maanantai 21. syyskuuta 2015

Selkeitä helmiä


Vielä kerran on pakko palata Habitare -messujen pariin, sillä muutama helmi on vielä esittelemättä. Kannustalo yhdessä Asun -lehden kanssa oli rakentanut keskelle messuhallia Ladon omalla pihapiirillä ja pihasaunalla. Kohde oli koko messujen ehdoton vetonaula. Enkä yhtään ihmettele, että osasto oli valittu messujen parhaaksi. Ulla Koskinen oli saanut loihdittua sisustuksen kutsuvaksi ja harmooniseksi. Mustan puhuvat pinnat olivat kameralle haaste, mutta onneksi onnistuin nappaamaan sisustuksesta muutaman onnistuneen kuvan. Myös Deko -lehden osasto oli tänä vuonna kutsuva ja onnistunut kokonaisuus. Sisustus oli Piia Kalliomäen käsialaa ja mielestäni kerrassaan upea. Osasto oli täynnä kauniita yksityiskohtia ja erityisesti pidin siitä, että suurin osa käytetyistä tuotteista oli kotimaisia.
Messut olivat mielestäni antoisat ja nähtävää olisi riittänyt useammalle päivälle. Jos jotain toiveita saan esittää, jatkossakin toivon tämän tyyppisiä osastoja, joihin on selkeästi panostettu ja yksityiskohtia on mietitty. Itse ainakin löysin monia uusia kivoja juttua jo vain sen takia, että tuotteet olivat hyvin esillä.


Toivottavasti sait näistä messupostauksista ripauksen inspiraatiota oman kodin sisustamiseen!


Tässä vielä aiemmat messupostaukset: 

12 kommenttia:

 1. Samoja suosikkeja myös täällä :) Huomaa, että perinteiset "lattiamatto-takaseinä-ständi-rolluppi" on pikkuhiljaa jäämässä taakse. Onneksi! Messuosasto kun voi oikeasti olla myös niin paljon muuta! Mä taas en onnistunut muuten saamaan oikein yhtään hyvää kuvaa Ladosta, ja se kyllä harmittaa. Mutta onneksi näihin tunnelmiin voi helposti palata muiden blogeissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin jo messuilla et sä oot varmaan näitä kans ihastellut, olisin halunnut päästä sun kierrokselle :) onneksi ne perusosastot on jäämässä pois mut niitä näkee edelleen aivan liikaa, varsinkin kun mennään muihin kuin sisustusmessuille. Niihinkin pystyis panostamaan osastoon :) ladon kuvaaminen oli kyllä hankaa, hulluna porukkaa ja sit tosi tummaa. Onneksi pari onnistunutta löytyi. Ulkoa olisin halunnut kans kuvan mut nyt en sitä saanut otettua...

   Poista
 2. Ihania kuvia. Vo ko itekki uskaltais laittaa oikein tummia seiniä, yx löytyy vaan työhuoneen tehosteseinä. Sitä menee aina niin varman päälle...tahtoo kyllästyä niin äkkiä :( Nuo hyllyt oli minun suosikki ja Lato ...yleensä Kannustalo aina panostaa sisustukseen ja on monesti ollutki suosikki :) Marimekko ja Artek on aina suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mustat, tumman harmaan ja hieman petroolin siniset seinät näyttää kyllä tosi hienoilta! Lato oli kyllä kaunis ja selkeästi parhaiten esillä.

   Poista
 3. Noi ekan kuvan roikkuvat lamput olivat tositosi ihanat :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihanat! Oon niitä aiemminkin ihastellut, ne olis niin hienot korkeassa tilassa :)

   Poista
 4. Hauska katsella näitä toisten messukuvia ja huomata mitä kaikkea jäänyt itseltä näkemättä :) Mehän jotenkin onnistuttiin ignoraamaan tuo Latokin kokonaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Tosi harmi, uskon että olisitte tykännyt. Huomasin itse kans jättäneeni monta kivaa kohdetta väliin. Kävellyt jotenkin aivan epähuomiossa ohi niistä.

   Poista
 5. Näihin messu tunnelmiin ja kuviin on ollut mukava tutustua :) pääsi blogien kautta messuilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tykkäät. Blogien kautta pääsee mulavasti aina erilaisiin tapahtumiin mukaan 😊

   Poista
 6. Kiitos ihanista sanoistasi <3 Lisäksi Lato oli omakin suosikkini, niinkuin Ullan jutut aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, niin kauniisti tehty kokonaisuus! Ihan kaikista osista en onnistunut nappaamaan kuvaa, yritin vältellä ihmisiä kameran kanssa :) ullan jutut on kyllä aina todella kauniita.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...