torstai 19. maaliskuuta 2015

Käyttödesignia


Aina se on esillä, paraatipaikalla keittiössä, kaikkien kauniiden esineiden ja astioiden keskellä. Ja aika usein jokin mättää... 

Olin siis niin mielissäni kun Lotus otti minuun yhteyttä ja kysyi haluaisinko tutustua heidän uutuuteen Lotus Emilia Design Music by Kasmir -talouspyyhkeeseen. Ja miksikö en olisi halunnut...? Kuulosti jo ennalta enemmän minun näköiseltä paperilta.


Enkä ollut väärässä. Nyt on markkinoille tullut kerrankin yksinkertainen ja kaunis paperi, joka yksinkertaisuudellaan saa ainakin minut vakuutettua. Olen aiemmin usein valinnut perinteisen valkoisen lisäksi iloisen ja hauskan Virkkukoukkusen, mutta nämä Kasmirin graafiset kuosit nousivat heti suosikeikseni. Kasmir kertoo kuosien heijastavan asioita, jotka ovat lähellä hänen sydäntään. Näitä ovat musiikki, kokkitausta, suhde ruoanlaittoon sekä Kallio, jossa Kasmir tällä hetkellä asuu. 


En voinut vastustaa papereiden kuvaamista useammastakin kuvakulmasta (tiedän, liian monta :D). 




Mukavaksi yllätykseksi paketista paljastui myös Kasmirin uusin levy AMK Dropout, jota olenkin kovasti kuunnellut Spotifysta. Tämä on siis erittäinkin tervetullut meidän levykokoelmaan.


 Kiitos Lotus mukavasta paketista!



Joko olette nähneet näitä Kasmirin kuoseissa olevia talouspapereita? Mitä mieltä olette?



27 kommenttia:

  1. ;) Meille tuli samainen paketti ja tosi kiva kuosi ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin kiva, paketti oli kyllä mukava yllätys. Käyttöön menee ;)

      Poista
  2. Onpa tosi kivan näköiset, ihanan raikas ja vaalea :) Aurinkoista päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa vaaleudesta ja juuri tuosta designista! Ihanaa aurinkoists loppuviikkoa <3

      Poista
  3. Näyttää hyvältä ja hienoa, että vihdoin on tullut sellainekin talouspaperi, joka on graafinen kuvioiltaan eikä se ole sinisten ja punaisten kuvioiden täyttämä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Johan niitä sinisen ja punaisen seloituksia onkin ollut... Minusta hienoa, että näinkin tavallisessa joka kodista löytyvästä paperista on uupunut ne kauniit ja yksinkertaiset versiot!

      Poista
  4. Tosi kiva paketti :) Eikä noita kuvia ole liikaa, niin hassusti ajateltu että voi paperistakin saada noin kauniita ja herkkiä kuvia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin nikn kiva! Minusta näistä olisi saanut vaikka kuinka monta kuvaa, mutta hiukan hillitsin itseäni enkä laittanut kaikkia tänne :) minusta on just parasta nauttia näin yksinkertaisista arkisista jutuista, joihin kaikilla on varaa, koska jokainen näitä muutenkin ostaa <3

      Poista
  5. Jostain kautta löysin tänne blogiisi ja lukijaksi jäin :) Niin ihanan seesteinen tunnelma kodissasi! Tervetuloa vastavierailulle www.pienilintukoto.blogspot.fi :) Aurinkoa loppuviikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kauniista sanoistasi! Tulen oikein mielelläni vastavierailulle! Kiitos kutsusta :) toivottavasti viihdyt jatkossakin blogini parissa! Oikein paljon aurinkoa myös sinun viikkoosi!

      Poista
  6. Ääh, just ostettiin valtava säkillinen valkoista paperia. Oon aina (tai niin kauan, kun mulla on ollut oma keittiö) ihmetellyt, miksei talouspaperista voida tehdä kaunista. Tätä täytyy saada!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih! Ehkä se valkoinen oli tarjouksessa, sillä voi lohduttautua ;) niin kauan oln samaa ihmetellyt ja napannut aina vaan sitä valkoista mukaan. Just muistin, että mun isä tais jokin aika sitten tuoda meille jotain kukallista. Sitä pidettiin kaapissa piilossa :D

      Poista
  7. Kivan näköinen paketti tuli. Noita sitten ostaan ko paprut loppu, raskiikohan noita käyttää edes :)?

    Muuttuvakotini Päivi S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kauniita ja käytettäväksihän nämä on tarkoitettu. Arjen luksusta kun paperikin on kaunista! <3

      Poista
  8. No jopas on kivan näköiset paperit!! Noita ei tarvitsekaan minnekään piilotella :D Täytyy hommata noita oitis meillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin. Ei tarvitse enää piilotella! Saa olla rauhassa parastipaikalla ja vielä saa hieman ihastellakin <3 suosittelen :)

      Poista
  9. Vastaukset
    1. :) mukavaa vauhtelua aiempiin, toivottavasti tällaisia tulee lisää jatkossakin :)

      Poista
  10. Tykkään. Mikäs paperirullateline sieltä pilkistää, näyttää kivalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaaminen vähän venynyt. Anteeksi! Paperiteline on Majamoon designia. Nuo on tosi kauniin yksinkertaisia!

      Poista
  11. Onpas kivoja papereita, näitä varmaan eksyy meidänkin keittiöön. =) Niin ja kiva että löysin tänne sinun blogiisi jokin aika sitten, niin on valloittavia kuvia ja juttuja. =) Sain aikaiseksi itsekkin vastikään perustettua blogin, joten saa käydä kurkkimassa myös siellä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihania, juuri sellaisia mitä itse ainakin olen kaivannut. Toivottavasti vastaavanlaisia tulee jatkossakin tuotantoon! Mukava kuulla, että löysit tänne blogiin ja tykkäät. Pitääkin tulla vastavierailulle :)

      Poista
  12. Oho jäi se osoite laittamatta tohon edelliseen kommenttiin. =) willaalina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. En ole vielä nähnyt noita ihanuuksia. Kerrankin jotain hillityn kaunista tuolta rintamalta, eikä aina niitä riemunkirjavia kukkia! Hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tällaisia kuoseja olen itsekin kaivannut, juurikin niiden kirjavien tilalle :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...