tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kaksi kaunotarta lisää


Vihdoin ne löytyivät, juuri ennen muuttoa, nimittäin kaksi puuttuvat tuolia. Sain yhteydenoton huhuilujeni jälkeen ja eteeni tupsahti kaksi TON-tuolia. Voitte varmaan kuvitella kuinka innoissani näistä olin ja olen siis edelleen. Hintakin oli halpa, joten ostopäätöstä ei tarvinnut kauan miettiä. Nämä kaksi tuolia tulevat saamaan samaisen värin kuin neljä uutena ostamaani TON-tuolia, eli niistä tulee mustia. Sitten joskus kun niihin puuhiin ehdin. 


Oli mukava huomata tuolien olevan samanlaisia kuin aiemmin uutena ostamani TON-tuolit, koska yhtenäinen ilme on alkanut enemmän ja enemmän kiehtomaan. Olen kyllä tyytyväinen myös muihin wieniläistuoleihin joita meiltä löytyy, mutta pari tuolia oli vielä hakusessa.

Näistä kahdesta löydöstä puuttuu vanhan mallin mukaisesti sivulla olevat lisätuet, jotka on lisätty myöhemmin tuotanton tulleisiin tuoleihin, jotta ne olisivat kestävämpiä. Muuta eroa tuoleissa ei olekaan. Meidän mökin vanhat TON-tuolit ovat siis juuri tällaiset sivutuettomat ja ovat ainakin mökkikäytössä kestäneet hyvin.

Olen siis supertyytyväinen, että vihdoin meillä on pöydän ympärillä kahdeksan tuolia ja lisäksi yksi varatuoli, jota voimme hyödyntää jossain muualla. Ja kun tätä haaveilua aina on, niin olisihan se kiva joskus löytää vielä ne kaksi puuttuvaa aitoa TON-tuolia, mutta se jää vielä nähtäväksi. 


Lomalla on taas tapahtunut kaikkea kivaa, mutta niistä voin kertoa myöhemmin lisää. Lomakuvia ja muita kuvia lisäilen myös Instagramiin, joten sinne voi klikkailla itsensä seurailemaan. Minut löytää sieltä nimellä heinassaheiluvassa. Arvonnan teen mahdollisimman pian, jotta saadaan selville voittaja :) Kiitos kaikille osallistuneille!


Oikein mukavaa viikkoa <3


11 kommenttia:

  1. Ihanat tuolit! Näihin ei varmasti koskaan kyllästy. Löysin juuri inspiroivalta vaikuttavan blogisi Instan kautta ja aloinkin juuri seuraamaan. Tervetuloa myös vastavierailulle, minullakin arvonta eka arvonta käynnissä, mittarissa tosin vasta 0,5v :D Iloista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Ooh, tahtoo kans! <3 Ihanaa, että sinulla on onnistanut näiden kanssa!

    VastaaPoista
  3. Upeat löydöt! Ruskea-musta-valkoinen näyttää ihan superhienolta yhdistelmältä :)

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...