lauantai 26. syyskuuta 2015

Itse suunniteltu matto


Olen pitkään ihastellut huopapalloista tehtyjä mattoja. Mattojen pehmeys ja kauneus välittyy ainakin minulle kuvien kautta ja tästä syystä olenkin haaveillut pääseväni joskus kokemaan miltä tällainen matto tuntuu omien jalkojen alla. Ja onhan se vain aika huimaa, että huopapallomatot tehdään käsin pallo pallolta, alusta loppuun saakka. Olinkin erittäin otettu saatuani sähköpostia Sukhimatot.comilta. Pääsin ihan luvan kanssa tutkimaan kuvia tarkemmin ja suunnittelemaan itselleni oman maton toiveideni mukaisesti. Niin mahtavaa!HuopaPalloMaton sivuilla on ohjelma, jonka avulla asiakas saa suunnitella itselleen haluamansa värisen ja kuvioisen suorakaiteen muotoisen maton. Näin jokaiselle varmasti löytyy se the matto, jonka itselleen haluaa. Palvelu huomioi näin vielä paremmin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet.


Materiaali on tarkoin valittua korkealaatuista Uuden Seelannin villaa, joka on värjätty luonnollisilla väreillä, välttäen kemikaalijäämiä. Lisäksi villan pinta käsitellään suoja-aineella, joka hylkii vettä ja likaa. Matot valmistetaan käsityönä Nepalissa ja jokaisen maton takana on nepalilainen nainen, joka saa työstään reilun palkan. Näin pystytään auttamaan naisia oikeasti ansaitsemaan työstään rahaa perheensä elättämiseen. Jokainen joka tilaa itselleen nepalilaisen huopapallomaton, saa tietää juuri sen oman maton tekijän nimen, joten matto tosiaankin on yksilöllinen ja tämän kyseisen naisen taidonnäyte.


Minulla oli aika nopeaa selvillä minkälaisen maton meille suunnittelisin. Toki värien valinnan kanssa pähkäilin tovin, jos toisenkin. Tavoitteena oli kuitenkin ajaton ja pitkäikäinen matto, joka saa kokea meidän kanssa monen monta seikkailua. 


Nyt täällä sitten jännityksella odotellaan uuden maton saapumista. Olen jo saanut mailia Nepalista ja tiedon kuka mattoni on tehnyt, jännää! Mukavaa nähdä oma suunnitelma toteutuneena ja päästä tassuttelemaan maton päällä <3Onko teillä kokemuksia näistä ihanuuksista?*Postaus on toteutettu yhteistyössä Sukhimatot.comin kanssa
'

8 kommenttia:

 1. Ei ole kokemusta, mutta tosi ihanilta näyttävät ! Nyt minuakin jännittää, että millaisen suunnittelit

  VastaaPoista
 2. Jee, sitten enää odotellaan että matto pääsee perille asti, että saadaan nähdä, millainen siitä tulikaan!

  VastaaPoista
 3. Olen vain päässyt hypisteleen :) ja ihanalta näyttää, ovat ihanan pehmeitä jalalle. Tein lastenhuoneeseen tässä sisustussuunnitelman ja sinne laitoin tämän huopapalamaton, pitääpä sanoa asiakkaalle, että voi ite suunnittella mieleisensä maton :)

  Kivaa sunnuntaita sinne:)

  VastaaPoista
 4. Huopapallomatot<3 Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kauniita ovat! Pitääkin käväistä nettisivuilla kurkkaamassa tarkemmin :)

  VastaaPoista
 6. Oih miten kauniita! Odottelen kuvia teidän matosta, kun saatte sen!

  VastaaPoista
 7. Oi mikä tilaisuus! Itsekin olen noita ihaillut. Odotan innolla, millainen matto teille tulee. :)

  VastaaPoista
 8. Vau, kuulostaa mahtavalta! Ihana saaha tuollainen matto kotiin, jolla ihan oma tarina. :) ja nuo kuvissa olevat ainaki näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...