lauantai 7. toukokuuta 2016

Ajattoman kauniit Laukka-korutKAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Indiedays ja A. Tillander


A. Tillander julkaisi tämän vuoden puolella upean yhteistyössä Marko Björsin kanssa Laukka-korusarjan. Pääsin tutustumaan mallistoon Helsingissä Blogger´s Inspiration Day´ssa ja täytyy myöntää, että ihastuin ajatukseen jolla korusarja on tehty. Olinkin otettu kun pääsin mukaan Indiedaysin ja A. Tillanderin kampanjaan. 


Laukka-korusarjassa on mm. erilaisia kaulakoruja ja sormuksia, jotka ovat saaneet inspiraation hevosesta. Hopeiset korut ovat tyylikkäitä ja sopivat niin miehille kuin naisillekin. Itse voisin hyvin kuvitella käyttäväni näytä ja erityisesti pidän siitä, että korusarjan jokaisesta myydystä korusta lahjoitetaan yksi euro Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitty ry:n eläinsuojelutyöhön. Marko Björs onkin valittu SEY:n vuoden 2016 Hyvän tahdon lähettilääksi.


Erityisesti ihastuin korujen ajattomaan ulkomuotoon.

Kuvat Kultajousi Elegance


Oletteko päässyt tutustumaan Laukka-korumallistoon? Itselleni tämä oli uusi tuttavuus. Olen aina tykännyt A. Tillanderin koruista ja mielestäni tämä mallisto sopii hyvin heidän tyyliinsä.


Aurinkoista päivää!

4 kommenttia:

 1. Kauniita ja juurikin ajattomia koruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Laukka-sarjan korut ovat kyllä todella kauniita ja ajattomia <3

   Poista
 2. Kyllä iskivät entisen hevostytön makuun ja oikein kovasti nämä Laukka-sarjan korut:) Jäi se yksi koru hyvinkin paljon mieleen... Pitäisiköhän toivoa joulupukilta :D

  Kivaa uutta viikkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin että sinäkin ihastelit koruja Helsingissä. Nuo oli kyllä todella kauniita ja iski minuunkin, vaikka en niin hevostyttö olekaan :) Eläinrakas kylläkin!

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...