lauantai 25. heinäkuuta 2015

Voi mikä herkku


Törmärsin eilen todella herkulliseen ohjeeseen Hetkiä Maalla -blogissa. Jenna oli napsinut niin herkullisia kuvia, jotka saivat veden kielelle. Pakkohan ohjetta oli heti kokeilla ja yrittää ikuistaa oma tekele kuviin. Kyseessä on mustikkainen banoffee, joka on ilmeisesti supersuosittu. Itsehän en ollut koko jälkiruoasta / kakusta koskaan kuullutkaan ja pikaisella googletuksella minulle selvisi, että kyseessä on amerikkalainen banaanikinuskikakku, josta Jenna oli taikonut oman maukkaan mustikkaversion.




En tajunnut ostaa digestive keksejä, joten sovelsin ohjetta sen verran, että tein pohjan murotaikinasta. Ehkä siis nyt pilasin minun banoffeen tällä sooloilulla, mutta oikein hyvää siitä tuli näinkin. Mustikoidenkin etsiminen oli oma juttunsa. Kierreltiin lasten kanssa mökin lähimetsiä etsimässä mustikoita piirakkaan ja eihän me löydetty mustikan mustikkaa. Ei se auttanut kuin kurvata kauppaan ostamaan pensasmustikoita. Meidät oli ilmeisesti bongattu metsästä, nimittäin ystävällinen herrasmies totesi kaupassa meidän mustikkasaaliin vihdoin löytyneen :D


Iso kiitos kaikista kommenteistä edelliseen postaukseen. Sitä on vain niin mukava huomata kuinka hyvä henki blogimaailmassa on ja kuinka pienilläkin sanoilla voi saada toiselle hymyn huuliin. 
Kiitos <3

16 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköinen luomus! Banoffee on minulle tuttu, kun sitä olen kerran kyläreissulla maistanut (miksiköhän jäänyt itsellä tekemättä??). Tuo mustikkainen versio kuulostaa ja näyttää niin maukkaalta, että taidanpa kokeilla minäkin :) Enkä usko, että murotaikina tuota pilaa, se voi olla jopa parempi niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä niin makean hyvää herkkua. Montaa palaa ei tarvitse, koska on sen verran makeaa, mutta niin hyvää :) Murotaikina sopi kakulle kyllä hyvin. Ei tullut lainkaan huono.

      Poista
  2. Oi miten herkullisen näköinen versio! Näissä resepteissä on se kiva puoli, että niitä voi tuunata melkein loputtomiin :)
    Juu amerkkalainen herkku tuunattuna suomalaisella supermarjalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sun kakkuvinkistä! Minun oli heti pakko kokeilla reseptiä. Mukava jakaa muillekin hyvä ohje.

      Näitä voi kyllä tuunailla loputtomiin ja tämä mustikkaversio oli kyllä todella hyvää. Seuraavan kerran me varmaan puolitetaan kondensoitu karamellisoitu maito. Sitten sitä voisi syödä useamman palan :D nyt oli todella makeaa ja niin hyvää, että oli parempi pysytella yhdessä palassa :)

      Poista
  3. Voihan nam! Tuota maistaisin mielelläni eli täytyypä laittaa kokeiluun. Ihanat kuvat! <3

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Todella hyvää ja jos haluaa jotain oikein makeaa... tässä on vastaus siihen :P

      Poista
  4. Täytyypä pistää idea "korvan taakse". Tällä viikolla pitäisi leipoa töihin lomallelähtöpullaa enkä vielä ole päättänyt mitä teen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitahan sinne. Tämä on kokeilemisen arvoinen ohje. Minäkin aina leivon ennen lomalle lähtöä jotain töihin. Tänään kyllä kävin ihan vain ostamassa pullaa uusille työkavereille :)

      Poista
  5. Namskis, mikä herkku... mä en edes uskalla alkaa tekemään tuollaista, koska jäisin siihen varmaan ihan koukkuun:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Namskis tosiaan... tämä on todella makea herkku ja vie kielen mennessään. Sen perässä on iso varoitusmerkki! :D

      Poista
  6. Voi, että oli varmasti herkkua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin hyvää <3 Ihana nähdä sinua täällä!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...