sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Olohuoneen piristäjät


Viikonloppu on urakoitu kerrossängyn parissa ja urakka on edennyt taas ison askeleen. Ehkä me saadaan sänky kasaan ennen talven tuloa. Ainakin toivon niin. Lupaan esitellä projektia enemmän, kunhan saadaan sängyt edes jollain tavalla kuvauskuntoon. Vielä ne pötköttelee tuolla meidän terassilla. Jostain kuvista voi sänkyjä hieman näkyäkin ikkunoiden lomasta, vaikka yritin niitä kyllä piilotella. Perjantaina sain asiakkaaltani upean gladiolus-kimpun. Näin kukkien rakastajana, en voinut olla kun yhtä hymyä. Kuinka kaunis ele oli muistaa minua kukilla, jotka oli poimittu samana aamuna. Jaoin kimpun kahteen maljakkoon ja laitoin kukat olohuoneeseen. Kyllä meillä vain kesä näyttää sisällä jatkuvan :) Syksy sieltä kyllä näyttää saapuvan, vaikka se ei vielä sisällä näykään, muuta kuin kynttilöiden lisääntymisenä. Ehkä olisi aika mennä kurkkimaan kaappien kätköjä ja kaivaa esille jotain tummempaa sävyä.

Niin kuin kuvasta näkee meiltä uupuu edelleen olohuoneen matto. Ison sohvapöydän tilalle haaveilen kevyempää, mutta en raski luopua tästä. Pöydän äärellä pelaillaan pelejä, herkutellaan ja vietetään paljon aikaa perheen kesken. Nurkkiin koira on jättänyt omat hampaan jälkensä, mutta nekin tuo omat muistonsa. Matto-ongelmaa ajattelin tänään vähän korjata, muttta siitä myöhemmin lisää.


Oikein leppoisaa sunnuntaita <3


6 kommenttia:

 1. Kauniit kukat olet saanut! Kyllä ne piristävät vaan kummasti mieltä! Hyvää alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli kyllä niin kauniita kukkia. Saa nähdä onko ne aivan kuihtuneet kun palaan kotiin... Luultavasti :) :)

   Poista
 2. Onpa kauniin väriset kukat! Pieni yllätys asiakkaalta piristää aina...valitettavan harvoin niitä yllätyksiä kuitenkin tulee...
  Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä kauniita kukkia ja värit ovat kauniit <3 olen kyllä todella otettu näistä asiakkaiden tuomisista.

   Poista
 3. Ihanat gladiolukset! Kestävät ilahduttavan kauan maljakossa.

  Mielenkiinnolla odotan kerrossänkypostausta :) Eilen piipahdettiin mökillä ja alettiin miehen kanssa suunnitella kerrossängyn rakentamista poikien kammariin. Huone on niin pieni, ettei sinne mahdu kahta sänkyä vierekkäin. Jollei tänä syksynä enää, niin keväällä rakennetaan. Luulisin, että suoriudumme siitä urakasta ihan kaksin, vaikkei voi vielä tietää ;)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän pitkäkestoisia nuo on ja kyllä niin kauniita <3

   Kerrossänkyprojekti jäi vähän kesken. Toivottavasti projekti etenee lokakuussa ja myös valmistuu :) meillä oli myös tarkoitus rakentaa sänky itse, mutta nyt pääsimme hieman helpommalla :) minä oon tehnyt tuota nyt yksin, mut lopussa tarvin miehen apua. Ihan kaikkea en osaa itse tehdä :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...