keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Pienen pieni työpiste vuoteen 2015 - ajatuksia iästä


Ihanaa iltaa! Täällä on menty taas hurjaa vauhtia arjen pyörteissä, mutta myös hieman juhlisteltu. Sunnuntaina olleen hääpäivän lisäksi, olemme juhlineet tänään syntymäpäiviäni. Tai no kovin kummoisesti juhlinnasta ei voi puhua, koska työpäivän päätteeksi käytin lapsia normaaliin tapaan yleisurheiluharjoituksissa ja tehtiin normaalit iltarutiinit. Lasten mentyä nukkumaan sain ihanan illallisen rakkaaltani ja se on minulle jo sitä juhlintaa. Ne jotka ovat lukeneet blogiani pidempään tietävät, että me lähes aina juhlitaan hyvän ruoan parissa. Rakkaani on sen verran hyvä kotikokki, joten miksi ei. 

Jälleen voin sanoa sen hyvinkin kuluneen lauseen, miten tämä aika menee näin nopeaa. Täytin tänään 32 vuotta, enkä ole ehtinyt vielä ymmärtämään, että elelen vauhdilla kohti neljääkymmentä. En tiedä onko elämänviisauksia tarttunut mukaan, mutta ainakin se lapsenmielisyys on pysynyt jollakin tavalla mukana. Koen olevani edelleen se sama tyyppi, samoilla arvoilla, kuin olin 25-vuotiaana meidän esikoisen syntymän aikoihin. Tänään juuri eräs ihana vanhempi 97-vuotias rouva ihmetteli miten voin näyttää niin lapselta, olla samaan aikaan kolmen lapsen äiti ja vielä naimisissakin. Itse en kyllä tuohon ensimmäiseen osaa sanoa mitään, mutta kai se ikäkin alkaa hiljalleen näkymään myös minussa. En joudu ihan niin usein enää selittelemään ikääni. Peiliin katsoessa, näen edessäni usein väsyneen naisen sekä äitiyden myötä tulleen muutoksen minussa. Silti olen erittäin tyytyväinen kaikkeen mitä ympärilläni on tällä hetkellä. Saan olla äiti, vaimo, omistaa ihania ystäviä sekä tehdä työtä mistä tykkään. Näkyy se naamassa tai ei :)



Meidän pienen pieni työpiste on saanut ihanan yksityiskohdan, joka on mielestäni aivan täydellinen tilaan. Nimittäin JUTAN by Jutta Tanninen 2015 kalenteri, jonka Jutan sisko Siina Tanninen on suunnitellut. Mielestäni yksinkertainen ja kaunis kalenteri, joka sopii moneen paikkaan. Tilalla ollut kollaasi sai siirtyä hetkeksi syrjään taulun tieltä. Voi kyllä olla, etten malta piilotella kalenteria pelkästään työhuoneessa, vaan kiikutan sen välillä myös tuonne olohuoneen puolelle.

Joko teille on tuttuja Jutan itsensä tekemät tuotteet? Tuo nainen on osaa tehdä kaikkea inspiroivaa ja saa yksinkertaisella omalla tyylillä loihdittua kauniita tuotteita. En voi kuin ihailla!


Nyt tämä synttärisankari toivottaa ikäkriisistä huolimatta teille hyvää yötä! ;)


Laura

45 kommenttia:

  1. Totta. Itselleni tärähtää kohta mittariin 34 ja iästä huolimatta tunnen olevani vielä se nuori likka :) Toki vanhemmuus ja ikä näkyy jo omassa kehossa, mutta haittaako se? Ei. Elämään on löytynyt hyvä tasapaino :)

    Kiva työnurkkaus, meillekin on hakusessa pieni työtila, mutta saas nähdä millon sen saa valmiiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta. Olo on edelleen kyllä paljon nuorempi, vaikka vanha en kai ole vieläkään, mutta toki kaikkea vertaa vain omaan elämään ja omiin ajatuksiin :) Kropassa se alkaa kyllä näkymään, mutta onneksi se ei haittaa. Naaman lörpistyminen ehkä :)

      Työnurkkausta on kiva tehdä. Meillä se on tuollainen aikasta pieni, mutta hyvin toimii. Toivottavasti saat omasi pian valmiiksi!

