lauantai 9. tammikuuta 2016

Mukava yllätys


Voi miten ihana viikonloppu. Olen ollut lähes koko ajan vain kotona ja nauttinut. Kaikki tämä meneminen ja tuleminen on tehnyt tehtävänsä. Nyt oli juuri oikea hetki olla vain kotosalla. Tartuin kameraan ja räpsin kotoa paljon kuvia pimeitä arkipäiviä ajatellen. En pelkästään kuvannut, hiukan taisin myös sisustella ja pyöritellä tavaroita. Mitään suurta muutosta ei kyllä tapahtunut, mutta jotain pientä.


Sain ennen joulua viestiä Iittalalta. He olivat tykänneet yhdestä minun ottamasta kuvasta Instagramissa ja halusivat muistaa minua jouluisella muistamisella. Oltiin kuitenkin joulun aikana matkoilla. joten ehdin postiin vasta joulun jälkeen. Paketista paljastui kirkas ja karpalon värinen Kastelhelmi, jotka ovat kiva lisä kahden kirkkaan joukkoon.Pieni väripilkku meidän aika värittömässä olohuoneessa. Ja vaikka joulu on ohi, tykkään tuosta punaisesta, jota ei meidän jouluna tänä vuonna näkynyt.


Pakkanen on onneksi nyt laskenut hieman alemmaksi ja tänään käytiinkin koko perheen voimin luistelemassa. Ulkona oli sellaiset -13 astetta ja ilma tuntui jopa lauhalta. Kai sitä jo vähän ehti tottua tuohon jäätävään kylmyyteen.


Leppoisaa viikonlopun jatkoa <3


6 kommenttia:

 1. Sopii teillekin niin kauniisti! <3 Oli kyllä aivan ihana ja piristävä yllätys ja punainen on pienenä piristyksenä aikas kiva. :)
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Ihana lahja <3
  Mukavaa päivää darling.

  VastaaPoista
 3. Ihana Iittala ja ihana ylläri!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...