maanantai 15. helmikuuta 2016

Asetelmia ja haaveilua


Me käytiin viikonloppuna kurkkaamassa yhtä taloa, joka oli tosi kiva. Enempää en siitä nyt sano, mutta arvaatte varmaan miten innostuin taas unelmoimaan ja miettimään kaikenlaista. Olen realisti ja tiedän, että suurimmat haaveeni ovat tällä hetkellä niin kaukana todellisuudesta, joten järki pitää ottaa käteen ja katsoa asioita hieman toisella tavalla. Välillä sitä vain innostuu jostakin vähän liikaakin. Mutta mutta... taloa tosiaan käytiin katsomassa ja haaveilu vain jatkuu :) (olipa tosi selventävää).



Asiasta toiseen. Muistatteko vielä minun pienen betonisen DIY-jakkaran?  Jakkara oli puolisen vuotta miehen vanhempien varastossa, koska se unohtui muuttokuormasta. No nyt se on taas täällä! Tykkään edelleen jakkaran yksinkertaisesta ilmeestä ja tuohan sen katseleminen mieleen monta kivaa muistoa ajasta jolloin asuimme meidän omakotitalossa Turun liepeillä. Siitäkin tuntuu olevan jo ikuisuus.



Eilen kerroinkin pienoisesta pettymyksestä olohuoneen järjestyksen muuttamisen suhteen... No onneksi aina voi tehdä pieniä muutoksia, kuten kiikutella tavaroita paikasta toiseen ja tehdä uusia asetelmia. Niiden tekemistä rakastan!


Toivottavasti uusi viikko tuo kaikkea mukavaa tullessaan <3


20 kommenttia:

  1. Mullakin oli haaveita keittiön suhteen, mutta ei onnaa meidän keittiössä kyseinen idea....Pitää keksiä muuta....Ihanaa päivää ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo haaveilu ole kyllä yhtään pahasta, koska joskus ne pukkaan toteutumaan... kunhan ei tosiaan aseta niitä liian korkealle. Vaikka sekään ei ole pahasta :) Toivottavasti löytyy jokin ihana juttu teidän keittiöön mikä sitten voidaan toteuttaa :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ihanaa viikkoa Jaana <3 tai jo loppuviikkoa, hui kuinka nopeaa aika menee!

      Poista
  3. Voi sitä innostuu niin valtavasti, jos jossain taloesittelyssä käy! Muistan tunteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!!! Kyllä minä taidan aina innostua kaikesta vähän liikaakin, vaikka loppujen lopuksi olen älytön pähkimään asioita enkä osaa tehdä päätöksiä :D

      Poista
  4. Kaunis asetelma ja tuo jakkara on hieno. Toivottavasti haaveilusi muuttuu todeksi, joku päivä. Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toivon todellakin, että haaveilusta on ollut hyötyä ja joskus me asutaan jossain kivassa kodissa. Vaikka hyvin tässäkin asustelee <3

      Poista
  5. Hei, tääl kans haaveillaan ihan utopistisia juttuja ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, sitä tuntuu olevan liikkeellä. Syytän lisääntyvää auringon valoa :)

      Poista
  6. Haaveilu on kyllä mukavaa :) tuo herätyskello on kyllä kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaveilu on parasta, sitä tulee tehtyä tuon tuosta, osa toteutuu ja osa ei koskaan :) Tuo herätyskello on ihana kirpparilöytö. En sitä tosin uskalla enää vetää, koska se on toooodella äänekäs.

      Poista
  7. UUU, talokuume. Se on paha kuume. Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta!!! Paha!! Ihanaa loppuviikkoa <3

      Poista
  8. <3 Haaveilu on kivaa, ja onneksi joskus haaveet toteutuvatkin:)! Ihanaa viikkoa ystis! Kiva, kun soittelit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi joskus ainakin osa haaveista käy toteen... Oli ihana kyllä taas rupatella, pitää kyllä soitella pian uudestaan <3

      Poista
  9. Ihan samat haaveilut täällä, mutta oon tyytynyt vielä etuovi.comiin. Ja sittenkun näkee jtn kivaa -pitäisi heti saada! Ja meillä kun pitäisi vuosi asua, jos aiomme yhtään voitolla myydä kämppää ja saada verottomana tuoton - ihan liian rationaalista insinöörimiehen ajattelua :D
    Voin niin samaistua muuten tuohon sun järjestyksenvaihto -postaukseen - pitäiskohän sisustushullujen miehille perustaa jokin vertaistukiryhmä? ;) ja tosi kaunis tuo betonijakkara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etuovi on kyllä hyvä paikka haaveilla ja siellä se on ihan luvallista ja ilmaista :) Tiedän tuon odottelun, mutta teillä on varmaan aika uusi koti, ainakin teille. Siinäkin on varmasti monta kivaa puolta :)

      Ja sun kysymykseen vastaan KYLLÄ! mun mies on ainakin useamman kerran sanonut kaipaansa vertaistukea ja myös nauranut mun kuvailuille. Nättiä edessä, kaaosta sivuilla :D

      Poista
  10. Uusi lukija ilmoittautuu! Pakko heti alkuun kehua, sun blogi on ihan mahtava ja oonkin seuraillu sua instassa pidempään :-) Ja heti pitää kysyä mistä toi upea taulu on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanaa! Tervetuloa <3 Toivottavasti tulet viihtymään täällä. Taulu on Artekin, ostin sen jostain Artekin viikonloppumyynnistä, mutta olen noita nähnyt muuallakin :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...