      Poista
  2. Millainen tuo Hayn tuoli on työtuolina? Pystyykö istumaan kauan takapuolen puutumatta? Entä nojaamaan kunnolla? Osuuko kädet tuolin "käsinojiin" jos kirjoittaa tietokoneella?

    Sori kauhee kysely, mutta olisi itselläkin hinku ostaa samanlainen tuoli, kun sen nyt saa Stockmannilta -20% alennuksella.

    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tosi paljon tuosta Hayn tuolista. Siinä on hyvä istua, eikä ainakaan minun takapuoli puudu, aika usein mulla on tuossa kyllä talja alla. Mies ei niin tykkää työtuolina tuosta, mutta se johtuu siitä et se on 196cm pitkä eli me ollaan hieman eri kokoa :) Se tykkää sellaisesta isosta tuolista, josta selkänojan saa taakse päin :D En ole itse ainakaan huomannut että kädet osuu käsinojiin.

      Onpas vain hyvä alennus, voin suosittela tuolia ja varsinkin tuolla hinnalla :)

      Poista
  3. Meillä olkkari sai vähän isomman työpisteen. Pari konetta pitää mahtua...Kiva tää piste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me tarvittais kans isompi, vaikka tämäkin käy. Mutta ehkä sitten joskus saadaan sellainen isompi johonkin mahtumaan :) Tosin mies tekee siitä ei niin kivan näköisen joten ehkä me tehdään sitten omat työpisteet :) Pitääkin tulla kurkkimaan teidän :)

      Poista
  4. Työpiste näyttää super kauniilta :)

    VastaaPoista
  5. Hyvää syntymäpäivää! Ja täytyy myöntää, että itsekin ajattelin sinun olevan alle 30! :) olet siis kyllä tosi nuorekkaan näköinen, ja hyvähän se "lapsenmielisyys" on säilyttää.. Minäkin olen miettinyt, että toivottavasti minusta ei vielä aikoihin tule vakavaa aikuista! :) ihan mielelläni riehun lasten kanssa lattialla ja olen vähän hassu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Heh... vaikka toisaalta ihmettelen, että miten ihmeessä... ei tuo tule kuitenkaan yllätyksenä :D Joo lapsemielisyys on hyvä säilyttää :) Elämä on näin paljon mukavampaa!

      Poista
  6. Onnea !
    Mä olen "vähän" vanhempi, muttei kyllä tunnu ollenkaan vanhalta 😉.
    Nuo ikänumerot vaan joskus säpsähdyttävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana kuulla, että olo ei muutu tässä tulevienkaan vuosien varrella :) Joskus noita numeroita pysähtyy ihan miettimään... ehkä tuon 97-vuotiaan nuorekkaan rouvan sanat jotenkin jäivät pyörimään mielessäni :)

      Poista
  7. Hyvää syntymäpäivää. Ikä mietinnät kuulostivat hyvin tutuilta
    Työpaikallani minua luultiin "teiniäidiksi" ennenkuin mainitsin että olen jo yli kolmekymppinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Niin usein saan kuulla, että miten voit olla jo äiti... sitten suu loksahtaa auki kun kerron lapsia olevan kolme :D heh... Hämmentäminen on toisaalta aika kivaa. Tai sitten ihmiset sanovat noin kohteliaisuuttani ja minä vaan uskon kaiken :D

