista
 8. Jee, kippis uusille OMILLE sivuille <3 Ja paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Tuntuu kyllä kivalta vihdoin saada omat sivut :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Ei mitään, tämä on kiva jakaa muillekin :)

   Poista
 10. Minäkin olen tuota kovasti miettinyt, tosi kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo oma osoite on kiva. Pystyisitkö nyt vaihtamaan osoitetta jos haluaisit?

   Poista
 11. Onnea omasta osoitteesta :) Kyllä postaukset päivittyvät ihan normaalisti lukulistoille, niissä vaan on monien tuntien viive, jos ei tallenna uutta osoitetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Mukava kuulla, että postaukset päivittyy silti. Åblogeihin osoite piti päivittää uudelleen, koska sinne ne eivät menneet lainkaan. Onnea sinullekin omasta osoitteesta, tuntuu kyllä kivalta!

   Poista
 12. Hienoa!!! Tuo Beauty of life on saanut meissä kaikissa pientä vipinää liikkeelle. Mä tein ihan samat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mahtava kun jaksoi tehdä postauksen meille, koska ei tuo olisi ollut ihan helppoa ilman kunnon ohjeita. Varsinkaan kun ei ole mikään koodaaja tai muutenkaan ihmeellinen koneen käyttäjä :) Onnea sinullekin omasta osoitteesta :)

   Poista
 13. Onnea uudesta osoitteesta! Itsekin tekisin tuon mielelläni, mutta omasta blogistani tehtävä .fi-päätteinen osoite on jo varattu. Kirjoitinkin tästä joskus aikoinaan, kun joku remppafirma oli ottanut blogini nimen omaksi nimekseen (siinä vaiheessa blogini oli ollut jo useamman vuoden olemassa). Aika kurjaa, varsinkin jos minun luullaan nyt jotenkin liittyvän siihen firmaan tms, mutta ei voi mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voi ei! Tosi ikävää kuulla, että joku firma ottaa blogin nimen käyttöön. Kyllähän sen saa heti googlettamalla selville, että nimi on jo käytössä. Se ei ole kiva kun juurikin kirjoittelet rakentamisesta. Blogit kuitenkin ovat nykyään aika näkyviä ja sinun blogi tuo varmasti myös näkyvyyttä kyseiselle firmalle. Harmi :( Nimeäkään ei mielellään muuta...

   Poista
 14. Onnittelut uudesta osoitteesta! Saman mäkin teen, mahtavaa kun löytyy simppelit ohjeet siirtoa varten. Mä vaan jäin sitten lopulta kuitenkin arpomaan, että pitäisikö samassa rytäkässä vaihtaa koko nimikin... Hetki tässä siis vielä menee ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...