perjantai 25. syyskuuta 2015

Vihdoin kotona


Ah mikä tunne olla kotona! Kolme viikkoa reissun päällä alkoi putkeen alkoi olla jo aika kova suoritus, varsinkin ilman perhettä. Onneksi viikot menivät todella nopeaa upeiden kurssikavereiden kanssa opiskellessa. Nyt olen ehkä aavistuksen fiksumpi ja filmaattisempi ;) Opeteltavaa vielä riittää, koska edessä on vielä uusi kahden viikon jakso tenttien kera. No onneksi sinne on nyt hetki aikaa. 

Pääsin kotia eilen illalla ja tänään olinko jo päivän töissä. Kotiin päästyä olen oikeastaan vain leikkinyt lasten kanssa. Tosi ihanaa. Ehdin kyllä vähän siivoilla ja pestä pyykkiä, mutta nyt sitä tekee niin mielellään. Akut on tavallaan ladattu arkea varten, vaikka viikot ei mitään helppoja ole ollutkaan.Tänään annoin kameran olla vielä ihan rauhassa ja löysin muutaman kotikuvan koneelta. Samalta täällä edelleen näyttää (jos ei perussotkuja lasketa mukaan). Tosin arvaatte varmaan miltä nuo kukat näytti näin kolmen viikon jälkeen. Samoilla paikoilla ne oli edelleen, mutta ei kyllä noin nättinä :) Tämä meni nyt vain kuulumisten jakamiseen, mutta ehkä tämä sallitaan näin kotiinpaluun kunniaksi :) 


Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!


20 kommenttia:

 1. Koti on vaan paras paikka, kolme viikkoa on melko pitkä aika olla erossa lapsista <3 kivaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on vain noin, koti on paras paikka ja on täällä vaan ihanaa olla <3 kauheinta oli olla lapsista erossa. Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Huh, hienosti olet jaksanut, pitkä aika olla viikot erossa perheestä. Ihanaa kotiinpaluuta ja leppoisaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh todellakin, aika meni onneksi tosi nopeaa, nyt saan koko ajan olla huomion keksipisteenä ja touhuta lasten kanssa <3 kiitos, ihanaa sunnuntaita teillekin!

   Poista
 3. Wautsi! Ihanaa, että olet päässyt kotiin <3. Mä luulin tossa aiemmin, että olit jo himassa, mut käsitin väärin :).

  Nauti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa <3 olin viime viikonlopun perheen kanssa mökillä, mutta en vielä kotona. Sillon saatiin onneksi olla yhdessä! Täällä niin nautitaan!!!

   Poista
 4. Ihanat kotikuvat! Kolme viikkoa on tosi pitkä aika olla poissa kotoa. Minulle riittää viikko ja sitten on jo mukava palata kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 on kyllä ihanaa olla kotona! Joo olishan mullekin riittänyt ja olis ollut mukavaa opiskella omassa kaupungissa mut nyt piti matkustaa vähän kauemmas :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia kauniista kodista♥

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kun koti aika alkoi <3 varmasti oli pitkä aika!

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllö liian pitkä aika, opiskelu oli kyllä mukavaa ja kun tietää, että siitä on töihin valtava hyöty niin pakkohan se on käydä vaikka sitten joutuukin oleen pois.

   Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 7. Kolme viikkoa onki pitkä aika olla perheestä erossa ja varmaan ihana olla kotona. Koti on aina kuitenki se paras paikka.
  Mukavaa viikonloppua sinne perheen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkääkin pidempi aika, ei sitä edes nyt ymmärrä. Onneksi aika meni nopeaa ja puhelimet on keksitty :) nyt täällä nautitaan perheestä ja tehdään arkisia juttuja <3 mukavaa viikonlopun jatkoa teillekin!

   Poista
 8. Tervetuloa kotiin! Koskas tulet vierailulle? Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Olispa vain mukavaa tulla teille kylään. Pitää sopia päivä nikn treffataan :) mukavaa viikonlopun jatkoa!!!

   Poista
 9. Tervetuloa kotiin ja onpas siellä upeat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 nyt on ihana nähdä tätä ihan livenä, ei vain kuvien välityksellä :) :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...