      Poista
  8. Onnea synttäreiden johdosta! Itsekin oon pohtinut jonkin verran tuota ikä-asiaa, eikä sille mitään voi, sitä tulee vaan kokoajan lisää. Lapsen myötä yöt ovat olleet katkonaisia ja kokonaista yötä en ole nukkunut kohta kolmeen vuoteen, en yhtäkään. Omasta mielestäni olen niin väsyneen näköinen, muut luulee alle kolmikymppiseksi, hyvä niin! Yritän olla sinut ikäni kanssa, enkä siitä yleensä halua puhua mutta olen miettinyt että miksi niin. Ehkä siksi että olen miestäni yli 10 vuotta vanhempi, tänä vuonna jo 39! Hui, sanoin sen ääneen :D

    P.s. Ihana kalenteri, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira <3 Ei näille vuosille voi mitään ja vaikka mulla on vielä aikaa neljään kymmeneen, niin aikasta nopeaa tämä aika tuntuu menevän. Varsinkin kun lapset ovat pieniä. Ei meillä ole mitään hätää, ikä on vain numeroita ja sitä tässä kaikessa aina välillä pysähtyy miettimään. Turhaa joo, mutta törmään asiaan niin usein, etten voi olla asiaa miettimättä :)

      P.s. kalenteri on niin hieno!!!

      Poista
  9. Onnea vielä tätäkin kautta rakas! Pöh, sä lähentele mitään neljääkymppiä vielä ! Sitku alkaa olee 36 ni sit voi puhua 40:stä! Okey?

    #kriisi #tänävuonna36 #apuuuuva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru <3 tiesin, että kuulen tämän vielä... mutta kyllä se tällä vauhdilla vaan kovaa vauhtia lähenee... olinhan ihan just 22 ;) Lupaan etten tästä joka vuosi puhu, ainakaan paljoa :D

      #sielläsiis #toinen #babyface :)

      Poista
  10. <3 kalenteri sopii täydellisesti sun työpisteelle! Ja onnea!!! <3

    VastaaPoista
  11. Onpas harmoninen työpiste ja ikä on vaan numeroita. On iahan vanheta ja viisastua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 niin totta kyllä, ehkä se viisastuminenkin sieltä tulee ;)

      Poista
  12. Onnittelut, olet vielä nuori! Näkyipä ikä ulospäin tai ei niin se mikä merkkaa, on asenne ja elämänkokemus. Eikä kannata vielä kriiseillä, katsellaan sitä sitten viidenkympin lähestyessä...tai ei ehkä sittenkään. Ei se auta kuitenkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu <3 Sinä sanoit niin hyvin!!! En ole ikinä kriiseillyt, mutta nyt se vähän nosti kyllä päätään. Uskon, etten sitä jaksa enää kovin alkaa murehtimaan. Varsinkaan kun te täällä mulle järkeä päähän taotte :)

      Poista
  13. Kalenteri on tosi ihana! Sopii täydellisesti työpisteeseen! Ja sä kyllä oikeasti näytät kauniilta ja nuorelta♥♥♥ Niin ja ihan loistavaa, että mies osaa tehdä herkkuruokia:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi <3 erityisesti noista kauniista sanoista!
      Tykkään kyllä tuosta kalenterista tosi paljon! Ja myös noista miehenherkuista <3

      Poista
  14. Halirutistus synttärisankarille! <3 Olet kyllä tosissaan niin nuoren ja simpsakan näköinen, että oksat pois! Hoksasin vähän aikaa sitten itsekin, että ajatusten kehittyminen on jäänyt jonnekin plus kaksikymppisen tasolle - sitä ennen ajatuskulut kehittyivät ja muuttuivat selkeästi, mutta tietyn vaiheen jälkeen mieli on asettunut "perustilaan". Tuntuu siltä, että voisin olla tämä sama tyyppi näillä samoilla aivoituksilla kuusikymppisenäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 Minusta tuntuu ihan tuolta samalta, jotenkin koin kasvavani kovasti tuossa 20-25 ikävuosien aikana, puhumattakaan ajasta ennen sitä, mutt sitten on tämä kehittyminen jäänyt jotenkin samalle tasolle. Tuntuu etten ole muuttunut henkisesti yhtään. Ehkä jollakin tasolla, mutta toisaalta taas ei. Ehkä se ainainen 25 ei olekaan ihan puppua :D

