tiistai 17. maaliskuuta 2015

Yksinkertainen asetelma - Arvonnan voittaja


Olohuoneen lipaston päälle tulee tehtyä erilaisia asetelmia tämän tästä. Viikonlopun kauppareissulla kävin hakemassa Iiriksestä kivan oksan, jonka nimeä en enää harmi kyllä muista. Tällä kertaa asetelma onkin aika yksinkertainen. Maljakoksi otin vanhan rikkimenneen pumppupullon, jonka olen säästänyt kaiken varalta. Se on minusta kivan yksinkertainen tällaisille oksille.  Olen tänään koko päivän pötkötellyt sohvan uumenissa ja lähinnä nukkunut. Pitikin mennä ja sairastua juuri näin lasten synttäreiden alla. Kaikki vielä tekemättä, mutta elättelen toiveita, että ehdin saamaan kaiken valmiiksi ennen viikonloppua. Lepäilen vielä huomisen ja sitten toivon olevani valmis taas töihin ja viikonlopun juhlintoihin.


Nyt olen suorittanut arvonnan Turun Messukeskuksen Taide- ja Antiikki- ja Kädentaitomessuille, jotka ovat jo nyt viikonloppuna.

 Jotta saan liput toimitettua kaikille voittajille mahdollisimman nopeasti, otan heihin henkilökohtaisesti yhteyttä.


Näillä messuilla tullut joka kevät käytyä ja taas on tarkotus mennä, josko tällä kertaa sit ilmaiseksi jos onni sattuis kerrankin potkimaan. :)
morsiosorsa@gmail.com


mukana! :) / killikis@gmail.com

Mukana lippuarvonnassa.. Päästäisiin taas äipän kanssa perinteeksi muodostuneelle messuvisiitille. es.jokinen@gmail.com


Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea voittajille!!!8 kommenttia:

 1. Onnea voittajille :)

  VastaaPoista
 2. Kiva yksinkertainen asetelma :) ja ihana tuo pullo, kannatti säästää :) Mie kans virittelen tuon tuosta asetelmia ja niistä saa nopsaa erin näköistä huoneeseen. Hauska tuo palli, en ole koskaan nähnyt missään tota.
  Toivottavasti olo on helpottunut ja pääset ns. elävien kirjoihin :)

  Muuttuvakotini Päivi S

  VastaaPoista
 3. Yksinkertainen on kaunista <3

  VastaaPoista
 4. Kaunista yksinkertaista. Mutta tuo jakkara... Haluan! Saanko udella mistä sen olet hankkinut, aivan ihana ja sopisi varmasti meidänkin kotiin <3

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää!
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. Ihana asetelma :)<3

  Paranemista <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...