perjantai 3. heinäkuuta 2015

Auringonlasku rannalla


Auringonlaskut ovat täällä upeita ja niitä tulee joka ilta ihasteltua parvekkeelta tai missä me ikinä olemmekaan. Päätimme pari iltaa sitten kävellä rannalle katselemaan auringonlaskua. Pienin istahti samantien hiekan keskelle ja isommat ihastelivat rannan tuntumassa isoja aaltoja. Siinä menikin aika kauan vain ihastellessa merta ja aurinkoa. Pienin nyt ei päässyt hiekasta pidemmälle, mutta nautti hänkin omalla tavallaan.


Aika vähän tuli itse auringonlaskusta otettua kuvia, koska innostuin kuvaamaan lapsia. Mieskin astui kameran taakse ja otti minusta ja lapsista kivoja kuvia. Emme olleet todellakaan ainoita kameran kanssa heilujia rannalla, koska moni muukin oli tullut samoihin puuhiin. Yksi ammattikuvaaja halusi nähdä millä minä olin kuvailemassa ja käsimerkeistä oletin kamerani olevan ihan kelpopeli :)Alkaa olla jo pientä haikeutta ilmassa, koska kotimatka lähestyy. Toisaalta tekee mieli tulla jo Suomeen, mutta täytyy myöntää, että muuttolaatikoiden purkaminen ja sääsket eivät kuulosta kivoilta. Tosin ensi viikko on niin kiireinen ja ohjelmaa täynnä, että kaikki kotiasiat ja ehkä myös ne sääsket siirtyvät viikolla eteenpäin. Kaikkea kivaa on tiedossa!


Oikein ihanaa perjantaita <3


20 kommenttia:

 1. No voi awww mitä kuvia ja fiiliksiä!! ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 tällaisista hetkistä perheen kanssa nauttii!

   Poista
 2. Aww! Mamma ja hänen aarteet <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat <3 Hirmu ikävä teitä <3

  VastaaPoista
 4. Oi wau, ihania kuvia, kauniita ja tunnelmallisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna <3 mukava kuulla että tykkäät kuvista!

   Poista
 5. Ihastuttavia kuvia <3 Ihania viimeisiä loman hetkiä ja tervetuloa kotiin Suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 täällä vielä nautiskellaan hetki ja sitten Suomea kohti. Saa nähdä miltä tuntuu tulla takaisin, ehtinyt tottua tähän aurinkoelämään, heh :D

   Poista
 6. Ihania kuvia <3
  JEE -ENSI VIIKOLLA NÄHDÄÄN!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 niin mahtavaa ens viikolla nähdä!!!

   Poista
 7. Näyttää niiiiin kauniilta<3 Tervetuloa takaisin Suomeen! Nyt on täälläkin onneksi kesä kauneimmillaan:) Parin päivän päästä nähdään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tulee kyllä jännä ens viikko, kaikkea mukavaa! Ensin käyn vaan "heittämässä" lapset pohjoiseen :D pikku ajomatka :)

   Nähdään ens viikolla, useampaan otteeseen!!

   Poista
 8. Ihanat kuvat teistä! Kaunista, olis niin kiva katsella auringonlaskua merelle! Jospa sen kalajoella tänä kesänä vielä näkisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 vielä hetki nautitaan ja sitten kotia kohti. Kalajoelle oliskin kiva päästä, se on tosi ihana paikka.

   Poista
 9. Wau kuinka upeita kuvia!! <3

  VastaaPoista
 10. Ihania ootte siellä rannalla, varsinkin tuo kuva, missä olet kaikkien pienten kanssa. <3 Tervetuloa takaisin Suomeen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...