      Poista
  15. Tää kalenteri on kyllä tosi kiva ja oon ihastellut sitä aiemminkin. Vielä en oo vaan meiltä keksinyt sille sopivaa paikkaa. Avoimen tilan ongelmia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kalenteri on tosi kiva. Uskoisin et se sopis teillekin. Tosin olen ehkä maailman huonoin neuvomaan taulujen paikkoja, koska meillä usein taulut odottaa paikkaansa aika kauan ja seinät on tyhjinä. Tämä tosin on kyllä kiva nojailemassa jonkin lipastonkin päällä.

      Poista
  16. Onnea syntymäpäivän johdosta! Itse olen saman ikäinen (piti ihan laskea, että olenko jo täyttänyt 32 vai täytänkö vasta tänä vuonna ja ellen väärin laskenut, niin täytin jo ennen joulua :D ), enkä myöskään osaa sisäistää sitä, että 40 lähestyy pikku hiljaa. Minua on myös aina luultu paljon nuoremmaksi ja varmasti pidetään suurinpiirtein teiniäitinä, kun taas maha pystyssä liikun kahden lapsosen kanssa. :D Mutta kyllähän minulla nuo neljän vuoden huonosti nukutut yöt naamassa näkyvät väkisinkin, eikä sitä enää niin nuori ole, vaikka itseään ikinuorena pitääkin. :) Eipä siitä iästä tosiaan kannata stressata, ne on vaan numeroita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Niin totta, ikä on vain numeroita. Joku näyttää vanhemmalta ja joku nuoremmalta. Ja varmasti tämäkin kelkka kääntyy kun sen neljänkymmenen ohitan... :)

      Poista
    2. Siis ohitetaan :) Tsemppiä sullekin arjen kiemuroihin. Nuo vähemmän nukutut yöt kuulostaa tutuilta :)

      Poista
  17. Myöhästyneet onnittelut! Minua on aina pidetty myös nuorempana kuin olenkaan. Tai siis pidettiin, kunnes ensimmäinen rakennusprojektimme vanhensi minua vuodessa kymmenen vuotta! Ikä alkaa kyllä tuntua kun oikeasti ollaan lähempänä neljääkymmentä... Ja siitä näen että olen vanhentunut, kun katselen esikoistani joka on nyt 18. Silloin sen ikäisenä sitä kuvitteli itse olevansa niiiin aikuinen, mutta nyt tuon ikäinen on kyllä minun silmissä vielä ihan lapsonen :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde <3 Rakennusprojekti varmasti vanhentais muakin ja just totesinkin, että sitten kun oikeasti alan lähestymään tuota maagista neljääkymppiä, varmasti alkaa mulla ikä näkymään. Sellaista tämä on...aina sitä jostain murmuttaa... heh :)

      Poista
  18. Suuret suuret onnittelut synttäreiden johdosta <3 Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  19. Ihanaa (myöhästynyttä) syndeonnittelua ja hääpäiväonnitteluita myös. :)
    Jutan duunit on kyllä ihania ja niin on kyllä hänen siskonsakin kalenteri upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuplasti <3 Jutan jutut on niin ihania, naisella on vaan sit taitoa tehdä kaikkea kaunista <3

      Poista
  20. Tosi kivan näköinen pöytäkokonaisuus! Onko jalat ikean? katselin viime viikolla siellä tuommoisia ja meinasin ostaa, mutta jäi vielä harkintaan :) Kuinka pitkä pöytälevy teillä on tuossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jalat on tosiaan ikean Lerbergit ja pöytälevy tais olla se Linnmon 100x60 pöytälevy. Tuohon tilaan kun ei oikein iso levy mahdu. Edullinen kokonaisuus siis kaiken kaikkiaan :) Suosittelen :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...